Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

özlem sus sus nereye kadr
eşin görsün diye beklersen çok beklersin cnm..

Susmuyorum esasında konusuyorum ama benimki biraz yapıcı olmuyor sanki yıkıcı oluyor..bunların hepsi eşimden ve annesinden olmus.nedeni söyle tek cocuk ve herseyini onunla paylaşmıs ve erkek yemin ediyroum size.bi yere giderken bile önce murata haber verir babam arar da nerdesin diye ozaman haberi olur adamcagızın nerde oldugundan..anacı eşim.zamanında ölümlerden dönmüş hastane yollarını asındırmıslar.iyi maşşallah ama eskisi gibi olur diye düşünüyor herhalde korkuyor..kusura bakmayın arkadaslarım calısıyorum biraz gec yazıyorum özürdilerim sizlerden.yakınımda arkadasım bile yok ..kimseyle paylaşamıyorum olanları...hepsi bende hele bide adet dönemimde bunların hepsi beynimde bi toplanıyor 8 şiddetinde deprem etkiisi yaratıyor.

kelebe_k denemezmiyim denedim.
onun demesi hayatım bi yemeğimizi yiyelim hemen eve gelelim diyor
hayatım tamam yiyelim ama ben hemen kalkıp gelmeyi kendime yediremiyorumki ben ailemden öyle görmedim hadi benim karnım doydu eyvallah diyemiyorum..zaten desekte kaynanamın suratı düşüyor.bir iki sefer yaptık bunu baktım surat mahkeme duvarı gibi en iyisi dedim.özlem sen gece yap işlerini.zaten eve gittim vücudum salıyor kendini.en fazla camasırlarımı topluyorum.eşimin ertesi gun giyeceklerini ütülüyorum okadar sabah 7 de kalkıyorum hadi az daha işleneyim derken 1 den önce yatamıyorum.haziranda 2 sene olucak..6 aydır calısıyorum öncesinde zamanı nasıl evde gecirmişim anlamıyorum..clısmadn ellerinde olsa hergun kahvaltı ve akşam yemeği deliricektim

canım benim ,arkadaşında dediği gibi eşinin görmesini beklersen daha çok beklersin....demekki senin konuşmaların pek etkili olmuyor eşin üzerinde....biraz net olduğunu kararlı olduğunu görsün...benim eşimde anneciydi...senin kocan yanında halt yemiş...hatta evi ilk ayırdığımız zamanlar sürekli gidelim gelelim isterdi...zaten yapacağım çirkefliği yapmışım..daha yapmak istemedim...tamam diyip gelip gitmeye başladık..iki günde bir..hatta her hafta sonu bana kalmaya bile gelirlerdi bekar kaynımla kaynanam...eşime dedimki
bak bu böyle olmuyor anneni seveceğim varsada sevemiyorum..biraz anlayış ya..bukadarmı zor sizin için anlayışlı olmak dedim..ya yaptığım şeyi içimden gelerek yapmıyorumki istemeyerek yapıyorum dedim...bunu yani istediğiniz beni kendinizden soğutmakmı dedim...öyle dinledi bişey demedi..ben bişeyleri düzeltmeye çalışınca kötü gelin oluyorum ..sen bu durumu düzelt dedim...yoksa ben devreye giricem o olacak dedim....ama sana diyorum bu işin sonu çok kötü olur dedim...

nitekim yine bir cumartesi akşamı geldiler..ben işten geleli yarım saat olmuş yada olmamış..evde yemek yok bişey yok...

valla makarnayı haşladım koydum önlerine...anne valla kusura bakmayın bununla idare edin..daha iyisini yapmak isterdim ama vaktim olmadı dedim...oda önemli değil kızım dedi oğlanlarının yanında ne dicek zaten...ama dedim sen akşama kadar evdesin çalışmıyosun insan gelirken bir tas çorba yapıp getirmezmi aşkolsun dedim gülerek :)))

valla bir hafta sonum var işim gücüm herşeyim kalıyor..yapamıyorum...sen burdayken biraz bişeyler yapalım bari dedim..hiçbişey diyemedi..bozuldu sadece..ve tüm evi kaldırdım..temizlik yaptık onlar gidesiye kadar..bidahaki haftada öyle oldu..ondan sonraki haftada..bidaha hiçbir hadta sonu gelmediler...

eşimde bişey diyemedi bana..özellikle yaptığımı biliyordu ama ben önce ona demiştim hallet diye..halletmedi napıyım...

o yüzden özlemcim mutlaka senin sorununda bir çaresi var..düşünelim ne olabilir...

eşin anacıysa işin daha zor özlem
işllh bigün seni anlar ve orta yolu bulup davranır
rabbim güç sabır versin...

allah sabır versin anlayış meselesi anlayışssız oldumu ne yaparsan yap nafile
umarım her şey yoluna girer istediğin gibi olur hayatım

benim eşimde tutturdu kayınvalidemgilin (annemlerin) sitesinde olacak diye allah var evler güzel başkada öyle güzel ev bulamadık dedim bu anasından ayrılmaz anasıda oğluşundan ayrılmaz ama çok şükür ikiside düşündüğüm gibi çıkmadı.
allahım sabır versin özlemcim.

zlem hiçbişey yapamazsan durumu kendi lehine çevirsen...hani kocan halinden anlamıyor gitmeyince kaynanan surat yapıyor..okadar konuşmuşsuın olmamış...

e sende işten çıkıp onlara git yemeğini ye çık evine gel...hiç olmazsa yemek derdin olmaz..saatlerce oturmak zorunda değilsinki...sende kaynanaı kullanıyormuşsunki gibi bir hava ver..gün gelecek kaynanan ben hizmetçimiyim moduna girecek kendi kendine şikayet etmeye başlıcak..bırak sen değilde o şikayet etsin..

onlar düşünüyolarmı seni..düşünmüyolar..sende yemeğini ye çık ....surat asarsa assın..ki assın zaten işine gelmesi lazım...böylece sık sık gitmenizi istemez...şuna bak iyi alıştı rahata yemeğini yiyip çıkıp gidiyor diye söylenmeye başlar kendi kendine....yani özlemcim baktın hiç bir yol tutmuyor ozaman sende durumu kendi lehine çevir derim ben..

Susmuyorum esasında konusuyorum ama benimki biraz yapıcı olmuyor sanki yıkıcı oluyor..bunların hepsi eşimden ve annesinden olmus.nedeni söyle tek cocuk ve herseyini onunla paylaşmıs ve erkek yemin ediyroum size.bi yere giderken bile önce murata haber verir babam arar da nerdesin diye ozaman haberi olur adamcagızın nerde oldugundan..anacı eşim.zamanında ölümlerden dönmüş hastane yollarını asındırmıslar.iyi maşşallah ama eskisi gibi olur diye düşünüyor herhalde korkuyor..kusura bakmayın arkadaslarım calısıyorum biraz gec yazıyorum özürdilerim sizlerden.yakınımda arkadasım bile yok ..kimseyle paylaşamıyorum olanları...hepsi bende hele bide adet dönemimde bunların hepsi beynimde bi toplanıyor 8 şiddetinde deprem etkiisi yaratıyor.

zlem hiçbişey yapamazsan durumu kendi lehine çevirsen...hani kocan halinden anlamıyor gitmeyince kaynanan surat yapıyor..okadar konuşmuşsuın olmamış...

E sende işten çıkıp onlara git yemeğini ye çık evine gel...hiç olmazsa yemek derdin olmaz..saatlerce oturmak zorunda değilsinki...sende kaynanaı kullanıyormuşsunki gibi bir hava ver..gün gelecek kaynanan ben hizmetçimiyim moduna girecek kendi kendine şikayet etmeye başlıcak..bırak sen değilde o şikayet etsin..

Onlar düşünüyolarmı seni..düşünmüyolar..sende yemeğini ye çık ....surat asarsa assın..ki assın zaten işine gelmesi lazım...böylece sık sık gitmenizi istemez...şuna bak iyi alıştı rahata yemeğini yiyip çıkıp gidiyor diye söylenmeye başlar kendi kendine....yani özlemcim baktın hiç bir yol tutmuyor ozaman sende durumu kendi lehine çevir derim ben..

haklısın hayatım ama benim öyle bi vicdanım yok yapamıyorum kıyamıyorum annemi seviyorum ama bunlar beni soğutuyor.buz kesiliyorum

canım benim ya bu kadar üzülme kelebeğin dediği kendine döndür yemeğini ye git yok çamaşırım var yıkancak de yok başım ağrıyo gidelim de o pişirsin sen ye çok istiyorsa kayınvaliden sizi görmeye siz de bıktırın :1::1::1:

arkadaşlar benim de hem eşim hem işim var ama ikisi arasında sıkışıp kaldım.eşimin akşam gelince -tek çalışan oymuş gibi- bana naz yapıp durmasından, her işi bana yüklemesinden sıkıldım artık.her evde mi durum böyle? bir yıldır evliyiz ve evliliğim sırf bu mesele yüzünden tehlikede.tecrübeli ablalar yardım edin n'ooolur.

Back
X