Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gitmicek canım
yalnız bırakmak istemiyo
bişi olursa naparsın dio annem gelecekti onu da mecbur etmek istemedim..
kalacak allah nasib ederse kısa zxamanda da bi iş bulursa gitmicek canım.
bırakmam ben kocamıkaydirigubbakcemile4

çok sevindim canım yaaa allah gönlünüze göre verir inş

yaa realde bnde gordum sılıkon kaıp bole gıul desnelı falan harıka duruyooo bı kadın o kalıplara ırmık helbasını koymus sekıl verılmıs sunumu harıka oesydı cok pahalıl ama yaa 37 telaacıkkk o kadr vırmem ucuzlarsa alırım ama :S

kıss ben buldum 5 tlye ama fırına atmam
bölee irmik tatlısı sütlü tatlıları falan dökerim die alırım

ayy patik artık haberlerı okumk dahı ıstemıyorum o kadr korkunc seylerle karsılılasıyorum kı ınsanklığımdan utanıyorum toplumu bu derece sapıklasdran ney yaaa utanmıyormu bu dedı ınsanılık sıfatları yok mu yapanlar dede dayı ve arkadası .. Cocugn psikolojisini bile düşünemiyıorum ayy sinir oldummm offffffffffff

aman herşey kanser yapıyo zaten beee
teflonda yapıyo diolar ne yicez kı açmı kalalım

patik nası bi haber öye ya :((

pasaklı yemin ederim ilk okuduğunda diycektim eşin naz ediyo
sen çok karamsar olunca bişi diyemedim....

nuroooo sevindim canım herşey yoluna giriyor demekk :1hug:
inşallah hemencecik işte bulur eşin daha da iyi olur Şeniz

patik ben açamıyorum o siteyi nedir haber merak ettim

bal, he ıspanaklı kek yapıyoduk eskiden modaydı o zamanlar fıstıklı diye ilk yiyenleri kandırmak.

prijuva da kocasını kandırmış aynı şekil kaydirigubbakcemile3 onun ortadan keser krem şantili ederdik bazen de, aah ahh rahat rahat tatlı yediğim zamanlardı senağlama

yorgun nan hangi kurs derken
yani öle işte dil mi kpss mi öss mi onu soruyok
incelazcamı???

yok kalın lazca :roflol:

pasaklı, erkeklerin cilvesi maalesef böyle oluyor bazen, hatta çoğu zaman, niye yaaa, pöfff, aman neyse bunları arayacak hale gelmeyelim de şükredelim di mi, sadece tamm dan daha atraksiyonlu oldu bak:jeyyar:

sen pek önemseme bu maili
kızlarla buluşulcak kesin gibi hareket et
nekdr çok üstelersen okdr çok kaçarr
alışır bu fikre merk etme cnmm

bal sen master mı yaptın yav erkekler konusunda, senin takipçinim haberin olsun, taktiklere bak delikafadulden

patron bizi yolladı:)))
anammm haydin öpüldünüz kocaman kızlar seviyom sizi

alkış bu patrona, darısı diğerlerinin başına.

ohhh bugün lahmacun yidik
afiyetler olsun brck.

kız edicektim aklımdan geçmedi değil de kıyamadım bee:)
şevkat duygularıjm depreşti:roflol:
ama bu akşam kaçışı yok:)

:roflol: kocan şanslı mı şanssız mı karar veremedim bi an, ama memnundur herhalde halinden kaydirigubbakcemile3

pasaklı koptum, yükseleni odun :roflol:

nan o ne ki tramvayda önümde oturan adam
sevgilisiyle konuşuyo telde belli ,
bide dio karım hafta sonu yok falan dioo
arkadan sopayla indircektim kafasına :oklava:

kötükedihüso

canımm aa nirdeeee bn görmedımmm hiç 5 tlye nerde diye sorsam şimdi çalısdıgın yeırn karsısı dedın dimek ıstemezsın belkimmm semt nire dıe sorsam mı :ecrin_bebek:

yorgun evt kremşantili yapıyolar o yeşille beyaz çok şık duruyo...

yok tatlım erkekler konusunda master filan yaptığım yok
olumlu tarafından bakmak ve olumlu görmesini sağlamak istedim pasaklının
hemen köprüleri yakmak tarzım değildir...

çocuk 3 yaşındayken yaaa,inanılır gibi değil ve 8 yaşına kadar..Allah kahretsin o anneyide ..yapanlar zaten şeytan..
insan buna nasıl izin verir 3 yaşından beridir diyo utanmaz..off çocuğun psikoloji bitmiştir zaten :((

bu arada aranızda halk eğitim kurslarına giden var mı arkadaşlar son yıllarda;? ben 10-11 yıl önce gittim de en son. Şimdi diksiyon kursu buldum, bu konuda kitaplara yazılara meraklıyım zaten, uygulamalı ders ve sertifikam da olursa gün gelir lazım olur diye düşünüyorum.

pasaklım haber şöle..bi ara basında çıkmıştıya hademe 8 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ediyor die ..adam 10 aydır hapiste,zati linç edilecekti..
meğer çocuğa 3 yaşından beri dedesi,dayısı dayısının arkadaşı tecavüz ediyormuş..

annede de vicdanı dayanamamış itiraf etmiş bunca yıldan sonra anca aymış off..

hep okumıcam haber diyom,sel mel varmı bi yerlerde die girdim ilgimi çekti okudum mafoldumben

Son düzenleme:
ben bişi daha sorcem :kedi:
markafonide arzum indirimde ya narenciye sıkacağı da 60 wattmış fiyatıda çok uygun
benim katı meyve sıkacağımda arzum çok memnunum bunu almak istiyorum kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
alırsam 2 tane alıcam çünkü annemde istiyordu ne zamandır
katı meyve sıkacağım çok güzel gerçekten ama portakal ve greyfurt sıkınca iyi olmuyor köpürüyor çok
elma havuç üzüm falan süper oluyor ama

yorgun cnm evet kandırdım eşimi fıstıklı dieeaklinialirimsmile
o kadar fıstığı mı harcadın tadı gelmio ki dediydii:1:
hera cnm böle magazalar varya ne ararsan var öyle bi mağaza cnm
ama 1 milyoncu diil:1:
oralara bak istersen şimdi sana semti sölesemde sana cok uzak kalır sen anadolu yakasındasın

pasaklım haber şöle..bi ara basında çıkmıştıya hademe 8 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ediyor die ..adam 10 aydır hapiste,zati linç edilecekti..
meğer çocuğa 3 yaşından beri dedesi,dayısı dayısının arkadaşı tecavüz ediyormuş..

hep okumıcam haber diyom,sel mel varmı bi yerlerde die girdim ilgimi çekti okudum mafoldumben

hay ben öyle anneninn:mymeka:
her doğuran anne olmuyoo maalesef
nasıl bi vicdansızlıktır yaaakannehir

Allah kahretsin onları e mi insanız diye dolaşıyorlar bi de bu nasıl bir sapıklıktır ya
yapan dayı dede y Allah cezalarını versin kopsun şeyleri inşallah :oklava:

NEJAT işler saçlarını uzatmış gördünüzmü aynı ebru şallının kacası gibi olmuş
uzun harun tan ıyyykkkkkk

Back
X