Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bugün üniversitede ki dersler de başladı,okuldan çıkıp oraya gittim hoş öğrencilerden bir tanesi bile kalmamış gitmişler,bir de arayıp hocam gelecek misiniz demişlerdi ben de 15:00 te orada olacağımı söylemiştim,ama ilk hafta diye dersi asmak istediler sanırım gitmişler toplu kaçış yani :1:
neyse lafı nereye getireceğim...orada benim ünv. den arkadaşım şimdi araş. gör. olarak çalışıyor,bir süredir izinliydi bugün sebebini anladım meğer büyülü bahçe olmuş kendisi :nazar:
6 aylık hamileymiş yani....ilk ayları riskli diye izin almış....öyle güzel olmuş ki,bir an dedim Ada beklemekle hata mı ediyorsun.....
Rabbim dileyen herkese zamanında ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin...

Son düzenleme:
adacım saol işle ilgili değil...

ama internette paylaşılamıyor bazı konular maalesef ...

sonra bu kızın derdimi var demeyip onu pay olarak kullanırlar birde ,en iyisi anlatmamak :( kim bilir belkide tanıdık birileri okur da tanırlar anlattıklarımdan..

kesinlikle....burada zamanında neler oldu neler....işini sağlama al sen bırak anlatma
dost var düşman var...

elbette ki her sihirbazlığın bir açıklaması var önemli olan izliyeciye o an yansıtmamak..

illa ertesi gün uğraşılıcak işte...

Türkiye böyle kıymet veremediğimiz için bir şeye bir yerlere gelemiyoruz maalesef...

Türk filmleri bile nerelere geldi eski zamandan bu yana onu bile yabancı filmlerle karşılaştıranlar var onurlandıracakları yerine..
mesela av mevsimi de gayet kaliteli bir film di türk olanaklarına göre özellikle ,yok bilmemne filmini izleyin av mevsimini beğenler flan filan..
biraz yaptıklarımızı onurlandırsak daha farklı yerlerde olucaz ama yok..
aynen cnm sana katılıyorumm....:27::27:

kelebek....organik....
bir ses verin ayollllll kırk yılda bir geliyoz zati...
bal nerde
peki ya böcük
sonra lame
amannn kızların hepsi ben gelene kadar gidiyor :(((

Türk filmleri için fikirlerinize ben de katılıyorum ama Av Mevsimi için olanlara daha bir şiddetli katılmak istiyorum....
çünkü gerçekten çok kaliteli filmdi...

ekle adacımmm bekliyoruz...

patik onlar buranın temizlikçileri cnm
arkamızı temizliyolar
ben bu adı verdim artık...

sawmwhithore ????????????? yanlış hatırlamadım di mi adı....
burdan mısın parolayı söyle
:1:

yok arkadaş bizden değil..sürekli sıkılmadan gelip okuyor okuyor gidiyor...

katılsa incileri dökülcek heralde..

birde böyle yüzsüzdür rahatsızlığımızın farkına varır ama hala kalır..

iyi akşamlar herkese ,bende çok öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
kelebek sen çık ben dosyaya eklemeye çalışıyorum
arkadaşım olanlar görür sadece
baksana bilmediklerimiz var...

Slm kızlar nasılsınız? gece bu saatte bile ziyaretçiler var haberiniz olsun biri sizi gözetliyor :1: :1:

kelebek....organik....
bir ses verin ayollllll kırk yılda bir geliyoz zati...
bal nerde
peki ya böcük
sonra lame
amannn kızların hepsi ben gelene kadar gidiyor :(((

h geldın cnm
bende bıraz daha yoğunum eskıye nazaran
nasılsın:29:
bu arada ellerıne sağlık harıka görunuyo

günaydınnn:6:

Back
X