Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck, valla ben zerdeyi 1 defa yedim, hakiki zerdeden yapılanı.. müthişti tadı....
o reklamlardaki onun yanından geçemez.. bu yüzden alıpta yapmam canım...

eda, hoşgeldin...

annem aradı az evvel...iftara davet etti,
ne yapsam ki acaba......karnıyarığı getirem dedim,dursun dedi.....
eeeee kötü olmaz mı bu karnıyarık,patlıcanlar kızardı,kıymalı harç pişti......birtek fırında pişmesi kalmıştı,pöfffff korkuyorum yarına kötü olur diye....

lamecim,balll hoşbuldum....
giderken tatlı barim yapam diyorum....şekerpare yaparım belkim yine :) risksiz :1:
nohut salatası da yaparım....

annem aradı az evvel...iftara davet etti,
ne yapsam ki acaba......karnıyarığı getirem dedim,dursun dedi.....
eeeee kötü olmaz mı bu karnıyarık,patlıcanlar kızardı,kıymalı harç pişti......birtek fırında pişmesi kalmıştı,pöfffff korkuyorum yarına kötü olur diye....

ya nedir bu patlıcanların başına gelen yaaa bi casperinkiler bi seninkiler.yenmemeye mahkumlar sanki:1:

kelebek eltinemi gittin sen dün ne yemeği yapmış kızzzz
kaynanandamı sosyete ben onu normal sanıyodum

adacm ya annene götürceksin
yada fırınla pişir 2 gun daha durur ozmn bişiy olmaz cnm

ayy hanımlarr herkes yemek konuşuo : :D ee akşama ne yemekler varr

=) peynırden herşey olur ya = ) börek sar at buzluğuna poğçya koy,peynırlı yımırta pişir =) bitiremıom dersen ufalayıp buzluna kaldır bişy ypıcan zaman çıkarır kullanırsın kelebğindi snırım pynır :17:

ya nedir bu patlıcanların başına gelen yaaa bi casperinkiler bi seninkiler.yenmemeye mahkumlar sanki:1:

kelebek eltinemi gittin sen dün ne yemeği yapmış kızzzz
kaynanandamı sosyete ben onu normal sanıyodum

kaynanandamı sosyete ben onu normal sanıyodum..brck delisin sen ya...
bu kısmına varya öyle güldümki karnım acıdı bebeğim hopladı resmen gülerken..

şekerimmm hoşgeldin yawrummmmmmmmm
flow.gif

ayy patlıcan demişken 2 tanede bende var =) türlü yapmayı düşünmüştüm ama 2 gun evde yokuz en iyisi imambyıldı ypım =) soğuk soğuk yerız akşam çok işim var :D sütlaç yapçam ımmmmm

Back
X