Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam :3:

kıskançlık insanı ne kadar çirkin durumlara düşürüyor bugün bir kez daha anladım...

çok yazık ,çok....

yeni iş bakmayı düşünüyorum..umarım güzel bişi çıkar karşıma..

noldu yawru???
boşver cnm ya kıskanan kendine iş baksın sen niye keyfini kaçırıyosun
seni çekemeyen ölsün boşver.....
anlatsana??

bu 1 değil 2 değil sürekli gıcık davranışlarından usandım artık..

uğraşamıcam yani..bi ara yine sabrımı iyice zorlamıştı bir iş bulmuştum keşke görüşmeye gitseydim..ah kafammm ....

cnm boşver bence kafaya takılcak bi olay değil
kben olsam daha çok yaparım :) iyice çatladığını görene kadar
bırak dalganı geç eğlen gitsin...

h geldın cnm
sıkma canını görmemezlıkten duymamazlıktan gel:48:

Son düzenleme:
patiğim... lütfen canını sıkma kimse için....
sana bir zararı dokunmayacaksa iş anlamında bırak hasetinden çatlasın....

Arkadaşlar benim çok büyük bi sorunum var. ve kime nasıl anlatıcam bilmiyorum zor durumdayım. eşime yalan söyledim ve öğrenecek diye cok korkuyorum:14:

patiğim... lütfen canını sıkma kimse için....
sana bir zararı dokunmayacaksa iş anlamında bırak hasetinden çatlasın....

laf söyledi kısmını atladım ama tabi...

detaylı yazmadım...

lamecim senle özelden de bazı şeyleri paylaşmıştım biliyorsun kişiliğini...

dayanılcak gibi değil maalesef..

ben haksızlığa tahammül edemiyorum malesef..şimdiye kadar kimsenin çıakrtamadığı işleri koyuyorum önüne kısa sürede...

haketmediğim bişiyi söleyemez..patronumda değil sonuçta...

Patikim boşver takma kafana geçenlerde de ben iş arkdaşımla kavga ettim konuşmuyorum şimdi çok da tın ama içimi döktüm tabi çatır çatır söyledim sinir olduğunu,bencil olduğunu :32::32::32::32:

laf söyledi kısmını atladım ama tabi...

detaylı yazmadım...

lamecim senle özelden de bazı şeyleri paylaşmıştım biliyorsun kişiliğini...

dayanılcak gibi değil maalesef..

ben haksızlığa tahammül edemiyorum malesef..şimdiye kadar kimsenin çıakrtamadığı işleri koyuyorum önüne kısa sürede...

haketmediğim bişiyi söleyemez..patronumda değil sonuçta...
canım tahmin etmiştim zaten... ama heryerde var öyleleri... bak ben sabrettim ve kurtuldum...
lütfen sende sabret.... eğer kesin kararlıysan da iş bulmadan çıkma canım.. evlilik tazminatında var....
ama ani kararlar vermeden iyice düşün eksisini artısını...

nasıl bir yalan??
bakirelikle ilgili :25: bende bilmiyordum ne olduğunu ama şimdi sürekli dr gidelim diyor. Adet dönemimde ilk günü çok ağrılı geçiyor ve bir sürü soru soruyor. Ne cevap verceğimi şaşırıyorum. Yardıma ihtiyacım var.

bakirelikle ilgili :25: bende bilmiyordum ne olduğunu ama şimdi sürekli dr gidelim diyor. Adet dönemimde ilk günü çok ağrılı geçiyor ve bir sürü soru soruyor. Ne cevap verceğimi şaşırıyorum. Yardıma ihtiyacım var.

bişey anlamadım cnm...sen evli değilmisin...bu saatten sonra napçanki bakireliği???

bişey anlamadım cnm...sen evli değilmisin...bu saatten sonra napçanki bakireliği???

Evliyim.Ama nişanlıyken birlikte olduk. ama kan gelmedi o çok önem veriyor böyle şeylere. çok soğuk davranmaya başladı bende zar esnekmiş ondan kanama olmamıştır dedim. şimdi her adet dönemimde hastaneye gidelim diyor.

patikcimmm durumu okumadım ama tahmin edebiliyorum

sen rahatını bozarsın o emeline kavuşmuş olacak

bence boşver hiç sallama

bi daha aynı davranışta bulunursa ; ' bana 1 tane müdür yetiyooo 2. ye ihtiyacım yok dersin '

Evliyim.Ama nişanlıyken birlikte olduk. ama kan gelmedi o çok önem veriyor böyle şeylere. çok soğuk davranmaya başladı bende zar esnekmiş ondan kanama olmamıştır dedim. şimdi her adet dönemimde hastaneye gidelim diyor.

peki yalan söyledim derken....bakirelik konusundamı yalan söyledin??

Back
X