Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim koce mesaiye kalıyormuş......iftarı orda yapacak.....iyiki pilavı ve çorbayı yapmamışım :))))
yalnız karnıyarığı fırına vermeden streçlesem buzdolabına koysam ne olur ?????
yarın pişirsem,gerçi iç malzemesi ve patlıcanlar pişmiş durumda ama bir tek fırınlanması kalmıştı.....birşey olmaz değil mi kızlar,durur yarına kadar ????

Son düzenleme:
benim koce mesaiye kalıyormuş......iftarı orda yapacak.....iyiki pilavı ve çorbayı yapmamışım :))))
yarın pişirsem,gerçi iç malzemesi ve patlıcanlar pişmiş durumda ama birtek fırınlanması kalmıştı.....birşey olmaz değil mi kızlar,durur yarına kadar ????

uyy yalnızsın dımek
benımde haftaya kocem gececı ramazan sonuna kadar yalnız kalcem ıftarda:5:
bişi olmaz sanırım

ınanmadığın bellı ama umrumda değil
benı ılgılendırren başka şeyler var daha muhımlı olan

burda yazılanlarla ınsanlar tanınmaz bunuda unutma
he ayrıldığım nışanlım değil sözlumdu bununla bişiler ıma etmek ıstıyorsan et:68:tınn yanı

not:kalp kırmak kabe yıkmak gıbıdır bı hadısı şerıf

başka şeyler varsa neden hala yazma gereği duyuyosun muhattap olmassan sevinirimmmm :87::87::87:

yarın pişirsem,gerçi iç malzemesi ve patlıcanlar pişmiş durumda ama bir tek fırınlanması kalmıştı.....birşey olmaz değil mi kızlar,durur yarına kadar ????

pişir gitsin cnm ya yarın ısıtıp yersiniz bozulmaz yaa

kızlar yapmayın.....
burada nelerimizi paylaşıyoruz,birbirinizi kırmayın.....aaaa hadi keleboşum bu mübarek günlere yakışmıyor.....
sadece hassas bir anına denk geldi sanırım böcüğün,yoksa o da yanlış anlayıp kalp kıracak biri değil......
seni de az çok biliyoruz zati....eee ne var hadi güzel düşünelim herşey için,Rabbim herkesin gönlüne göre verir....

<STRONG><FONT color=#800080>benim koce mesaiye kalıyormuş......iftarı orda yapacak.....iyiki pilavı ve çorbayı yapmamışım :))))<BR>yalnız karnıyarığı fırına vermeden streçlesem buzdolabına koysam ne olur ?????<BR>yarın pişirsem,gerçi iç malzemesi ve patlıcanlar pişmiş durumda ama bir tek fırınlanması kalmıştı.....birşey olmaz değil mi kızlar,durur yarına kadar ????</FONT></STRONG>
<BR><BR>pişir gitsin cnm ya yarın ısıtıp yersiniz bozulmaz yaa

kızlar bencede kapışmayın herkesin varsa doğrusu yanlışı kendine..
gır gır ediyok şurda ne gerek var kapışmaya....

kızlar bencede kapışmayın herkesin varsa doğrusu yanlışı kendine..
gır gır ediyok şurda ne gerek var kapışmaya....

balım ben de yapmıştım evlenmeden önce birkaç defa.....o zaman güzel olmuştu,olmazsa yarına tekrar denemeyi düşünüyorum....

yok brck zor değil aslında gayet kolay....link verdim ya tıkla,sayfa açılınca,orada tarifin içinde koyu ile yazılmış kısımlarına tıklayınca şekiller çıkıyor....basit yapabilirsin

Back
X