Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylüll banada ferro verdi doktor
daha başlamadım içmeye hatta ne alaka diye düşünmüştüm
başlıyım bari...
hoşbuldum keleboooşş...
lamecim kansızlıkta var,kalsiyum eksikliğideo da sende var sanırım..
boyun fıtığı baş derdim..ploraktin ne ararsan var..sanırım romatizmamda var ama artık inann fıtıktan başka hiç bi derdim için gitmiyorum hastaneye o kdr bunaldım ki
pekmeze başladım ama 1 haftadır içemiyorum boğazlarım rahatsız olduğu için ..geçen süte karıştırıp içtim..
kalsiyum sorunum nasıl çıkıyor onuda bilmem çok süt içerim,peynirde bol yiyorum..
yetersiz geliyor işte her bünye bir değil...
banada ferrum fort vermişti doktor ..aç karnına sabah için dedi..yarım saat yemek yeme dedi düzene koyamadım 1. kutudan sonra..aslında alsam iyi olcak ...
evden çıkmadan unutuyorum işe gelincede kahvaltı erteleme lüksüm yok yarım saat gibi..pekmez olayına devam edicem bakalım..
kalsiyum için folik plus kullanabilirsin içinde az miktarda kalsiyum var bebek de düşünüyorsan ikisine birden hazırlık olur. Benim de 7-8 sene önce prolaktin hormonum yükselmişti. Emarda beynimde mikro adenonin çıktı o salgılıyormuş.Doktor o zaman bir hormon ilacı verdi ama hatırlamıyorum ismini sonra seviyem düştü ve adetim düzene girdi.
evt canım bende de prolaktin ve kalsiyum eksikliği var.. romatizma var....hoşbuldum keleboooşş...
lamecim kansızlıkta var,kalsiyum eksikliğideo da sende var sanırım..
boyun fıtığı baş derdim..ploraktin ne ararsan var..sanırım romatizmamda var ama artık inann fıtıktan başka hiç bi derdim için gitmiyorum hastaneye o kdr bunaldım ki
pekmeze başladım ama 1 haftadır içemiyorum boğazlarım rahatsız olduğu için ..geçen süte karıştırıp içtim..
kalsiyum sorunum nasıl çıkıyor onuda bilmem çok süt içerim,peynirde bol yiyorum..
yetersiz geliyor işte her bünye bir değil...
EYLÜLLL bu folic asit kabız yaparmı
omu yaptı yoksa ya ....
ayy bende şaşırdım ona :S ne yetenek...yetenek sizsinizdeki aref neydi öle yaaa
şoklar içinde izledim resmennnnnnn![]()
evet bende yarım saat önce kullanmıştım.Ayrıca iki saat öncesi ve iki saat sonrasına kadar süt ürünü almamak lazım.Yoğurt,süt vs.Çünkü tesirini azaltıyormuş kalsiyum demirinin karşıtı gibi bişey galiba.Çok fazla kalsiyum alınca demir oranı düşüyor![]()
bnmde çıktı cnm 8 mm ..yüksek ploraktin oluşturuyor beyinde..bende 3 yıl ilaç kullandım..
inşallah küçülmüştür..en son yeni mr ımda değişme yoktu..büyüme olmasında napıyım..1 cm olunca burundan alıyorlarmış :S
çocuk düşünmüyorum henüz..folic iduydum bebek düşüneceğimiz zaman araştırıcam onuda..
süpriz bebeiş geleceğini sanmıyorum keşke öyle olsa aslında :))