Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bayanlar kafaya çok taktığı için bütün hastalıklar bizi buluyo
erkekler gayet rahat mşllh turp gibiler...

evet haklısın cnm herşeyin başı stres...

az önce sinirlerimi bozan bir durum oluştu yine maalesef takmamaya çalışıyorum ama insan hazmedemiyor işte ...

unutmaya ve farklı şeyler düşünmeye çalış canım. Hazmedemediğimiz ve olaylar sürekli kafamızı meşgul ettiği için sağlığımız günden güne bozuluyor.Kendini güzel olan şeylere odaklamaya çalış:)

kusura bakmayın kızlar anlatamıcam ama ciddi anlamda çok sinirlendim..

bazı şeyleri unutup yüz veriyorsun hemen astarını alıyorlar..hiç te çekinmeden..
bişi de denmiyor...ağlıdım ağlıcam..

evet balcım nedense biz bayanlar düşünüyoruz hep..

öpüyorum sizleri çok..keşke anlatabilseydim rahatlardım biraz..

patiğim takmamaya çalış
deymezz başkaları için ağlamaya
bize anlatamıyosan bi arkadaşını ara anlat
içinde durmasınnnnnn...

gerçektende her hastalığın en büyük sebebi stres,sıkıntı...benimde vardı rahatsızlıklarım gitmediğim doktor hastahane kalmamıştı.en son bursa tıp fakültesine gittim yılbaşından 1 hafta sonra falan.tahlillerimin hepsi temiz çıktı çok şükür.profesöre dedim ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum,her yerim ağrıyor,halsizim,iştahsızım,sürekli bir yorgunluk uyku hali,nedeni çözülemeyen ağrılar falan..hepsi stresten dedi.spor yaparak,güzel beslenerek ve hayatta herşeye olumlu tarafından bakarak yaşamaya çalışırsan hiçbirşeyin olmaz ama böyle herşeyi takarak stres yaparak devam edersende en sonunda daha kötü bir hastalık gelir yapışır yakana demişti.ciddende 1 ay falan çok iyiydim kızlar ama nasılki kızımın bu kabızlık sorunu çıktı 10 gündür,anneyim neticede dayanamıyorum üzülüyorum.yemeden içmeden kesildim,uyku uyumadım.şimdide 2-3 gündür ağrılarım var yine.hep stresten işte bunlar..bütün hastalıkları tetikliyor.

slmmmmmmmm
bir geldim aaaaa nurdan da burada naber yavrummmmm
kızlar sizler nasılsınız umarım bir sorun yoktur....
patiğin canı sıkılmış sanırım bir şeye ama işle ilgiliymiş,dilerim fazla önemli birşey değildir...
efsunun apandisit sıkıntısı ortaya çıkmış inşallah ağrısız sızısız 3 ayı atlatır....
diğerleri de iyidir sanırım...

dün yine misafirim vardı,yemekli....
fırında sebzeli poşette tavuk
mercimek çorba
barbunya
nohut salatası
yoğurtlu havuç kavurması
kırmızı biber közleme salatası
akdeniz salatası
yaprak sarma
pirinç pilavı
ve tiramisu...... yaptım

onlara yaptığım nohut salatasını ekleyeyim dedim.....

[url=http://goo.gl/mc9cY] [/URL]

biri mok atacak ya
adam süperdi valla aşırı şaşırdık biz akşammmmm:53::53:

elbette ki her sihirbazlığın bir açıklaması var önemli olan izliyeciye o an yansıtmamak..

illa ertesi gün uğraşılıcak işte...

Türkiye böyle kıymet veremediğimiz için bir şeye bir yerlere gelemiyoruz maalesef...

Türk filmleri bile nerelere geldi eski zamandan bu yana onu bile yabancı filmlerle karşılaştıranlar var onurlandıracakları yerine..
mesela av mevsimi de gayet kaliteli bir film di türk olanaklarına göre özellikle ,yok bilmemne filmini izleyin av mevsimini beğenler flan filan..
biraz yaptıklarımızı onurlandırsak daha farklı yerlerde olucaz ama yok..

adacım saol işle ilgili değil...

ama internette paylaşılamıyor bazı konular maalesef ...

sonra bu kızın derdimi var demeyip onu pay olarak kullanırlar birde ,en iyisi anlatmamak :( kim bilir belkide tanıdık birileri okur da tanırlar anlattıklarımdan..

Back
X