Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kelebek![]()
canıım hasta değildi sadece birkaç defa hapşurdu, ben de endişelendim....hayrola lame kim hasta,eşinmi?
geçmiş olsun, salgın var ben atlattım ama eşime geçti.Haftasonu bakıma aldım onu, terlettim örttüm iyice üstünü, limonlu çay, greyfurt,portakal,limon,mandalina sıktım koca bi bardak,aferin ve pastil ile atlattı şükür.umarım tekrar etmez,biraz genizleri tıkalı yine.
canım söylüyorum birşey almasını ama hasta değilim diyor... akşamki duruma göre bakıcam artık birşeyler..dikkat etsinler şekerim ya şofbene...
lamecim akşamı beklemesin bi ilaç alsın diycem ama
erkekler hayatta yapmaz
bende eşime al şunu iç dediğim halde içmiyor
ne inatçılar...
bide akşama terlet
terlemeden gitmiyo..
ayy bende çok ağladım... o havvayı boğasım var zaten..akşam yer gök aşk ı izledim ne ağladım hee gözlerim şişmiş ağlamaktan,sonrada başım ağrıdı.
toprak artık lale devrinde
yeni gelenler hoş gelmiş...
mama güzel değildi,çaya bisküvi devam...
:)) balkızın maması :))ne maması yav, bebek mi bakıyon balkız hayırdır?:44:
selam cnmmmm...... nasılsınn .... iyisin umarım....
:)) balkızın maması :))
yimek yimek işte cnmmmm
öğlenleri bişey yiyemiyorum artık ...
cüneytti canım.... evt bende onun vazgeçmesine şaşırdım... alsın yusufunu başına çalsın:)bende hasta sandım cnm ama sen genede tedbiri elden bırakma
evett havva akşam gerçekten gıcıktı, hapisden çıkan eski sevgilisinin adını unuttum şimdi o rezil etcekti aslında onu, ama yapmadı çocuk.yusuf ile havva gerçek hayattada birliktelermiş.yalnız toprağa neden transfer ettiler anlamadım :26:
Senin için yapraklarını koparttığım papatyalardan özür diledim dün gece... "Haklısınız" dedim... "Ne sevdiği belli ne sevmediği...
hoşuma gitti....