- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ayy ben sonucu sandım
tuvalete gidip çeşmeyi açaymış :)))
hemencik gelio o zaman

gtmış parkta dolaşmış cıx zaten sabırsızdır beklememış
ben olsam akşameder gene beklerım
evt len sen bılmıyor muydun

3.kez teyze olcem:78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ben sonucu sandım
tuvalete gidip çeşmeyi açaymış :)))
hemencik gelio o zaman
sildim canmm kusura bakmaa..casper alıntını siler misin cnmmm ???![]()
lame yapmıştıı canmmkızlar güllacı kim yapmıştım bulamadım geçmişte yaağğğ![]()
bıdahakıne derım
gtmış parkta dolaşmış cıx zaten sabırsızdır beklememış
ben olsam akşameder gene beklerım
evt len sen bılmıyor muydun
3.kez teyze olcem:78:
keleboş güle güel kullan cnm...diğer koltukların kırmızı sanırım..hani şu oturma odası takımın dimi onlar...hareket katmış güzel olmuş yavrucum...
nasılda temiz düzenli evi![]()
köşeden kırmızılığı gözüküyo cnm kırmızı odamın bunlar
koltukların deseninden yastıkları var kırmızılarınnn ...
oturma odam düzenli sadece![]()
afiyet olsun kızlar...
bende yaptım lamenin güllaç tarifini
1 litre süt
2 su bardağı şeker demişdi( ama kendiside bidahakine az koyacak baya tatlı oluyo bende 2 bardaktan 2 parmak az koydum ama gene talıydı,damak taadına kalmış)1vanilya hepsini kaynatıyosun
5 yaprak güllaç
fınık veya ceviz içi
süt ılıyınca güllaçları sırayla bi güllaç süt şeklinde ıslat aralara lamem fındık içi koymuş bende koydum çok güzel oldu
bnm iyice aldı başını gidiyor ya ben napıyım
acilen çalışma odamıza dolap çizip yaptırıcam..ortada kalan eşyalar var..balkona koydum öelce onun yüzünden balkonda düzenlenmiyor..
perde almamız lazım..zebra perde modelleri hoşuma gitti salona onu alcam modern duruyor ,ama ne perdeciye ne mobilyacıya gidecek vakit yok
he birde salonun oturma kısmına halı alcam ona uygun yastıklar...ramazanda hiç münkün değil bunlar...akşam 1 saatimizi ayırıp temizlik yapıcaz nihayet![]()
bnm iyice aldı başını gidiyor ya ben napıyım
acilen çalışma odamıza dolap çizip yaptırıcam..ortada kalan eşyalar var..balkona koydum öelce onun yüzünden balkonda düzenlenmiyor..
perde almamız lazım..zebra perde modelleri hoşuma gitti salona onu alcam modern duruyor ,ama ne perdeciye ne mobilyacıya gidecek vakit yok
he birde salonun oturma kısmına halı alcam ona uygun yastıklar...ramazanda hiç münkün değil bunlar...akşam 1 saatimizi ayırıp temizlik yapıcaz nihayet![]()
c.tesi
kayınvalidemlerle görümcemleri iftara çağırayım diyorumm..
haftaya annem çağıracakmış sonraki haftada bayramdan önceki haftasonu oluo evimi temizlerimm..
acep ne mamalar yapsamm
3 kayınvalidemler 3 görümcemler 4 de diğer görümcemler
12 kişi oluyozz![]()