Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben geldiimmmmmmm..nasılsınız bakalım??geçmişe şöyle bir göz atayım dedim çokta geri gidemedim ama eşlerle sorunlar var heraldee..ne tesadüf benimde öyle bugün..eşlerle küs olma günümü nedir:9::9:

ben geldiimmmmmmm..nasılsınız bakalım??geçmişe şöyle bir göz atayım dedim çokta geri gidemedim ama eşlerle sorunlar var heraldee..ne tesadüf benimde öyle bugün..eşlerle küs olma günümü nedir:9::9:

canmm hoşgeldiinn
evet ya herkes kocişiyle küsmüş :)))
barıştırmaya çalışıoz bizdee

bublecim hoşgeldin cnm benim bugün dünya küsme günü herhalde :1:
naber sen naptın ablan naptı merak ettim

Afiyet olsun canım :1: Dün akşamdan yapmıştım normalde birgün önceden yemek yapınca pek sevmiyorum ama ramazanda mecbur akşamdan yapıyorum.Dün 19:25'te açıldı iftar burda erken oluyor yani bende 6 da çıkınca hiçbişey yetişmiyor :52:

olsun canm ramazanda idare edersin artık
biz daha 8 de iftar yapıoz yaf :))

bublecim hoşgeldin cnm benim bugün dünya küsme günü herhalde :1:
naber sen naptın ablan naptı merak ettim

hoşbulduk canım benim..ablam boşandı geçen ayın 6sında..hayatından gayet memnun valla:))bunlar 7-8 ay önce kredi ile ev almışlardı..eşi evi borcuyla beraber ablama bıraktı..ablam şimfi ödeyecek krediyi,eşyaları paylaştılar işte..ablam şimdi kendi evinde,yeni düzen kuruyor kendine..ama gerçekten çok memnun hayatından..üzerinden büyük bir yük kalktığı belli cidden:9::9:

siz niye küstünüz bacım yaa
kendimi paralıyorum canım birşeyler yapabilmek için..binbir parçaya bölünüyorum..iş,ev,çocuk bilmem ne derken..beyefendi dolapta ütülü hazır kıyafet bulduğuna şükredeceğine ütülemediklerimin hesabını soruyor bana..bende git daha iyi hizmet görenini bul ozaman benden bukadar dedim..çok sinirlendim yaa..canım çıkıyor benim kimsenin gördüğü yok..kızım zaten ömrümü yiyor resmen..başa çıkamıyorum çok yaramaz birşey oldu..iş bir taraftan ev işleri bir taraftan..birde üstüne böyle şeyler..çok bunaldım artık:59::59:

işte bazen anlayışsız olabiliyolar buble.yani biz çalışsakta mıçımızıda boşa demekki.anasını satim varya oturucan evde eşek gibi bakacak öyle olunca yaranılır belki.

hoşbulduk canım benim..ablam boşandı geçen ayın 6sında..hayatından gayet memnun valla:))bunlar 7-8 ay önce kredi ile ev almışlardı..eşi evi borcuyla beraber ablama bıraktı..ablam şimfi ödeyecek krediyi,eşyaları paylaştılar işte..ablam şimdi kendi evinde,yeni düzen kuruyor kendine..ama gerçekten çok memnun hayatından..üzerinden büyük bir yük kalktığı belli cidden:9::9:

kendimi paralıyorum canım birşeyler yapabilmek için..binbir parçaya bölünüyorum..iş,ev,çocuk bilmem ne derken..beyefendi dolapta ütülü hazır kıyafet bulduğuna şükredeceğine ütülemediklerimin hesabını soruyor bana..bende git daha iyi hizmet görenini bul ozaman benden bukadar dedim..çok sinirlendim yaa..canım çıkıyor benim kimsenin gördüğü yok..kızım zaten ömrümü yiyor resmen..başa çıkamıyorum çok yaramaz birşey oldu..iş bir taraftan ev işleri bir taraftan..birde üstüne böyle şeyler..çok bunaldım artık:59::59:

bublee ablanın boşanacağını duymamıştımm..
Mutluysa sorun yok demektir..

poff ütü hep sorun oluo işte ütü yapılmasa ne olur :52:
sıkma canını tatlımm geçerr bunlarda geçerr
ramazanda daha da yoruluyoruz ya ondan sinirler gergin oluyo galiba

mesaj yazma kısmım çok geç açılıyor,hatta bi ara geldim hiç açılmadı....

hiç iyi değilim :25: omurgam bugünde kopma derecesinde ağrıyor...
akşam eve gidip yattım iftara 10 dk kala uyandım yedim biraz ağrım geçmemiş yattım sahurada dakikalar kala kaltım hemen atıştırdım ...ağrım geçmiş..rahatla uyudum işe gelene kadar..

ama bugün yine çok kötüyüm :(

oruçla ilgisi varmıdır acaba..2 gündür tutuyorum 2 gündür ağrıdan ölüyom..alakasız geliyor ama ilgisi varmı bilemiyorum...
yarın tutmıcam bakalım... 2 günde 1 kilo vermişim bu arada...49 kiloyum..

mesaj yazma kısmım çok geç açılıyor,hatta bi ara geldim hiç açılmadı....

hiç iyi değilim :25: omurgam bugünde kopma derecesinde ağrıyor...
akşam eve gidip yattım iftara 10 dk kala uyandım yedim biraz ağrım geçmemiş yattım sahurada dakikalar kala kaltım hemen atıştırdım ...ağrım geçmiş..rahatla uyudum işe gelene kadar..

ama bugün yine çok kötüyüm :(

oruçla ilgisi varmıdır acaba..2 gündür tutuyorum 2 gündür ağrıdan ölüyom..alakasız geliyor ama ilgisi varmı bilemiyorum...
yarın tutmıcam bakalım... 2 günde 1 kilo vermişim bu arada...49 kiloyum..

patikimm geçmiş olsun yaa
senin bu omurga ne olcak böyle yaa :(((
oruçla ilgisi yoktur bence tatlm yaa
ama yine de tutma bakalım yarın

Back
X