Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım çok faydalı ama.. bende yarın sabah başlıycam inş..

başla cnm...
annem dediki kabuğunu soymadan kaynatın,üstünden bir kat alın dedi kalanıyla kaynatın
asıl kabuktaymış faydası...

Soğan suyu ne için

duygu soğan suyu vücutta iltihabı atıyomuş,bağırsakları çalıştırıyomuş
bebiş isteyenlere faydası varmış,regl olamayanlara faydası varmış cnm..

kızlar hızınıza yetişmek mümkün değil
ben sayfaya bakmaya fırsatım olmadan
gün bitmiş yazılarınızı takip ettim:55:

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

İyi akşamlar Lamecim anaa soğan suyu belkide çözümüm budur : )) Cildimde berbat zaten :27:
Balım nörüyon kız ?
Diyetteydim dün akşam artık dayanamadım ölüyorum vicdan azabından hani küçük 500gr kaplarda çikolatalar oluyorya onu bide iki koca paket cipsi bitirdim :43::43:

iyiakşamlar lame ve kelebenk garusu....

memur kadrosu gitti :))

tanem iyiyim sen nasılsın...nan öle diyetmi olur
bi çikolata 543 kalori :))
sen dahada kilo alcennn :)

bal soğana bıcak değmemesı gerekıyrmuş
a merankı demıştı
vurcan yumruğu öle kaynatman lazım dedıydı
ayy ben ıcemem sanırm
halam gelını hep dıyette ne zmn gtsem acıkınca ya maydonoz yada dereotu atıyorlar ağızlarına
yaşam deıl onlarınkı yahu
bazıları dıyetı abartıyorlar
mesela eşim 15. günde bı tatlı yıyebılıo canı ne ısterse kendını ödüllendrmesı serbest

günaydin bana.. bir saat filan uyumusum saate bakmadim belki de yarim saatir emin degilim ama uyku iyi geldi.

Back
X