Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ball benden kaçarmı kızzz hadi bakalım belki teyze olursun hafta içi doktora gidiecem kan durumum nasıl diye bi kontrol olayımm

şeker çok sevindim eşinin işi,ne rabbim herkese hayırlı işler nasip etsinn

nevgül maşşallah paşamızaa

ada ben şuan olasılıksızı okuyorum hoş bi kitappp

patikcimmm ev olayına girin tabi artık karışmak gibi olmasın borcunuz harcınız vardır diye bişey demiyodum soramıyodum yani senden bunu duymak çok hoşuma gitti 500 tl kira verceinize 1000 lira öder yıllar sonra ev sahibi olursunuz

lamecim eltini tebrik ederim sağlıcakla alsın kucağına inşallahhh

lamecim hayırlı uğurlu olsun bebişiniz...

bende mutluyum ev borcuna gimeye karar verdik haftaya başlıyoruz..Allah nasip ederse en geç 2 yıl sonra evimiz olacak..kim bilir belki daha da erken olabilir..eminevim sistemine giriyoruz..

sağol patikçim.. darısı tüm isteyenlerin başına inş..

canım çok sevindim bu kararınıza.....
eminevin tabelasını gördüm ama konuyla ilgili pekte bilgim yok açıkcası....

ya dün bende bir göz attım arkadaşın olayına birilerinin derdi ile başka bi yerde dalga geçmiş sanırım dimi...

o kişilerin yaptıkları da değişik geldi ama yinede kimsyi ilgilendirmemeli yani..başka yere dalga geçerek sürüklemek konuyu çok yalnış..
durum sadece bunla ibaret değilse biri bana email atabilir mi ...
canım aynen bildiğin gibi durum..

Son düzenleme:
ball benden kaçarmı kızzz hadi bakalım belki teyze olursun hafta içi doktora gidiecem kan durumum nasıl diye bi kontrol olayımm

lamecim eltini tebrik ederim sağlıcakla alsın kucağına inşallahhh

sağol güzelim...
darısı senin başına inş.. şu anda isteyen sen varsın sanırım.. allah gönlüne göre versin:)

sağol patikçim.. darısı tüm isteyenlerin başına inş..

canım çok sevindim bu kararınıza.....
eminevin tabelasını gördüm ama konuyla ilgili pekte bilgim yok açıkcası....

canım aynen bildiğin gibi durum..

cnm bizimde arkadaşalr girmiş ..ben kredi çekme olayına karşıydım yani 2 katı para ödemeyi sevmiyorum o yüzden biriktirelim bari bir kısmını diye düşünmüştüm fakat baktım ki benimkinin eli açık rahat durmuyor :))
bende borca girmeye karar verdim faizsiz alıcaz inşallah..açıklasam çok uzun sitesinde yazıyor detaylı merak eden olursa..

keleboş
arabada alınıyormuş kredi çekmeyin bence bir araştırın bu olayı....bursada da şubesi var...

lamecim hayırlı uğurlu olsun bebişiniz...

organik ço ksevindim cnm ne güzel haber..

bende mutluyum ev borcuna gimeye karar verdik haftaya başlıyoruz..Allah nasip ederse en geç 2 yıl sonra evimiz olacak..kim bilir belki daha da erken olabilir..eminevim sistemine giriyoruz..

cok sevındımm
bende bı bakım :48:

patıkcım bana olayı kısaca anlatırmsın
sıtesınde cok uzun vaktım pek yok
evi nasıl alıyorsunuz

çok yazmışsınız gene
okuyabildiğim kadarıyla lamenin eltisi hamileymiş allah kucağına almayı nasip etsin
kelebek bebiş istiyo allahım ona da nasip etsin
ptaikim ev düşünüyolarmış allahım oturmayı nasip etsin dediğin siteye baktım eşime yolladım baksın bakalım o da
şekerim senin kocanla ilgili oraya gelemedim dur bi okuyayım

patik aldığınız karar hayırlı olsun cnm işllh tez zamanda evcezinize kavuşursunuz...

kelebek annee hadi bakalım Rabbim seni hemen anne yapsın...

patıkcım bana olayı kısaca anlatırmsın
sıtesınde cok uzun vaktım pek yok
evi nasıl alıyorsunuz

cnm kısaca anlatınca peşinde bir sürü sorular yanıtsız kalır..
zamanın olduğunda oku bence..çünkü uzun uzun anlatılmamış sadece merak edilen sorular cevaplanmış.. en kısa cevabım şöyle gibi olabilir altın günü gibi düşün..hani hanımlar yapıyorya gün arasında öle ama detayları var tabi..

mrb arkadaslar aranıza kabul ederseniz :51:
evliyim işliyim ve hamileyim:emir_bebek::nazar::66:

hoşgeldiinnn ..

hoşbuldum kızlar
tesekkur edrim amin canım daha çok yeni 1 aylık hamileyim:nazar:

2 yıllık evliyim çalışıyorum ama hamilelikten dolayı 1 aydır evdeyim bakalım bii süre daha izin yada rapor bişiler almak istiyoruum :51:

hoşbuldum kızlar
tesekkur edrim amin canım daha çok yeni 1 aylık hamileyim:nazar:

2 yıllık evliyim çalışıyorum ama hamilelikten dolayı 1 aydır evdeyim bakalım bii süre daha izin yada rapor bişiler almak istiyoruum :51:

hayırlı uğurlu olsun bebişin...
neden izin kullanıyorsun riskli bir durum mu var ?

diyene kdr meltem gitmiş bile :))

Son düzenleme:
meltemcimdaha çok yeniymiş hamileliğin... allah hayırlısıyla kucağına almayı naisp etsin...
problem mi vardıki rapor aldın??

Back
X