Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pruvvvv bn senı anadolu yakasında otruyorsun dıe aklımda kalmıs o yuzden sordum çok saol canım bi bakayım gecen gittiğimde fırın tutacakları eldıven sekılde oluyo ya onun parmk ucları ve kavrama yeri silikon olanları cıkmıs çok begendm bntavsıye edrm kıslar :)

pruvvvv bn senı anadolu yakasında otruyorsun dıe aklımda kalmıs o yuzden sordum çok saol canım bi bakayım gecen gittiğimde fırın tutacakları eldıven sekılde oluyo ya onun parmk ucları ve kavrama yeri silikon olanları cıkmıs çok begendm bntavsıye edrm kıslar :)
yok tatlım avrupa yakasındayım
hmm hiç görmedim ondan ama ihtiyacım var almam lasıım
dediğinden bakarım sekerimm saol
Nihal Yalçın | Facebook

Allah aşkına bunu izleyin
geçen hafta disko kralında ççıktı bu kız o gece koptum izlerken yaa
meğer şakaymış ama çok başarılıydııııııııı

kıss ben facede izledim gül gül öldüm
keşke tv'de izleseydim dedimm
hele o klip:1:

yok tatlım avrupa yakasındayım
hmm hiç görmedim ondan ama ihtiyacım var almam lasıım
dediğinden bakarım sekerimm saol

kıss ben facede izledim gül gül öldüm
keşke tv'de izleseydim dedimm
hele o klip:1:

şimdi gazete de okudum ben onu gerçek sanmıştım
ama seyirciler bile koptu yaa o akşam
meğer konuklara şakaymış
eşimede sabah anlatmıştımm
nerdeyse adamı kaldırcaktım gece kalk çok komik diye :)

şimdi gazete de okudum ben onu gerçek sanmıştım
ama seyirciler bile koptu yaa o akşam
meğer konuklara şakaymış
eşimede sabah anlatmıştımm
nerdeyse adamı kaldırcaktım gece kalk çok komik diye :)

kıvırcık saçlıda amma uyus oldu kaydirigubbakcemile3
bende biliodum saka oldugunu yani facede belirtmişler şöylee;
TİPLEMEYİ GERÇEK SANINCA...

Okan Bayülgen'in programında ilginç bir olay yaşandı. Disko Kralı'na konuk olan Aslı Kökçe, programda Nahide tiplemesi yapan oyuncuyu gerçek konuk sanınca büyük gerginlik yaşandı. Elektronik Pop tarzında albüm yap.........tığını söyleyen Nahide, Aslı Kökçe ile laf düelosuna girince Okan reklam arasına gitti. Reklam arasında birbirlerine giren ikiliyi ayırmak Okan'a düştü. Reklam sonrası Nahide programdan ayrılmak zorunda kaldı.:))))

o kadın oyuncu zati nasıl kimse tanımamış ilginç
pek inanmadım ben kimsenin tanımadığına

Son düzenleme:
nannn arzum narenciye dedim 35 TL ne diyosunuz dedim nannn kullanan var mı narenciye sıkacağı tavsiye eder misin bak bağladım psikopata yine heee :roflol:

mblue canım ne demek uğraşmak ... inan 1 dk almıyor cetvel yapmak ..
geç yazıyorum ama başkanla beraber pc başında konuşma hazırlıyorum
biri geldi de bakma fırsatı öyle bulabildim
canım benim yaptığım yerde gelin damat yok ...
onlar hangi siteden yapmışlar

böcük otur oturduğun yerde...:olmaz:
olurr:ecrin_bebek:
altyazı geçiver bacım şu mesaja hele... kartı senin ayırdığın paradan mı ödedi, ıspanaklı çorbaya dönmesin bu da kaydirigubbakcemile3
haftalığımdan kalandı o
eşimin d gunusu var kasımda ona ayırdığım paradan ıstedı verdım
dedı hedıye yok sana
olsun askım dedı borc bıtsın yeterkı dedı ıkna ettı
he yemekte ne var ve burdam n fırında unlayıp et diyen sendin de mi alsanaalsanasmile

sen ofiste telefondasın pc den iş düzüyon ben evden, ama sen ayakta ders annatmıyon de mi saatlerce, gıçın raat yerde, sesini çıkarma, yoksa çekim mekim edemezdin o saatte:umursamaz:

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
benher kosulda dızı cekerımmaklinialirimsmile

prijuva, senin kocan çabuk çakmış yav, benim yedirdiklerim hep aa ne kadar hafif nasıl da rengini vermiş gıda boyası da kullandın mı diye soruyorlardı :roflol:

bal yav, seyrederken bilmiyo muydun kaydirigubbakcemile3 birkaç hafta önceki programlarda o kızın yaptığı ara bölümler vardı okan'da ben de ordan anlamıştım klipte emin oldumdu gerçi çünkü abartılı halde tam konduramıyo insan kaydirigubbakcemile3

bu arada nejat işler'i eskiden beline kadar saçları varken çok beğenirdim, çünkü çok eskiden teşvikiye tarafında kitap satan çocukken de ilgimi çekerdi, seneler sonra röportajını okuduğumda akannehir neee o muuuuu olmuştum akannehir ama artık öyle uzun saçlardan hoşlanmıyorum, benimkine diyom boşarım seni evlenmeden kaydirigubbakcemile3

brck, görmüşün deneyip de yazaydın ya, çok sevap kazanırdın, aha böcük hanım bak varmış işte valla ıspanak çorbası.

cokacimcoook ben fırsat diye buna derim işte, kocan şanslıymış, afiyet olsun şimdiden yerimseniben

okulda değil kursta çalışıyorum ben bal. sengözlerimebaksanab
ben yokmu dedım olmm vardır :hulya:
böcük bak sen cilt bakımı istiyodun fırsatlarda var 30 yerine 15 tl..

hem anadolu yakasında

benımkının saatı 60 tl cnm ama harıka bı ürünmüş
arastrdım
sothys markası urunlerım

böcük dikkat et kocan şap atmasın, ama halinden memnundur heralde kaydirigubbakcemile3

ya sen de daha iyi hediye mi olacak be borcunuz azalıyo, öpersin en sıkısından bi de üstüne dizi al sana hedayenin önde gideni:jeyyar:

kimse halk eğitim kursuna gitmemiş burdan annaşıldı :umursamaz:

Back
X