Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar nasılsınız ben doğurdum elamı şimdi kucağımda 47 günlük oldu çoook tatlı kuzum eeeeeee hamiş varmı çok özledim siziii bayramdan sonra iş baı yapıcam bol bol görüşürüz

selam kızlar nasılsınız ben doğurdum elamı şimdi kucağımda 47 günlük oldu çoook tatlı kuzum eeeeeee hamiş varmı çok özledim siziii bayramdan sonra iş baı yapıcam bol bol görüşürüz

oyy canım hayırlısı olsun gözünüz aydın allah uzun ömürler versn kızınada maşallah baya büyütmüşsün.nasıl zormu?
normalmi doğum yaptın sezeryanmı?
resim istiyoruzzsz

melodi hoşgeldin cnm...senin yawru baya büyümüş mşllh askerlik olmuş...

hoşgeldin cnmmm

ballll heycan ne durumda az kaldı bakalım kukulumu,pipilimi:D

heyecan benim doktorun kapısında tavan yapar şimdi bişi yok...

ayy efsunn nerelerdesin hep aklıma geliyosun..
mşllh sende büyütmüşsün kızını..ela çok güzel adı mşllh Rabbim sağlıklı uzun ömür versin cnm..
foto yokmu ya???

cuvcuv.gif

ben hamişim diyim barii

tanem ve conturde hamiş cnm...

hepiniz sağolun kızlar ela makat gelişliolduğu için sezeryan oldum ama inanılmaz rahattı dikişlerim felan aynı gün ayağa kalktım kızımla kendim ilgilendim hiç korkulacak bişiy değilmiş çok güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin ama çok zor benim kızım zor bi bebek gaz problemi var çok ağlıyor ama değer bütün sıkıntılara işe başlayım bol bol resim eklerim şimdi ekleyemedim sanırım beeceremedim ayyyyy nasıl özlemişim sizleri kimler hamiş dizi çekimleri sekteye uğradımı :52:

sağolun kızlar büyüdü valla. pek bir çirkin oldu kerata! şu ısırma ve yolma huyu da olmasa. gözlüğümü kaptığı gibi alıyor.

melodi hoşgeldin cnm...senin yawru baya büyümüş mşllh askerlik olmuş...

heyecan benim doktorun kapısında tavan yapar şimdi bişi yok...

ayy efsunn nerelerdesin hep aklıma geliyosun..
mşllh sende büyütmüşsün kızını..ela çok güzel adı mşllh Rabbim sağlıklı uzun ömür versin cnm..
foto yokmu ya???

cuvcuv.gif

ben hamişim diyim barii

tanem ve conturde hamiş cnm...

aaaaaaaa çok sevindim ben gidince boş durmamışsınız çok sevindim allah sağlıklıca kucağını almayı nasip etsin ben özledim hamilelik günlerimi kucağına almakta çok güzel ama özgürlük bitiyo hele hele dizi mizi unut walla şimdi bol bol uyu tatlım bol bol gez tanem ve conturada çok çok selam söyleyin tebriklerimi iletin ayy canlarım benim yaa

gece kocen bunalmıo mu canmm
toplamazsam toka getirio paşacım :52:

=) bazen pofluoda ozman öte git diorum bende başım ağrıo kusura bakmasın hem uzun saç isitiosa katlancak cnm =)

benım saçlarda dalgalı ama öle herzmn düzleştiremem zaten kırıklar var =(

MELODİ cnm bebişin çok tatlı maşllah rbabim nazarlardan korusun =)
tatil güzel geçio sanırım ;) oh bolbol eğlen cnm bu fırsat herzmn ele geçmio

evet tatlım ela koyduk iyiyim kız walla alt değiştir emzir gaz çıkar uyutmak için uğraş derken akşamm oluyo walla sen nasılsın

canım maşllh kucana almışsın yavrunu adıyla yaşasın rabbim analı bablı büyütmeyi nasip etsin inşlalh.Hayırlı evlat olsun size aminn..
=) misler gibi kokuyodur şimdi bebişin

slm kızlar......çıkacaktım tam evden dedim kızlara bakayım,efsunu gördüm....
güzel haberler getirmiş...maşallah,Rabbim sağlık versin bebişine.....ne de güzel süt kokuyordur o şimdi,masumdur.......
Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.....

ballllll 12 Ağustos'tu değil mi,yanlış hatırlamıyorum sanırım.....hadi hayırlısı...

diğer kızlar :16:

görüşürüz sonra,şimdi çıkıp kredi kartlarını ve elektrik faturasını yatırmalıyım.....

bu arada elektrik 26.30 Tl geldi....

Back
X