Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bankalarda altın hesabı varmış ben bilmiyodum yeni duydum.patik yatır oraya kız altın gibi işlesin:)

:60::60: fazla kurcalama altında kalcan etlerin..
hee ot yap ozmn 5-6 çeşit
dersin biz vejeteryanız:1::1:

melodi denizi düşünüyon..vakit varken yap bişiler at buzluğa ne oturuyon:51:

patiğim hoşgeldin..Bereketini gör paranın cnm...yolda bulmuş gibi seviniyo insan dimi..

canım evde değilim ki yapayım. kv. lerdeyiz. bize 5 saat uzaktalar. burda yapamam ama haftaya evdeyim o zaman yaparım.

:60::60: fazla kurcalama altında kalcan etlerin..
hee ot yap ozmn 5-6 çeşit
dersin biz vejeteryanız:1::1:

melodi denizi düşünüyon..vakit varken yap bişiler at buzluğa ne oturuyon:51:

patiğim hoşgeldin..Bereketini gör paranın cnm...yolda bulmuş gibi seviniyo insan dimi..

canım evde değilim ki yapayım. kv. lerdeyiz. bize 5 saat uzaktalar. burda yapamam ama haftaya evdeyim o zaman yaparım.

bankalarda altın hesabı varmış ben bilmiyodum yeni duydum.patik yatır oraya kız altın gibi işlesin:)

kızlar kremşantili kurabıye tarıfı buldum şu tarıf sızce nasıl olur güzel olur mu ? fikir verin yaw

1 apket kremşanti
1 subardağı sıvıyağ ile çırpılır.3 sbardağı un eklenır şekil verilip 175/180c pişirilir. üzerinede pudara şekeri serpilir

kızlar kremşantili kurabıye tarıfı buldum şu tarıf sızce nasıl olur güzel olur mu ? Fikir verin yaw

1 apket kremşanti
1 subardağı sıvıyağ ile çırpılır.3 sbardağı un eklenır şekil verilip 175/180c pişirilir. üzerinede pudara şekeri serpilir

ben yaptım kuzum mükemmel oluyo aynı un kurabiyesi mutlaka dene:56:

Back
X