Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patiğim tekrar tekrar rabbıma cil şifalar versın en kısa zmnda inşallah canımm
kızlar ya bal nerde bugun o pekgelmemezliktee etmezdi haberı olan varmı baldan ???????
mblue sayfanın içine ettin![]()
brck ben tehtid de edemiom gidemezsiinn gidemezsiin die gülüo bende başlıom gülmeye
çok kızınca ananın evine yollarım seni diomanam eve almaz dio
![]()
ilahi casper boşanmayı düşünüyon bide borcu allah seni napsın gülmekten öldüm aç aç yaaaaaaaaaaaa
bu yorumKızlar aslında tehdit edip onu uygulamamak ilerde daha kötü sonuçlar doğurabilir.ya hiç tehdit etmemk lazım yada edince uygulamak lazım bence.tabi abartmadan.benim eşimi tehdit etsem yapabileceğimi bilir o yüzden alttan alır çoğu zaman.bende öyle her kavgada tehdit etmem.çok ciddi bi problem varsa öyle.tartışmalarda dengeyi kurmak lazım.mesela benim çok sinirli olduğum zamanlarda eşim alttan alır sakinleştirmeye çalışır.onun çok sinirli olduğu zamanlarda ben aynı şeyi yapmaya çalışırım.ufak tefek tartışmalar zaten hep evde olur.önemli olan dozu aşmamak.
yemekteyızı ızlıom
adam kendını tanıtırken yanına ben ... bey dıyo
belkı kadın bey demıycek ısmıyle hıtap etcek![]()
dün balımın dediği pideyi yaptımm
kıymalı harç yapmaya vaktim yoktu sucuklu yaptım ketçaplı falan çok güzel olduu
pideyi de süt ve yağ karışımı harçla ıslattımm
efiyet olsunnn
karnım çok acıktı gece de az yedim iş yerinde de yiyemiom oruç numarası yapıom![]()
cnm yaşıda çok küçük değil ama sanırım erkeklerin olgunluk yaşıı biraz daha fazla şöle 30a gelmesi lazım
satış pazarlama insna ilişkilerinde başarılı olması lazım konuşmayı seven bi yapısı olması gerktiğini düşnüyorum.
ama sanırım siz pek konuşmayı beceremıyosunuz. sen eşine sıkıntı çektin noktaları bi mektupla anlatsan cnm senın düşüncelerini sıkıntı çektin noktaları iyce bilsin.onunda senle ilgili sıkıntıları varsa sende bil. bende bazen eşimle konuşamadımda mektup yazarım işe yarıyor.birbirimizi daha iyi anlıyoruz cnm . Allah yardımcın olsun inşallah akşm herşey güzel olur. yarın guzel habelr alırız senden cnm
ayy inş böcüükk
bu akşam sen misafirlerini dışarda ağırlıcaktın dimii
sakin ol canım üzme kendini benimde yığılı faturalar kesiyorum:126:
melikee bu ne bee![]()
Iyi akşamla kızlar bana dua edin hakkımda hayırlısı olsun...
günaydın..
melikecim... naptın dün?
bende şok oldumayy bıde dınlemeseymış hıc
akşam naptın cnm
ınş.evıne gıttın![]()
melikecim buda bir gelişme...
ikinizinde yaşı küçük ve fevri davranıyrosunuzz....
aslında doğru yolu bulmuşsun... ilk başta susup, sonrasında konuşmak... bu işe yarayabilir...
asla aynı anda konuşmaya çalışmaa.... bence herşey daha güzel olucak ve zamanla senin de evliliğin oturacak....
Günaydın kızlarrrrrrr
patiğim dün yazamadım çok geçmiş olsun tatlım çok zor bu boyun ağrısı Rabbim şifanı versin.
balll kız ne güzel bi derleme yapmışsın ayyyy çok güldüm bende toptan
melikecim yinede uzlaşma yoluna gidilmiş çok güzel daha güzel olucak inş.akşam güzel şeyler konuşun bbirbirinizi kırmadan emi
mblueeeee gülmekten öldüm valla bende yorumuna tatlımmmmm
lamecim günaydın şekerim nasılsınn
melikecim... kesinlike çok doğru kararlar vermişsin..
birsencim.. hoşgeldin.. iyiyim canım, sen nasılsın?
mblue.. canım sende gerçekten çok olgun davranıyorsun....