Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım balcımda hiç denedin mi su böreğini..
Ben becerememiştimde![]()
Dolgu kek tarifin bu mu ?
çok leziz duruyor..
dolgu kek tarifi yapılışı dolgu kek tarifi gerekli malzemeler ve hazırlanışı tarifi
ctesi misafir gelcekmiş...
ne edücükkk((
bende eşime diyorumki 1 hafta öncedenmi haber verilir daha erken
1 hafta stres yaparım diyorum
bana bugün ptesi gibi geldi dünkü tatilden sonra...
eşimde ne 1 haftası 2 gün var diyorrr :)
geçmiş olsun duygucumkızlar ben geldim pazartesi gününden beri hastayım işe gitmedim evdeydim hem kendi annem baktı hem kayınvalidem baktı tam iyileşemedim ama yapcak bişey yok siz neler yaptınız bu arada
geçmiş olsun duyguu...
inşallah bende yine olmam hapşırıp duruyom burnum yanıyo off..
:2:
balkız gömüldün tariflere buraya gel :) çıkıcam şimdi![]()
Merhaba sitemin güzel hanımları :))
Özledim sizi ama ya :)) Teyzem variz ameliyatı oldu onu bekledim hastanede kaç gündür yoktum dün akşam geldim eve Öylelerini gördüm ki orada meğer en büyük mirasımız sağlığımızmış![]()
Hala gözümün önüne geliyorlar rabbim herkese şifa nasip etsin (AMİN) .
Siz nasılsınız bakalım ?:2:
keleboş dediğin olaya çok önemli ,herkesin damağına hitap edebilecek menüler seçilmeli misafir olayında..
ben mesela bi arkadaşa gittim menünün tamamı ilk kez tattığım şelerdi..değişikti..
yiyemedim hiç ucundan ucundan aldım kırılmasın die..biri ya çok karışık biri çok ağır böleydi hep :S
böle çok karışık,tadı çok değişik menüler seçmiyorum bende misafirler için..varsın hep düz olsun yeterki yesinlerde![]()
mesela değişik bişi yapçaksam diğerleri hafif bilindik tat yaparım..en azından seçme şansı olur :))
kaçtım ben işim var yine çok poff![]()