Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balım o nasıl konuşma kırıldım ,

söylemek yakışmaz ama fitreye gani fazlasıyla kıydık cnm, o konularda hiç çekinmem ...
ama haksızlığa hiç gelemem...hakeden kişiler varken bilemediğime veremicem artık ..deniz feneri olayını oku istersen....

YAWRU KUŞUMM...kırılma yaa öle demek istemedim ben...
istediğine özgürsün tabisi bişi diyemem..ama deniz feneri öle yaptı diye nasıl o insanları görmezden geliriz ki..yani ben gelemiyom işte..haklısın cnm tabiki soğursun edersin..hakedenlere vermek istersin...
bu konu buralara varsın istemezdim ben aslında hatta tıp dicekim..herkezin özgür iradesi var bal sanane dicektim ama engel olamadım işte...neyse yawru kuş kırdıysam özür dilerim...kimseyi kırmak istemem bennnn...muckkk

öptüm sizi güzellerr
hayırlı iftarlar hayırlı sahurlar olsun inş..
dualarınızda beni unutmayın olur mu bebiş için :emir_bebek:
muckkkk

ii akşamlar ii haftasonları kızlar...

casper merak etme dularım isteyenlerle cnm...

bende kaçtım öptüm sizi byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

YAWRU KUŞUMM...kırılma yaa öle demek istemedim ben...
istediğine özgürsün tabisi bişi diyemem..ama deniz feneri öle yaptı diye nasıl o insanları görmezden geliriz ki..yani ben gelemiyom işte..haklısın cnm tabiki soğursun edersin..hakedenlere vermek istersin...
bu konu buralara varsın istemezdim ben aslında hatta tıp dicekim..herkezin özgür iradesi var bal sanane dicektim ama engel olamadım işte...neyse yawru kuş kırdıysam özür dilerim...kimseyi kırmak istemem bennnn...muckkk
:38:
öptüm sizi güzellerr
hayırlı iftarlar hayırlı sahurlar olsun inş..
dualarınızda beni unutmayın olur mu bebiş için :emir_bebek:
muckkkk

inşallah canım tez zamanda güzel haberini alırız...

günaydın güzeller..
dün çok güzel bi iftar geçirdik çok eğlenceliydi :52:

bugün annemler iftara gelioo
menü olarak
mercimek çorba /ezogelin çorba / yayla çorba :)) karar veremedim birisi
taze fasülye
fırında patatesli bezelyeli tavuk
pirinç pilavı
salata olarak
yeşil mercimekli salata / ya da patlıcan salatası
garnitür salata
düşünüyorumm

tatlı yapmıcam büyük ihtimal
çünküm babişkomun doğum günü yemekten sonra pasta keseriz:54:

casper mblue günaydın:38:
bende gördum lame mı :53:

casper ellerıne sağlık şimdiden
daha nolsun tatlım demı
yalnız menülerımız aynı nerdeyse
:1:tatlım var benım
kadayıf ve şekerpare:61:

casper mblue günaydın:38:
bende gördum lame mı :53:

casper ellerıne sağlık şimdiden
daha nolsun tatlım demı
yalnız menülerımız aynı nerdeyse
:1:tatlım var benım
kadayıf ve şekerpare:61:

günaydıınn canmcımm..
saol canmm senin de eline sağlıkk
tatlı da yapsam mı o zaman ya bilemedim bak şekerparem var evde belki onu yaparım o zaman
ama zaten pasta tatlı o yüzden gerek duymadım :52:

böcükk geçen c.tesi günü gelen biri vardı ya bi daha gelmedi dimii
adı neydi hatırlamıom kızı varmış ya msj göndermiştii bizee

günaydın kızlar çok uykum var çok yorgunum die bağırmak istiom =(

ahh benım eşşekliğim hep kendımı sıkıştırdım boşyere annemlere gitçm die gittim =( kociş geldi 23:30da eve geldik 00:00da hemen fasulyeyı temızleyip attım oca zeytınyağlı gene =( sonra bktım fsulyenın pişmesi uzun sürcek hemen tatlımıda attım oca etimek tatlısı kızlar inanılmaz hafif ve lezzetli oluyor yapmak isteyen olursa pazrttesi resmi ile yayınlarım
onuda halledip.duş aldım yattım 1:45te kalktım 3te sahura kalktım dolmalarımıda sahurda pişirdim az bişy yiiyip yattım uyuudum sabah kalktım saat 8 olmuş hemen yuzumu yıkadım banyodaki duş teknesini ve lavaboyu cifledim .ölece bırakıp çıktım evi kocişş süpürüp silcek bakalım gece okadar geç gelmesinin cezasını çekçek ben dedımm ona iftar ı yapıp eve geçim die yok dedi otobuslerle gidemezsin.=( nese bidakine akıllandım valla kendımı harap edemem ayy öle uykum varkı msaya başımı koysam uyarım o derece yani =(

casperım sneın menude guzelmişşş çorbayı mercimek yap bence =) menune daha uygun olur gibime geldi tatlım
=) şu mercimekli salatayı sen nasıl yapıon cnm garnıturlu salata dedıne ne ekliyosun (patates havuç bezelye )

günaydıınn canmcımm..
saol canmm senin de eline sağlıkk
tatlı da yapsam mı o zaman ya bilemedim bak şekerparem var evde belki onu yaparım o zaman
ama zaten pasta tatlı o yüzden gerek duymadım :52:

yok cnm sen yapma yenmes zaten
benım kanşekerım mı düşüyo nedır süreklı tatlı cekıo ondan yapıyom:1:

böcükk geçen c.tesi günü gelen biri vardı ya bi daha gelmedi dimii
adı neydi hatırlamıom kızı varmış ya msj göndermiştii bizee

kaybettı topıği zaar:1:hatrlar gıbı oldum nıckını unuttum ama:44:

günaydın kızlar çok uykum var çok yorgunum die bağırmak istiom =(

ahh benım eşşekliğim hep kendımı sıkıştırdım boşyere annemlere gitçm die gittim =( kociş geldi 23:30da eve geldik 00:00da hemen fasulyeyı temızleyip attım oca zeytınyağlı gene =( sonra bktım fsulyenın pişmesi uzun sürcek hemen tatlımıda attım oca etimek tatlısı kızlar inanılmaz hafif ve lezzetli oluyor yapmak isteyen olursa pazrttesi resmi ile yayınlarım
onuda halledip.duş aldım yattım 1:45te kalktım 3te sahura kalktım dolmalarımıda sahurda pişirdim az bişy yiiyip yattım uyuudum sabah kalktım saat 8 olmuş hemen yuzumu yıkadım banyodaki duş teknesini ve lavaboyu cifledim .ölece bırakıp çıktım evi kocişş süpürüp silcek bakalım gece okadar geç gelmesinin cezasını çekçek ben dedımm ona iftar ı yapıp eve geçim die yok dedi otobuslerle gidemezsin.=( nese bidakine akıllandım valla kendımı harap edemem ayy öle uykum varkı msaya başımı koysam uyarım o derece yani =(
günaydın canmm
ah bee ne çok yormuşsun kendini tatlım yaa :(( kaçta çıkıyorsun bugün erken çıksan barii..
etimek tatlısına bende bayılıyomm
ama bu ara favorim saray sarmasıı :)))
casperım sneın menude guzelmişşş çorbayı mercimek yap bence =) menune daha uygun olur gibime geldi tatlım
=) şu mercimekli salatayı sen nasıl yapıon cnm garnıturlu salata dedıne ne ekliyosun (patates havuç bezelye )

saol canmm tmm mercimek yapam :)))
yeşil mercimeği haşlıyorum canm
arpa şehriye ya da kuskus şehriye onu haşlıyorum bide
maydonoz taze soğan dereotu bol limon yağ kırmızı biber hepsini karıştırıyorum çok lezzetli oluo denemeni tavsiye ederim canmm
taze soğan katmıcam ama bugün oruçluyken soğan yeyince midemi kötü yapıo..
garnitürlü salatam pek basit hazır garnitür alıyorum çünkü :52: biraz yoğurt az bişi mayonez o kadar :))))

Son düzenleme:

yok cnm sen yapma yenmes zaten
benım kanşekerım mı düşüyo nedır süreklı tatlı cekıo ondan yapıyom:1:

kaybettı topıği zaar:1:hatrlar gıbı oldum nıckını unuttum ama:44:

tmm yapmıcam :52: heheh galiba cnmm...

3 gibi çıkcam zaten
bi taze fasülyem hazır umarım bozulmamıştr geçen gün yapmıştım ama o günden beri eve gidemedik ki iftara..
diğerlerini de 8 e kadar yetiştiririm :81:

günaydın canmm
ah bee ne çok yormuşsun kendini tatlım yaa :(( kaçta çıkıyorsun bugün erken çıksan barii..

maydonoz taze soğan dereotu bol limon yağ kırmızı biber hepsini karıştırıyorum çok lezzetli oluo denemeni tavsiye ederim canmm
garnitürlü salatam pek basit hazır garnitür alıyorum çünkü :52: biraz yoğurt az bişi mayonez o kadar :))))

caspırım mercımek salatasını denıycem cnm =)
ben de bugun 15te çıkıcam inşllah bakalım. biraz kendi aptallımdan yoruldum cnm perşmbe gunu evıme glepi temizlimi yapsaydım dunde anneme gitmeseydim bugunde kafam rahat olcaktı =(
saray sarmanın tarıfnı bı yazıver hele benım netten baktıma benzıomu =)
garnıtur süper =) bide kornışon turşu koy amerikan saltası ;) adını değiştirme kız saltanın =)
yeşil soğan benımde mıdeme dokunuo =(
bencede böcümün dedi gibi tatlı yapma pasta varken gerek yok=)
kociş aradı evde sular gitmiş köpürüodu en son sular yok die =( duş alamamış temizlk yapası ykoomuş :D anlıcanız bide eve gidince ev süprmem ve toz almam lazım =(

yemkde yapıcam daha
çorba(tarhana)
islim kebabı(köfteli)
pilav
patates püres
amerkn saltası
göbk salta mısırlı
börek yapıcam (sodalı ve galeta unlu sarıyer böreği diede geçio adı)
tatlımın kremşantisinide yapıcam

bide evi süpür toz al yapıcam inşllah yetiştirebilirim.

caspırım mercımek salatasını denıycem cnm =)
ben de bugun 15te çıkıcam inşllah bakalım. biraz kendi aptallımdan yoruldum cnm perşmbe gunu evıme glepi temizlimi yapsaydım dunde anneme gitmeseydim bugunde kafam rahat olcaktı =(
saray sarmanın tarıfnı bı yazıver hele benım netten baktıma benzıomu =)
garnıtur süper =) bide kornışon turşu koy amerikan saltası ;) adını değiştirme kız saltanın =)
yeşil soğan benımde mıdeme dokunuo =(
bencede böcümün dedi gibi tatlı yapma pasta varken gerek yok=)
kociş aradı evde sular gitmiş köpürüodu en son sular yok die =( duş alamamış temizlk yapası ykoomuş :D anlıcanız bide eve gidince ev süprmem ve toz almam lazım =(

yemkde yapıcam daha
çorba(tarhana)
islim kebabı(köfteli)
pilav
patates püres
amerkn saltası
göbk salta mısırlı
börek yapıcam (sodalı ve galeta unlu sarıyer böreği diede geçio adı)
tatlımın kremşantisinide yapıcam

bide evi süpür toz al yapıcam inşllah yetiştirebilirim.

canm saray sarmasının tarifini bulamadım flaşta yaff..
ama muhallebi yapıyorsun
borcama kakaolu bisküviyi robottan geçiriyorum ben onu döküyorum
üzerine muhallebi
üzerine kakaolu kremşanti
ve rulo gibi sarıp servis yapıomm..

tamam tatlı yapmıcam ben :)))
canm menün de baya kalabalık ama yetişir 8i geçerken okunuo zati ezan
temizliği eşin halletse iyi olcakmiş ama olsun :)
bende şöyle bi süpürür geçerim
sabah kocişim topladı evimizi bana yardım olsun die:69:

günaydın canmm

canm saray sarmasının tarifini bulamadım flaşta yaff..
ama muhallebi yapıyorsun
borcama kakaolu bisküviyi robottan geçiriyorum ben onu döküyorum
üzerine muhallebi
üzerine kakaolu kremşanti
ve rulo gibi sarıp servis yapıomm..

tamam tatlı yapmıcam ben :)))
canm menün de baya kalabalık ama yetişir 8i geçerken okunuo zati ezan
temizliği eşin halletse iyi olcakmiş ama olsun :)
bende şöyle bi süpürür geçerim
sabah kocişim topladı evimizi bana yardım olsun die:69:
sen tarıfı bulunca ekle cnm bendekınde krm şantı falan yok

1 ltre süt
3 fıncan un
3 fıncan şeker
1 paket vanılya
1 kaşık margarın
pişriosun bol hındıstan cevızı dokuosun tepsiye sonra muhllebıyı dokuosun içine ceviz vs. koyumsarıyosun.

ya eşimin gıcıklığı tuttu her misafrimiz geldinde böle yapıo beni çileden çıkarıyor =(
artık bakım nasıll halletcem gidince hemen yapı veririm süpürme işini
allahtn akşam dolma tatlı fasulyeyı hallettim.bugun benı oyalıcak islim kebabı ve börek pilvla çorba hemncık olur patateslerde haşla ez süt tereyağ okdrcık inşllah halledebilirim. kocama sinirliyim az eve gidene kadar rahatlarım inşallah =(

Back
X