Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşama yine soğuk çorbam var
taze fasülyem var biraz patatesim pilavim var onlar da bize yeter yarın yemek yaparım![]()
kızlar bana güzel bir poğaça tarifi verirmisiniz.
benımde haftalardır aklımda soğuk corba bı edemedım
hep buğday almayı unutuyorum
ablam bıde mısırla yapıyo onu ismini unuttumda hanı mısırın kırık halı varya onla yapıyo
gazozlu poğaça yp bende yapcam gazoz almayı unutmazsam
bayatlamıo
1 ay kımse bana ütü demesın mumkunse
perdeler nevresmler çamasrlar derken herhalde 4 saat falan ütü yaptım:97:
bugun kızartma yarın ıcın kabak yapcam cnm
bulgur pılavı evlenelı hıc yapmadım mideme dokunuo benım ama yapabılırım azcık eşim için
makarnada olabılır onuda hıc yapmadım belkıde 2 kere yapmışımdır
soslu bı makarna yapım
kızlar bana güzel bir poğaça tarifi verirmisiniz.
size pratik yemek tarifi vereyim..dün tv de izledim...
bütün ramazan pidesini enine 2 ye bölün..
baharat ve sivri biberle kavurduğunuz kıymayı pideye döşeyin..
üstünede arzuya göre yumurta kırıp fırına verin...miss gibi oluyo...tek kat olcak ama üstüne diğer katı kapatmak yok...
ben pizza yapmıştım bu şekilde isterseniz öle yapın...arzular şelale....
benımde haftalardır aklımda soğuk corba bı edemedım
hep buğday almayı unutuyorum
ablam bıde mısırla yapıyo onu ismini unuttumda hanı mısırın kırık halı varya onla yapıyo
bide milföy hamuruna bitter çikolata koydu 3 er parça..yanlarını sıkıca kapattı fırına verdi çıkıncada üstüne pudra şekeri serpti..al sana tatlıPP
ball tuttum bu tarifi bırakmam :)))
bugün yemeğim var ama yarın iftara yapabilirimm ayy lezzetli görüntü gözümee
kaaşr peynirle yapınca da daha bi güzel olur sankiimm
böcük ben o mısırla sütlü çorba yapıyorum.yoğurtlu sevmiyim.
bildiğimiz gazozmu.tariff.
hee pideyi önce ıslat istersen yoğurtlu yağlı karışımla garununki takır takır etti keserken :))
evt ister salçalı sosla ıslatıp sucuk salam kaşar mısısr ne bulursan işte pizza gibide yapabilirsin geçen sene sahurda ben yapmıştım..
kelebekim ben akşama sebze çorbası biber dolması kavun üzüm falan düşünüyodum.eşim aradı akşama ne yapacaksın dedi.saydım bnende biber dolması yapma etli, yemek yap dedi.etli yemek yaparsam bide pilav yapacam mecbur.yada pilav yapmam mısır unuyla gözleme yaparım bakacaz.
bendede yoğurt çorbası,izmir köfte ve makarna var.akşam gidince ütülerimi yaparım bende
kabak yemeğimi yapacan böcük,makarna yap yada bulgur pilavı yap
Bendede kırmızı mercimek çorbası
zeytinyağlı börülce
cacık,karpuz var
size pratik yemek tarifi vereyim..dün tv de izledim...
bütün ramazan pidesini enine 2 ye bölün..
baharat ve sivri biberle kavurduğunuz kıymayı pideye döşeyin..
üstünede arzuya göre yumurta kırıp fırına verin...miss gibi oluyo...tek kat olcak ama üstüne diğer katı kapatmak yok...
ben pizza yapmıştım bu şekilde isterseniz öle yapın...arzular şelale....
selam kızlar......
maşallah pek bereketli bugün burası :))))
farkettim de ben evlendim evleneli yemek konusunda pek bir rahatmışım......çünkü kocem genelde mesaiye kalıyor ve işyerinde yemeğini yemiş olarak geliyordu......ramazanda yemekleri evde yiyor......
pehhhhhhh benim evliliğim şimdi başladı sanırım
problemli hücrem yemek konusunda da çok problemli arkadaşlar.....
inanın hangi yemeği yapsam bu sefer iştahla yer diye düşünüp duruyorum......bu derece iyi huylu adam yemek konusunda nasıl da bu derece farklılaşabiliyor anlamıyorum.....
bana menü örnekleri söyleyin ne olur....
bir tek çorbama karar verdim,kırmızı mercimek çorbası yapacağım...
Kızlar temizliğe kadın almıyormusunuz büyük temizliğe yani cam kapı gibi ? Birde gebeyken yaptım demiş nevgül bravo valla ben yerimden zor kalkıyordum gebeyken
4 saatmii
tabiii cnm
1 su bardağı ılık süt
1 su bardağı ılık su
1 su bardağı sıvıyağ
1 pket ınstant maya(küçük tek kullanım olanlardan)
1 tatlı kaşığı şeker
tuz,aldığı kadar un üzzerine yumurta sarısı(hem açma hem poğaça tarifi olarak kullanıyorum:)
yumurta sarısının içine az sıvıyağ çok azda toz şeker koyarsanız hem rahat sürülüyo hemde poğaçalar nar gibi gözüküyo
bide milföy hamuruna bitter çikolata koydu 3 er parça..yanlarını sıkıca kapattı fırına verdi çıkıncada üstüne pudra şekeri serpti..al sana tatlıPP