Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bişi söylesem kızar mısın bana :17: ama çok özür dilerim dilimin ucunda ama ben senin önceki nickini unuttum :17: :17:

ben pek açamıyorum pcyi kızlar ya genelde evde de olmuyorum ama bugün belim o kadar çok ağrıyor ki adım atacak halim yok kalçama vuruyor ağrısı
dün çok yordum kendimi farkında olmadan :5:
hala iş arıyorum deli gibi son zamanlarda hiç arayan soran yok ama bir ara her gün iş görüşmesine gidiyordum
hiç birinden bişi çıkmadı patlıyorum bende işsizlikten :5:
ama napalım demek ki kısmetim başka yerde bekliyor
canım gülsün bennnnn...

kızmadım tabiki.. çok haklısın tanımamakla..

pasaklııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
hoşgeldin dedükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:PPPPPP

balımmmm sağolasın hoşbulduk bebekkkk :34:

iyi yapmışsın gülsünüm bu arada doğru mu okudum bebiş mi geliyor :32:
benim sağlığım iyi sayılır bugün çok ağrım var dün çok yordum kendimi şimdi bugün kıpırdayamıyorum :5:

bi boşluk buldum sankim geldim...

pasaklııımmm :69: nasılsın cnm bnm yorma kendini :(( dinlen fırsat bu fırsat..iş görüşmeleri dışında gezme pe kcnm dinlen..
benden elekçisin valla :PP

balcım bugün pek sessizsin cnm hayırdır inşallah,bir sorun yok değil mi ?

yok cnm benim sağoll bi sorun yok
bügün avans günü onunla uğraşıyorum
bide arkadaşın biri beni tekrar oriflame a geri istiyo ikma etmeye çalışıyo :)) ekip kurcam ona cevap veriyom..
sen nasılsın cnmmm

saolun kızlar iyiyim şükür bendee...

hmm annadım balcım ,yok ben almıyım cnm yaa etrafımda kimsem yok satış yapayım..bi ara avon olmuştum yürütemedim cnm bıraktım..

duygu yapmadım cnm annem kakaolu tahinli yapmıştı çünkü haberim olmadan onu yedik :))

eşimede kabakları doğra dedim o ızlı doğruyor die hızını alamamış mutfağa gittiğimde börek bitmiş yumurtasını sürüyordu..hayret ediyorum hızına :1: bana kalsa ohoooo :D

Back
X