Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

temem nan yapçam dediklerinizi :))
ohh gez bakalım bi elti bi kaynana bi görümce...
sen nezmn alcan huuu gelin hanımmmm iftara?????

bilmiyomkiii almam sanırımm :))))

balım sen kendine şeyde yap,kasapdan kemikli et al güzelce haşla onları kemiklerin iliği çıksın etlerinide minik minik yap koy ayrı bi kaba sonra yoğurt,yumurta,nişasta,un,yarımda limon suyu bi terbiye yap sal kemik suyunun içine pişmeye yakın tuzunu at etleride at.miss üzerinede istersen yağ kızdır.

offfffff şeker ya zaten açıktımmm :((((((((((((((

balım sen kendine şeyde yap,kasapdan kemikli et al güzelce haşla onları kemiklerin iliği çıksın etlerinide minik minik yap koy ayrı bi kaba sonra yoğurt,yumurta,nişasta,un,yarımda limon suyu bi terbiye yap sal kemik suyunun içine pişmeye yakın tuzunu at etleride at.miss üzerinede istersen yağ kızdır.

ayy ben bayılıyom bu çorbaya anam çok yapardı ama yazın ağır gelir cnm ya kışa doğru bol bol yaparım..biz ne yersek yawrularımızın damak tadıda öle oluyomuş :)) yani onlarda ilerde bizim sevdiğimiz yediğimiz şeyleri beğencek yicekmiş...doğsada beslesem yaaa

temem nan yapçam dediklerinizi :))
ohh gez bakalım bi elti bi kaynana bi görümce...
sen nezmn alcan huuu gelin hanımmmm iftara?????

len bal sana yazdım ya:63:tavıklıları dıdıkleyıp koyyom bıde maydonz ama nanede cok güzel oluo dıye
tavık suyunuda corbayakoyarsın

organiğim onu yapamaz yetiştiremes sanırım

yok ya pışıkkkkkkkkkkkk..haftasonu yaparım zaten...hamarat avradım nan ben bak kelebek garusuna habire geziyoo
kimseyide davet etmiyo..böcüğüde hamarat sanardım ama yok oda değil oda dışarda iftar veriyo..sizden garu olmazz :PPP

bilmiyomkiii almam sanırımm :))))

offfffff şeker ya zaten açıktımmm :((((((((((((((

aman alma rahatın kaçar
smilie_girl_016.gif

şekerrrrrrr çorbaya nişasta ilk defa duyuyommmm???? essahmı???

ayy ben bayılıyom bu çorbaya anam çok yapardı ama yazın ağır gelir cnm ya kışa doğru bol bol yaparım..biz ne yersek yawrularımızın damak tadıda öle oluyomuş :)) yani onlarda ilerde bizim sevdiğimiz yediğimiz şeyleri beğencek yicekmiş...doğsada beslesem yaaa

havalar seinlesin yaparsın

geçen sene eşimin ayağı kesildiğinde kemiğe kadar ozaman çok yaptım ona bu çorbayı iftara gelenlerede yaptım inan koca tencere bitti:)) herkes çok beğendi, ee yapanda hamarat olunca :52:

yok ya pışıkkkkkkkkkkkk..haftasonu yaparım zaten...hamarat avradım nan ben bak kelebek garusuna habire geziyoo
kimseyide davet etmiyo..böcüğüde hamarat sanardım ama yok oda değil oda dışarda iftar veriyo..sizden garu olmazz :PPP

aman alma rahatın kaçar
smilie_girl_016.gif

hee konuyo kızz biz koyarız yanii bu tarz terbiyeli çorbalara mesela 2 kaşık un koyulması gerekiyosa 1 kaşık un 1 kaşık nişasta koyarım

ne güzel goncalarınız haşlanmış et yiyo benimkisi yemiyorda:57:
bal yok çorba yetişmez dedim geç çıkıyosun ya ondan şeyettim zaten başka zaman için demiş şekercimde :34:
böcük dışarda senmi veriyon iftar kız çadır falanmı kurdun gelelim:1:
kaç kişi çağırıyon bide ne kadar ödedin restauranta kız

tamam şekerim koyarım bide öle denerim...hee walla hamaratsın gıııı...

bişi dicem kızlar sütlü irmik tatlısını sakın kakaolu yapmayın...çamur gibi duruyo görüntüden dolayı
bi türlü yiyemiyok..gidiyoz geliyoz bi kaşık yiyoz...başka şey olsa bigünde biter :))
yapın sadeeeesini üstünede bol tarçın..miss gibi olur sütlaç gibimmm

aman alma rahatın kaçar
smilie_girl_016.gif

hadı ordan :63:bnden olmazsa kımseden olmas bal hnm:63:
çokkabalaık sevıyom hepsı evıme sığmaz
ramazanda yetmez ondan şey ettım

sağol böcük gördüm tavvıklı yapıyomuşsun..denerim ölede cnmm...

:38::38:
bal yok çorba yetişmez dedim geç çıkıyosun ya ondan şeyettim zaten başka zaman için demiş şekercimde :34:

acep dıyom kk ıcınde versek mı:1:
kişi başı 30 tl cnm:6:

benimki hiç yemek seçmez,ben seçerim o seçmez:))

ne çadırı kısss garu lüks yerde veriyo yemeği..bizi almazki..konsepte uymuyoss:1:
böcük para var huzur var demiii

ne çadırı kısss garu lüks yerde veriyo yemeği..bizi almazki..konsepte uymuyoss:1:
böcük para var huzur var demiii

aşk olsun yaa
sızde gelın ama onları tanımıyonus sıkılırsınız
ama valla ıstersenız bızde yapalım:69:
:

Son düzenleme:
evde yemek yok ne edücükk..
sabah eşim şinitzel yaparık dedi ama onla karınmı doyar???
sebzeyede bıktım 1 haftadır hepsini yaptım sanırım...
çorba edem bari akşama....

tel şehriyesi nasıl ediyonuz siz???

nan nie doyulmasın...ben şinitzeli hazırlardan hiç sevmiyom ama kendim yapıyom o çok doyurucu oluyo,hem sağlıklı..öle yapıyon sende dimi..

tel şehriye sevmiyoruz onun yerine arpa şehriye yapıyorum ben kıymalı,terbiyeli...

kavrulmuş kıymam vardı dolapta..onunla yaptım geçen...

salça koymuyom çünkü salçalı yemekler mideme dokunuyor ..mümkün olmadıkça az koyuyom ya da koymuyom..

1 yemek kaşığı tereyağı biraz sıvıyağı tencereye koydum
üzerine ufak bi şişe domates suyu iyice pişirdim ,kavrulmuş kıymamıda ilave ettim..sıcak suyu ekledim 7 bardak kadar
1 su bardağı arpa şehriye..
iyice piştikten sonra yumurtanın sarısı ile 1 kaşık yoğurt ,yarım limon la yavaş yavaş terbiye ettim...

çok leziz oldiii :56:

yinemi yapsam ne :) cnm çekti...

aman alma rahatın kaçar
smilie_girl_016.gif

HEP GEZİYOM HEP GEZİYOM BEN GELİNİM NANNNN ÇAĞIRCKLAR TABİ

:52::52::52::52::52::52::52:

Back
X