Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

lamee bende merak etmeye başlamıştım geldi yazmıo diyee
hoşgeldiinn
ayy dene ve tarifleri de paylaş bizimle olarr :29:
canım geldim.. yemeğe gittim.. tekrar geldim...
inş. canımcım:)

brck
zorla bana düdüklü aldırcan cnm bu dar zamanda...
geç paylaş bari biraz feraha ereyim:1:
ben eninde sonunda aldırcam sanaa... bak ne kadar rahatlayacaksın... yazık değilmiydi giden barbunya yemeğineee...

hoşgeldin lameeee
hoşbulduk tatlım..

adacım. senin hücre birkaç gün kahvaltılığı haketmiş canım.. o zaman anlar yaptıkalrının kıymetini..

Adaaaaaa hoşgeldin.ulaa eşine neden hücre diyosun.

hımmmmmm
açıklayayım şekerim burdaki eski kızlar bilir de yenilere anlatmamışım sanırım....
ben koceme kızgın olduğum da bay hücre diyorum....hücre minnak ya gözümde küçülmüş oliyyyyy o an :1: işte o sebepten
artık hücre dedim mi kızlar anlıyor ki benimki yine birşey yapmış.....

hımmmmmm
açıklayayım şekerim burdaki eski kızlar bilir de yenilere anlatmamışım sanırım....
Ben koceme kızgın olduğum da bay hücre diyorum....hücre minnak ya gözümde küçülmüş oliyyyyy o an :1: Işte o sebepten
artık hücre dedim mi kızlar anlıyor ki benimki yine birşey yapmış.....

hımm bende şöyle yorumlamıştım kafamda.bu yemek konusunda sıkıyo sende onun yanında kendini hücrede sanıyorsun.:27:

lamem hemde ne yazık...
mısırı bile 1,5-2 saat kaynattım..düdüklü olsa yarım saat filan heralde...
ya eskiye cesaretim yok yeni istiyorum...clipso filan...ama seneye artık :))

nevgulcum değişik bir bakış açısı olmuş :1:
ama bırakayım da o kendini hücrede sansın bakışlarımla,ben ne diye hücrede olayım.....hem suçlu hem güçlü mü olacakmış pehhhhhh......

Son düzenleme:
Ben hiç korkmuyorum düdüklüden benimkiside eski tip ocağı kapadığım gibi hemen havasını alıp açıyorum annem çok kızıyor bana:77:

BEN DE BU AKŞAM DÜŞÜNÜYORUM KABAK MÜCVERİNİ.ADA SENİN EKLEDİĞİN DE MÜCVERMİ.

Malzemeler
1 Kg Kabak
1 Tane Patates
1 Su Bardağı Kaşar rendelenmiş
3 Tane Yumurta
2 Bardak Un
Bol Maydanoz
Tuz
Karabiber

Yemeğin Tarifi

Derin bir kapta yumurtalar çırpılır.Kabaklar ve patates rendelenerek içine tuz,karabiber,maydanoz konulur.Bu karışıma kaşar rendesi ve un da eklenir.Bütün malzemeler iyice karıştırılır.Kızgın yağda hazırlanan karışım kaşıkla tavaya yayvan bir şekilde dökülüp önlü arkalı kızartılır.İstenirse üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüp servis edilebilir.

AMA 1KG KABAK ÇOK BE.YUMURTALARDA ÇOK.BEN BİR TANE YUMURTA KOYARIM.KABAKLARIDA KAÇ KİŞİ YİYECEKSEK ONA GÖRE AYARLARIM.

3 adet orta boy kabak
1 yumurta
2 adet kuru soğan varsa taze soğan
1.5 çay kaşığı kabartma tozu
4-5 kaşık un
Karabiber, tuz
İnce kıyılmış dereotu, maydanoz
İsteğe bağlı olarak 1 adet patates ya da havuç rendesi
Kızartmak için sıvıyağ ve tabii ki üstüne yoğurt, ister sarmısaklı, ister sarmısaksız ve bol dereotlu

melikecim umarım işine yarar...

BEN DE BU AKŞAM DÜŞÜNÜYORUM KABAK MÜCVERİNİ.ADA SENİN EKLEDİĞİN DE MÜCVERMİ.

Malzemeler
1 Kg Kabak
1 Tane Patates
1 Su Bardağı Kaşar rendelenmiş
3 Tane Yumurta
2 Bardak Un
Bol Maydanoz
Tuz
Karabiber

Yemeğin Tarifi

Derin bir kapta yumurtalar çırpılır.Kabaklar ve patates rendelenerek içine tuz,karabiber,maydanoz konulur.Bu karışıma kaşar rendesi ve un da eklenir.Bütün malzemeler iyice karıştırılır.Kızgın yağda hazırlanan karışım kaşıkla tavaya yayvan bir şekilde dökülüp önlü arkalı kızartılır.İstenirse üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüp servis edilebilir.

AMA 1KG KABAK ÇOK BE.YUMURTALARDA ÇOK.BEN BİR TANE YUMURTA KOYARIM.KABAKLARIDA KAÇ KİŞİ YİYECEKSEK ONA GÖRE AYARLARIM.

ablacım sen ayarlarsın süperde ben de henüz o göz kararı denen yetenek yok malesef :60:

3 adet orta boy kabak
1 yumurta
2 adet kuru soğan varsa taze soğan
1.5 çay kaşığı kabartma tozu
4-5 kaşık un
Karabiber, tuz
İnce kıyılmış dereotu, maydanoz
İsteğe bağlı olarak 1 adet patates ya da havuç rendesi
Kızartmak için sıvıyağ ve tabii ki üstüne yoğurt, ister sarmısaklı, ister sarmısaksız ve bol dereotlu

melikecim umarım işine yarar...

oooh mis çok teşekkür ederimmm...

ben asıl bi tarif öğrendim burdan ay şok oldum ama süper oldu un kurabiyesi tarifi sıkı durun malzemeler:
1 su bardağı sıvı yağ
1 palet krem şanti
3 su bardağu un
üzeri için pudra şekeri.... bu kadaaaar:)

kremşanti ve yağ çırpılıp un ilave ediliyor şelik verilip tepsiye dizliyor çıkınca ılındıktan sonra pudra şekerine bulanıyor 15 dk da hazır...tam benlik:1:

Back
X