Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Paşam bu aralar çok uslu:nazar: Blue teyzesi .:71: Kramplar giriyordu artık olmuyor hamdolsun . Cenabı Allahım darısı siz güzel fıstıkların başına hayırlısıyla .

tanemcım çok svndım cmm meleğin uslu duruo anneyi üzmüo inşallah dunyaya gözlerını açtığındada sakin uslu bi bebekolur =)
ne kdar kaldı doğuma cnm .rabbim sağlıkla sıhhatle kucana almayı nasip etsin inşllah cnm

Paşam bu aralar çok uslu:nazar: Blue teyzesi .:71: Kramplar giriyordu artık olmuyor hamdolsun . Cenabı Allahım darısı siz güzel fıstıkların başına hayırlısıyla .

mısır tanem nerelerdesin sen nan........uyuyon demi horul horul??
yawrumun arkadaşı nasıl???

Kızlar diğer konu da moderatör üyenin diğer adresini açıklıyorum demiş açıklamamış millet hala o konnu da bekliyo hani bi olay oolur da millet sokaklara falan dökülür ya çok komik oldu bu ya ama ben de merak ediyorum ne yalan söliimm

en değerli varlığa sahip olacaksınız canım bundan değerli parçamı olur:)) sıkma canınıı bak millet olsun diye milyarlarca para harcıyo,çok şükür sizinki yakında gelcek:))
:71::71:

hmm güzelmiş canım batu ama sanki bi şey eksik gibi...
bartu falan olsa??

Batu: Güçlü, Galip, Üstün Gelen, Gücü Yeten;
Bartu: Varlık, Servet, Zenginlik; Mesafe, Varılacak Yer
Tatlışım Batu daha sempatik geldi bana nedense bide sürekli isim değiştiriyorum kocişte Alp Batu olsun diyor . Kuranda geçen başka güzel bir isimlede değişebilirim kararsızım . Aslında ben eski isimleride çok seviyorum Alparslan, Atilla (özellikle bu), Yavuz, Süleyman, Mustafa falan ama Alpararslan hariç diğerleri hep var tanıdıklarda . Bakalım fıstığım ne olacak bende bilmiyorum :))

bartunun anlamıda çok güzeldi benim alt komşumun oğlunun ismi dünyalara tatlısı tombik çıkmaz bizden :55: Ilk türk hükümdar gibi bişeydi sanırım...
Eski kağanlardan biriydi sanırsam .
Kızlar hepinizi çok öpüyorum küçük arkadaşım geldi yanıma (komşunun kızı) görüşürüz .

Kızlar diğer konu da moderatör üyenin diğer adresini açıklıyorum demiş açıklamamış millet hala o konnu da bekliyo hani bi olay oolur da millet sokaklara falan dökülür ya çok komik oldu bu ya ama ben de merak ediyorum ne yalan söliimm

:1::1::1:bende merak ettim acaba eski üyemiydi:40:

Sağ ol Bluem:71::71:
Balım iyiyiz fıstık siz nasılsınız bakayım inşallah sizde çok iyisinizdir . öpüldü miniğin .

ya 3 ay önce falan bol bir kot almıştım.varya kotun gitmeyen yeri kalmadı hep yırtıldı erindimi derler diktirdim gene gitmiş bi yer daha akşam aldığım yere gidicem bu şekilde verdiğim paraya yazık ya.likralı bi kottu.gelinde aldı aynısını onunkide öyle :1:bu zamana kadar hep ordan alıyodum hiç sorun yaşamamıştım kotcumdan yana
oyyy benim kızımda ded ded ded ded
ay ay ay ay ay babababababa dio hiç susmuyo:1:

Son düzenleme:
tanemmmmmmmmmmmmmmmmm
alsanaalsanasmile.gif

bende çeyrek alıp kenra koymk isitodum ama bu kdr yuksekkende çeyrek alınıırmı sizce fikir verin bana kzılar sınır oldum ya 120-130ken almadıma binbin pişmanım :(

akşama kadar ekonomı dınlıyom

bu aralar alınması doğru deıl ve ceyreğın 300 tl olması bıle beklenıo:53:zamanında ıyıkı almışım 120 ıken baya almıştım cokkardayım:86:

hanımlar hepiniize iyi akşamlar hayırlı iftarlarr yarın görüşmek üzere diyorum =) belim arıdı az dolanım şirktte =) öpuldunuz hepınızzz

Back
X