Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Merhaba kızlar,
umarım hepiniz iyisinizdir... Benim pek keyfim yok bugün kocayla da tartıştım işlerim evraklarım dağ gibi stres bi yandan ... Oruçta olunca biraz güçsüz hissediyorum kendimi hatta baya güçsüz... Dualarınızı eksik etmeyin...
hoşgeldin cnmmm

hafta iyi başlamamış ama herşey düzelir sıkma canını sen

Merhaba kızlar,
umarım hepiniz iyisinizdir... Benim pek keyfim yok bugün kocayla da tartıştım işlerim evraklarım dağ gibi stres bi yandan ... Oruçta olunca biraz güçsüz hissediyorum kendimi hatta baya güçsüz... Dualarınızı eksik etmeyin...

hoşgeldin tatlımm
aaa niye tartıştınız yaa :(( ama akşama düzelirsinizz üzme kendini canmm..
ben bugün bunaldım akşam olsun istiomm

bende cumartesi dikişleri aldırdım kızlar eve gittim temizlik yapım die yattım kaldım :1:akşamda kuzenlerimle anneme gittim
pazar günüde kaldım
camların önünü sildim balkonları yıkadım
ütü yaptım
toz aldım
yerleri süpürdüm sildim
tekrar fırçayla bütün halıları temizledim saçları..
pazar yaptım..
bi tane patlıcan aldım aklıma casper geldi pazarda:1:
iftar saati karışık kızartma yaptım
tuvalet banyo cifledim çamaşır yıkadım astım
duş aldım kıyafetlerimi hazırladım eşimin benim bugün için sonrada bayıldım yattım:1:
haa bide misafir ağırlamıştım

Son düzenleme:
hımm ozr ben kızlarında yanındadır sanmıştım:))

hamarat böcük ellerine sağlık:)) bende cmt temizledim evimi halılarımıda serdim ohh mis oldular:))

casper, regl olman ii olmuş canım bidahaki aya inş. iyi haberlerini alcaz.sen ankaradamıydın ben istnabulda sanıyom senii:S

bende 1 yıl 2 aylık evliyim, çalışıyorum istanbuldayım :))
ankaradaym canmm
evett inş bi dahaki ay güzel haber veririz..

tırnaklarım ağrıyo ayol:(
kocemde dizi derdınde bıde 20lık dişim ağrımasın mı
ağzımı açamadım
pek bişi yıyemedım
sabah cok kötuydum ama sımdık cok ıyyım şükür:)
senın koltuk kılıfları yıkanmıo mu
yıka gtsın

amma metettınız hee
bende yapcam ama önce cuma günü ıftarda yıyımde bakem beğenırsem kesın ederım

bende 20. gün gıbı olcam
keşke olmasak:1:ramazanda barı

ayy cnm yıycek gızlı bı köşe yok mu

ayy kıyamam..
yok bacım çıkmıo benim kılıflarr
salonumdakiler çıkıo da
odamdakiler çıkmıoo..

hehe dizi derdinde he :52:
c.tesi annemler bizde kaldı ya 1 hafta dizisiz geçmiş olduu
pazar sabah kocem uyandı akşam olsun ama sorcam sana diyerek :52:
baktm ki regl olmuşum dedim bi hafta sonra görüşürük :60::53: oldu tabee

Casperim bak niye tartıştık:(((
sabah ben 6,30 da uyanıyorum 7,30 da iş başı eşim 8 de iş başı yapıyo ama beni bırakıyo servisin geçtiği yere dün gece annemde yemekteydik geç yattık dedim ki sabah adam benim yüzümden erken uyanıyo hep uyusun bu sabah ben geç kalim bişi olmaz saatimi kurdum uyumulum tekrar ki 10 dk bi süre bu bahsettiğim melikeee diye bi bağartıyla uyandım benim yüzümden her sabah geç kalıyomuş falan gözümü bunlarla açtım düşün canım bende sinirlendim ne bağırıyosun falan diye bakar mısın ben onu düşündüğümden n eyapıyorum adamın tavrına bakkk:((( boşuna dememişler deveye diken adama .... Diye işte suç bende!!! Sabahın 7sinde kavga ettik düşün bu saçma sapan sebep için bu evlilik yürümüyo falan abuk subuk şeyler söyledi ya düşün.. çok moralim bozuk akşam eve de gitmek istemiyorum zaten ama anneme de gideme üzemem ramazan ramazan :43: Böyle işte aklım almıyo benim ...

bende cumartesi dikişleri aldırdım kızlar eve gittim temizlik yapım die yattım kaldım :1:akşamda kuzenlerimle anneme gittim
pazar günüde kaldım
ütü yaptım
toz aldım
yerleri süpürdüm sildim
pazar yaptım..
duş aldım kıyafetlerimi hazırladım eşimin benim bugün için sonrada bayıldım yattım:1:

becerikli hatun seni eferin sana :))
hehee bi patlıcan mı kız ben 2 tane alıom en azından :52:

baya dolu dolu geçmiş hafta sonunn..

bizde dün kaynanama iftara davetliydik
eccik üzdü beni ne olduysa hatuna

ayy kıyamam..
yok bacım çıkmıo benim kılıflarr
salonumdakiler çıkıo da
odamdakiler çıkmıoo..

hehe dizi derdinde he :52:
c.tesi annemler bizde kaldı ya 1 hafta dizisiz geçmiş olduu
pazar sabah kocem uyandı akşam olsun ama sorcam sana diyerek :52:
baktm ki regl olmuşum dedim bi hafta sonra görüşürük :60::53: oldu tabee

anam kötu yaa
eğer benımkıler cıkmasaydı yıkamaya gelıyorlr ya öle ederdım
silmeye uğraşamam zaten kuruması sılmesı ayrı dert
bıde bel fıtığım var bana göre değil:1:

adamın kursağında kaldı desene:60::60:benımkıde ızınlıydı
anam öp kokla
çekıl dıom bozulcak orucun sen benım karımsın bozulmaz dıo
len dedım öpmek valla bozar
akşamı zor ettı ıkıde bı peşimde
akşamda yorgunluktan yattım:60:bugune artık

casper bacı ben seni hiç görmedinn yaaaaa:89:
hadi ya :))) gösterem canm bi ara kendimi :52:

sabah ben 6,30 da uyanıyorum 7,30 da iş başı eşim 8 de iş başı yapıyo ama beni bırakıyo servisin geçtiği yere dün gece annemde yemekteydik geç yattık dedim ki sabah adam benim yüzümden erken uyanıyo hep uyusun bu sabah ben geç kalim bişi olmaz saatimi kurdum uyumulum tekrar ki 10 dk bi süre bu bahsettiğim melikeee diye bi bağartıyla uyandım benim yüzümden her sabah geç kalıyomuş falan gözümü bunlarla açtım düşün canım bende sinirlendim ne bağırıyosun falan diye bakar mısın ben onu düşündüğümden n eyapıyorum adamın tavrına bakkk:((( boşuna dememişler deveye diken adama .... Diye işte suç bende!!! Sabahın 7sinde kavga ettik düşün bu saçma sapan sebep için bu evlilik yürümüyo falan abuk subuk şeyler söyledi ya düşün.. çok moralim bozuk akşam eve de gitmek istemiyorum zaten ama anneme de gideme üzemem ramazan ramazan :43: Böyle işte aklım almıyo benim ...

poff..
kötü olmuş canm aslında iyi düşünmüşün de ters tepmiş ama olur bunlarr
ve hemencik geçer üzme kendinii de eşin de abartmış ne olmuş da yürümüomuş bu evlilik daha bismillah başındasınızz..
yok yok gitme annene sonra o da üzülür aklı hep sende kalır :29:

pazar günüde kaldım
ütü yaptım
toz aldım
yerleri süpürdüm sildim
pazar yaptım..

ben senden cok iş etttım bı kereee:63::63::60:

sabah gergınlığı yaşanmış cnm
bazen bende uyanınca kendımı tanıyamıyorum bıde uyurken bırı rahatsız etmesın ıstıyorum
huysuz oluyorum
üzme kendını düzelır akşama sabah stresten olmuştur öle

hadi ya :))) gösterem canm bi ara kendimi :52:

Poff..
Kötü olmuş canm aslında iyi düşünmüşün de ters tepmiş ama olur bunlarr
ve hemencik geçer üzme kendinii de eşin de abartmış ne olmuş da yürümüomuş bu evlilik daha bismillah başındasınızz..
Yok yok gitme annene sonra o da üzülür aklı hep sende kalır :29:

çıktım evden kapıyı çekipsonra hemen yetişti arkamdan beni bıraktı üzülmüş belli ama ben çekeme böyle ya uykudan uyanır sinirli olur acıkır sinirli olurrr... Bide hakikaten büyümüyo bu erkek milleti en az 6-7 yaş olcak arada

anam kötu yaa
eğer benımkıler cıkmasaydı yıkamaya gelıyorlr ya öle ederdım
silmeye uğraşamam zaten kuruması sılmesı ayrı dert
bıde bel fıtığım var bana göre değil:1:

adamın kursağında kaldı desene:60::60:benımkıde ızınlıydı
anam öp kokla
çekıl dıom bozulcak orucun sen benım karımsın bozulmaz dıo
len dedım öpmek valla bozar
akşamı zor ettı ıkıde bı peşimde
akşamda yorgunluktan yattım:60:bugune artık

iki dk da silerim kız iş başına geçmekte :)))
bel fıtığın var bu kadar işi aynı anda yapıon eferin sanaa:41:

hee ya çok fena kursağında kaldı..
test negatif çıkmıştı ya inanmıomuştu hala bana
dün hasta oldum deyince bebek yok yani die üzüldüü paşa:69:

çıktım evden kapıyı çekipsonra hemen yetişti arkamdan beni bıraktı üzülmüş belli ama ben çekeme böyle ya uykudan uyanır sinirli olur acıkır sinirli olurrr... Bide hakikaten büyümüyo bu erkek milleti en az 6-7 yaş olcak arada

öğleye doğru arar barışırsınız canmm üzülmee ya olur bunlarr..
her sabah ben eşimin burnundan getiriom uyandırıyo diee
Allah'tan anlayışlı da uykum açılana kadar dil döküyo :69:

bizim eşimle aramızda 4,5 yaş var

böcük ben daha becerikliyim :63:benden garu olurmu bi not ver bakem:1:
melikertan bende ilk evlendiğim yıllar eşim uyanamıo die çok tartışırdık her sabah cnm çünkü ikimizde sabahları sinirli oluyorduk gündüz arayıp hemen özür dilerdi.şimdi beraber çıkmıyoruz sorun olmuyor:34:
casperim nie üzdü bakem seni :57:verdiği bileziği düşünüyo olmasın hala:1::1::1:

böcük ben daha becerikliyim :63:benden garu olurmu bi not ver bakem:1:
melikertan bende ilk evlendiğim yıllar eşim uyanamıo die çok tartışırdık her sabah cnm çünkü ikimizde sabahları sinirli oluyorduk gündüz arayıp hemen özür dilerdi.şimdi beraber çıkmıyoruz sorun olmuyor:34:
casperim nie üzdü bakem seni :57:verdiği bileziği düşünüyo olmasın hala:1::1::1:

ayy bilmiom valla brck
annemler bizdeydi ya akşam 5 gibi geçtik kayınvalidemlere eşime demiş yardıma nie gelmediniz die ben anneme hadi gidelim mi deyim :25:
gittik herşeyi yapmış zaten hatta abartmış çook çeşit yemek yapmış
bi pilav kalmış onu yaparım ben dedim hadi yap hadi yap dio diom daha erkeeenn
6 da kalktım yapam die
yağ koy
şehriye koy biraz kavur pirinci de kavur..
dedim napıon benim evimde yemeği kim yapıo bırak yaparım ben
bi dk gidio içeri gelio suyunu katma ben ayarlarım falan
bana bi daha karışma girmem mutfağına bi daha dedim bende astım suratımı sanki ilk kez pilav yapıom yaa:43:

Back
X