aynen öleee.:))) kulağımı tıkarım işime bakarım diyosunnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öleee.:))) kulağımı tıkarım işime bakarım diyosunnn![]()
haaaa benimkide holdeydi vallaaa kışa girmeden aldık mutfağa.mutfağım çok küçük masa vardı mutfakta onu hole aldık dolabıda mutfağa yemek yaparken gidip glmeken yorulmuştum.eşime diyodum hadi gel sen benim asistanım ol ben yemeği yapayım.sağolsun hep mutfakta benle.geçen akşam hiç mutfağa gidesim yok dedim hadi beraber yapalım bişeyler dedim kaynana hemen atıldı yahu bırak onu o bodrumda odunlarla uğraştı yorgun yap bişeyler sen.yoookkkk yaaaa dedim ben yorgun değilim öylemii.gelecek dedim.hem alıştırmasaydı bana onsuz mutfak daha dar geliyo dedim.tuttum kolundan hadi canım gidelim dedim geldi.![]()
anaa kaynana tam kaynana![]()
efferim sana ama kocayı tuttuun gibi sok mutfaa işte böyle![]()
aaaaa çok ayıppp.şaka bi yanada bilir. yani.
düşünsün.yine ne oldu eşim benle geldi.
![]()
![]()
zaten eşimde farkında herşeyin artık şükürler olsun.oda hiç itiraz etmez.gelir benle hemen.hayır sanki ben eşimi ezmek istiyorumda sen savunuyosun.sen anasın oğluna acıyosunda beni doğuran odun.bi daha öyle bişey derse bunuda yapıştıracam suratına.ben sanki gezmeye geliyorumişe.tamam işim rahat bunu biliyolar.ama sonuçta işe geliyorum.az çok çalışıyorum.gezmiyorum ya.
di mii :78: ah zavallı sevgülüm benim, neler ediyom haberi yok
he işte olay bu aslında belki de gelin-kaynana savaşlarının büyümesinin nedeni karısının değil anasının dediğini yapan erkekler belki de işte![]()
ya nevgül eskiden nasıldı peki sizin, biz anasıyla oğlunu çekiştiriyoruz da yanında, bizi bir arada tutmamaya çalışıyor kopuyoruz gülmekten ama![]()
aman eşinehe sen can taşımıyorsun tabii, bir de senin kocan değil sanki düşmanın, aman çözmüşsün allaha şükür kocan da çözmüş en önemlisi tabii...
işin rahat da olsa iş! adı üstüne çok güzel bi şey olsa üstüne para vermezler demişler. saatlere bağlısın, ha dedin mi aklına göre girip çıkmıyorsun sonuçta.
başka çocuk var mıydı kaynanada? hani hiç ayrı kalıyor musunuz diycem gerçi özlersin sen ama![]()
eskisi derken zaten evliliğimin 4. yılı.şimdi eşimi diyosan eşim ooooo ailesine annesine toz kondurmazdıııı.hep onlar haklı onlar bişey yapmıyo ben çok değişmişim.il yılımızda hep kavga ederdik.3 gün iyiysek 4 gün kötü.sonra sonra ben kendi haline bıraktım o anlasın o tanısın ailesini dedim ve çok şükür şimdi asla bana suç bulmaz.sadece sabret ailem ne yapayım der.
kaynanayı diyosan başta iyiydi ilk aylarda sonra baktım hiç istemediğim şeyleri yapıyo.ben rica ettiğim halde arkamdan iş çeviriyor.rica ediyoruz anne şunu yapma bi arkamızı dönüyoruz bakıyoruz ooo çoktan yapmış yapacağını.ben allah var severdim saygı duyardım.halada anne derim kızdığım zaman bile.diğer eltilerim gibi asla yüzüne karşı kaynanaaaa demedim dememde.saygımı yitirmem büyüğüm sonuçta ama yaptıklarıyla beni kendinden soğuttu.az daha anlayışlı olsa severdim onu.hoş şimdi nefret de etmiyorum ama hoşlaşmıyorum diyim.
canım öncelikle hoşgeldin... sanırım kayınvalidenle beraber oturuyorsun....Bşıda sonuda aynı bakmayın siz.söyleyemediklerini oğluyla bi şekilde söylüyorlar.ben evin bir cocuguyla evliyim görmeyiin halimi.aslında iyiğiz ama bazen öyle bi an geliyorki konusmak yüzüne bakmak bile istemiyorum.aynen katılıyorum bazı sözlerine yapılan belki unutulmuyor üzerinden gecen zaman örtüyor olanları.gün geliyor örtünün ucunu bi kaldırdınmı hepsi yerinde.benim kaynanam iyiliğine iyi yemek yapar cagırır.didinir ama gel gelelim..hepsi bizde dursunlar.yesinler.beraber gezmeye gidelim.bi teyzemiz var uzun zaman sonra bebği oldu.kayınvalidemden habersiz bizim eve gelemez.mutlaka gelmeden annemi aramış "ben özleme gidiyorum"der cagırmasa bile haberi olur.birgunde tek basına geldiğini bilmem.2 sene olucak haziranda hasta olmadıgı bi günü bilmem.hergun mutlaka bi rahatsızlıgı cıkar.hele bide eşimin gelecegi saatlare yakın alır yastıgı yatar o gelince"ne oldu anne"diyecek ya ondan olsa gerek...bunları göründe deliriyorum.allahım nasıl olur az önce iyidik ayaktaydı.bir kerede "anacım nasılsın bugun "dediğinde "iyiğim oğlum allaha şükür bugun iyiğim" de bakalım ...seninde dediğin gbi arkadasım soğudum.bu olanlar yüzünden cok soğudum....allah sonumuzu hayır etsin.hadi gec bunu eşiminde "hasta işte görmüyormusun" demesini hiç duymak istemiyorum....
ne olur sabır etmem konusunda bana yardımcı olun ben susmuyorum susamamda ama bazende susmak gerekiyor bunu nasıl becerebilirim.....ne olur yardım edin
sen de hoşgeldin kelebek...kızlar merhaba..bende ilk kez giriyorum bu topiğe..işallah tahmin ettiğim gibi güzeldir :87:
nevgül Allah sabır vermiş aşmışsın cnm tebrik ederim seni
ama kimbilir bu duruma gelene kdr ne üzdüler seni
işllh bundan sonra yüzün hep gülsün...
yorgun sen olayı başka türlü çözmüşsün :)) eferim nan...
Bşıda sonuda aynı bakmayın siz.söyleyemediklerini oğluyla bi şekilde söylüyorlar.ben evin bir cocuguyla evliyim görmeyiin halimi.aslında iyiğiz ama bazen öyle bi an geliyorki konusmak yüzüne bakmak bile istemiyorum.aynen katılıyorum bazı sözlerine yapılan belki unutulmuyor üzerinden gecen zaman örtüyor olanları.gün geliyor örtünün ucunu bi kaldırdınmı hepsi yerinde.benim kaynanam iyiliğine iyi yemek yapar cagırır.didinir ama gel gelelim..hepsi bizde dursunlar.yesinler.beraber gezmeye gidelim.bi teyzemiz var uzun zaman sonra bebği oldu.kayınvalidemden habersiz bizim eve gelemez.mutlaka gelmeden annemi aramış "ben özleme gidiyorum"der cagırmasa bile haberi olur.birgunde tek basına geldiğini bilmem.2 sene olucak haziranda hasta olmadıgı bi günü bilmem.hergun mutlaka bi rahatsızlıgı cıkar.hele bide eşimin gelecegi saatlare yakın alır yastıgı yatar o gelince"ne oldu anne"diyecek ya ondan olsa gerek...bunları göründe deliriyorum.allahım nasıl olur az önce iyidik ayaktaydı.bir kerede "anacım nasılsın bugun "dediğinde "iyiğim oğlum allaha şükür bugun iyiğim" de bakalım ...seninde dediğin gbi arkadasım soğudum.bu olanlar yüzünden cok soğudum....allah sonumuzu hayır etsin.hadi gec bunu eşiminde "hasta işte görmüyormusun" demesini hiç duymak istemiyorum....
ne olur sabır etmem konusunda bana yardımcı olun ben susmuyorum susamamda ama bazende susmak gerekiyor bunu nasıl becerebilirim.....ne olur yardım edin