Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

vizon rengimi ne oje sürdüm bugün çaycı kadın dio ojelerin hiç ykaışmamış.dedim bi ona karışmadın:1:
hay allam ya

bide kakaolu irmik tatlısı yaptı...
yaptım bende hemen ama ne bilim kakaolu sarmadı beni...

1 kilo süt
10 kaşık leker
10 kaşık irmik
1 vanilya
2 kaşık kakao...
hepsini kaynattı...sonra üstünü meyve ve fındık içiyle süsledi...bence kakaosuz daha güzel olur meyveli....

ada hoşgeldin...
seninkine menü beğendirmek zor cnm..
bence sen eşin ne istiyosa ona sor öyle yap...

ben şehriyeyle yapıom canmm

oda olur ama özellıkle buğday aklımda da
selam kızlar......
maşallah pek bereketli bugün burası :))))
farkettim de ben evlendim evleneli yemek konusunda pek bir rahatmışım......çünkü kocem genelde mesaiye kalıyor ve işyerinde yemeğini yemiş olarak geliyordu......ramazanda yemekleri evde yiyor......
pehhhhhhh benim evliliğim şimdi başladı sanırım :1:
problemli hücrem yemek konusunda da çok problemli arkadaşlar.....
inanın hangi yemeği yapsam bu sefer iştahla yer diye düşünüp duruyorum......bu derece iyi huylu adam yemek konusunda nasıl da bu derece farklılaşabiliyor anlamıyorum.....
bana menü örnekleri söyleyin ne olur....
bir tek çorbama karar verdim,kırmızı mercimek çorbası yapacağım...

h geldın cnm
benım yemeğım yok ondan hıc fıkrım yok
kabak sevmez mı

böcük çatlayan oje aldım cuma günü kıs duydunmu sen onu hiç.çatır çatır çatlıyo sürünce :1::1:

kızlar hep duyardım düdüklüde kek ve börek yapılır diye..
dün sofra dergisi geldi aldığımız damacanayla...
içinde emsan düdüklü tencerenin reklamı var ve aynı zamanda kek ve börek tarifide vermişler düdüklüde yapılanından.. en kısa zamanda deneyip tecrübemi paylaşıcam sizinle::)

brck çok güldüm beeeeeeeeee

kızlar hep duyardım düdüklüde kek ve börek yapılır diye..
dün sofra dergisi geldi aldığımız damacanayla...
içinde emsan düdüklü tencerenin reklamı var ve aynı zamanda kek ve börek tarifide vermişler düdüklüde yapılanından.. en kısa zamanda deneyip tecrübemi paylaşıcam sizinle::)

zorla bana düdüklü aldırcan cnm bu dar zamanda...
geç paylaş bari biraz feraha ereyim:1:

hiç sorma casperım....dün tatildik ya neyse benimkinin midesi bozulmuş oruçlu değildi ben de tutamıyorum zati.....işte öğleye doğru dedim birşeyler hazırlayayım yiyelim.....
patates,patlıcan,biber kızarttım...yanına domates sos ve ayrıca sarımsaklı yoğurt hazırladım.....domates doğradım,yeşillik,peynir bir de çay demledim yanına...hadi dedim yemek yiyelim....
oturdu sofraya,bir afra tafra......mutsuz mutsuz......dedim noliyyyyyyy
hiççççç dedi ve başladı ne kadan yağ ile kızarttın bunu nerdeyse 2 kg. yağ var tencerede.....dedim pessssss hem hiçbir şeye elini sürmüyorsun,bir yemek yapmayı bilmezsin ama dil pabuç.......yeter artık,beğenmediysen bunu başka şeylerle söylemeye çalışma direk söyle dedim.....afiyet olsun diyerek kalktım masadan....içeri gittim,ağladım,ağladım.......
geldi yanıma,özür dilerim,ben sana ne dedim ki,hiçte birşey söylemeyecek miyim falan....dedim bu konularda söyleme,sus......

balım...haklısın o söylesin,ben yapayım yoksa ben kanser olurum :1:

hiç sorma casperım....dün tatildik ya neyse benimkinin midesi bozulmuş oruçlu değildi ben de tutamıyorum zati.....işte öğleye doğru dedim birşeyler hazırlayayım yiyelim.....
patates,patlıcan,biber kızarttım...yanına domates sos ve ayrıca sarımsaklı yoğurt hazırladım.....domates doğradım,yeşillik,peynir bir de çay demledim yanına...hadi dedim yemek yiyelim....
oturdu sofraya,bir afra tafra......mutsuz mutsuz......dedim noliyyyyyyy
hiççççç dedi ve başladı ne kadan yağ ile kızarttın bunu nerdeyse 2 kg. yağ var tencerede.....dedim pessssss hem hiçbir şeye elini sürmüyorsun,bir yemek yapmayı bilmezsin ama dil pabuç.......yeter artık,beğenmediysen bunu başka şeylerle söylemeye çalışma direk söyle dedim.....afiyet olsun diyerek kalktım masadan....içeri gittim,ağladım,ağladım.......
geldi yanıma,özür dilerim,ben sana ne dedim ki,hiçte birşey söylemeyecek miyim falan....dedim bu konularda söyleme,sus......

balım...haklısın o söylesin,ben yapayım yoksa ben kanser olurum :1:

senin hücre :22: hak etti bunu :52:

ne güzel yapmıssın hazırlamışsın işte canmm..

menünü söyle yemek yapcam de :52:

adaaa benimkide yemek seçer ama önüne koyunca hayır demez..
hiçbişey yapmasam hergün yumurta kırsam yemek sormaz...
seninki gerçekten bu konuda zormuş ya...
bide yapılana laf söyleyince bende çok kırılırım..en iyisi bişi yapma aç gezsin :)

vızon ne renk
yeşil tonlarında mı yoksa
ben ramazanda sürmuyorum bıde uzak kaldım sahalardan:1:ne vızon duydum ne çatlayan oje

toprak rengi gibi bişi vizon o tonlarda ne bilem bi renk işte:1:
bende reglim ondan sürdüm
çatlayanıda topicte kızlardan görmüştüm bak googleden.aldım ama kullanamam ben onu :1:
altına bi kat beyaz sürüyorum mesela normal.kuruyunca üstüne pembe çatlayan var onu sürüyosun o çatlıyo aradan beyazlar görünüyo garip bişi:1:

Back
X