Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım ne çekti bilinizmi?böreğin içine hazırlarız ya patates soğanlı pulbiberli karabiberli kavururuz haşlayıpta.hehe ondan çekti akşam yapıcam

yorgunluk çöktü üstüme yaaaaaaaaa =)=)
evde olaydık uyurduk :52:

canım ne çekti bilinizmi?böreğin içine hazırlarız ya patates soğanlı pulbiberli karabiberli kavururuz haşlayıpta.hehe ondan çekti akşam yapıcam

:52: nasıl anlatım yaa canım çekti brck poff hamiş kalınca bu topik ne olcakk böyle yemek tarif topiği olcak temelli :52:

seni bi pataklarım görersinnn...ne çabuk öğlen oldu bugün yaa...işllh akşamda çabuk olur...
çamaşırlarımı atıcam makinaya..yarına kalmasın..hem anca kurur havaya bakın...

annem yemek verdi bu akşam yemek sıkıntımızda yok çok şükür :))
yarın akşamda iftardayız..pazar günüde yaparım artık ayıp olar...

ne oldu gene.daha gönlünü almadan.

bacım biz dün öğlen olmadan barıştık :52:

p.tesiden beri pazar teyseme gidelim iftara diom tmm dedi
şimdi annesigil başka yere davetliymiş yarın biz de pazar çağırırız dio

bende kızdım beni niye umursamıon kaç gündür diom die tamam aşkm yazmş sadece
bende yine kızdım üzdükten sonra gitmenin de anlamı kalmıo die cvp vermedi işleri de yoğun zaten bi daha msj atsam yoğunum ondan yazamadm der :14:

bacım biz dün öğlen olmadan barıştık :52:

p.tesiden beri pazar teyseme gidelim iftara diom tmm dedi
şimdi annesigil başka yere davetliymiş yarın biz de pazar çağırırız dio

bende kızdım beni niye umursamıon kaç gündür diom die tamam aşkm yazmş sadece
bende yine kızdım üzdükten sonra gitmenin de anlamı kalmıo die cvp vermedi işleri de yoğun zaten bi daha msj atsam yoğunum ondan yazamadm der :14:

bunlar bizi nereleri ile dinliyor anlamıyorum.sen üzme kendini canım.pazar günü tut elinden götür teyzene.:63:

benimde akşama azcık biber dolmam var.bide fırında soslu tavuk yapacem bide çorba yaparım.pilav yaparmıyım yapğmamı düşünüyorum.eşim pek sevmez bende kilo alırım diye yemiyorum.e zaten biber dolması pirinç.:27:

siz soslu tavuğa yoğurt koyuyormusunuz kızlar?ben hiç sebzeli sevmiyorum bezelyeli falan hayatta yapmam tavuğu.

lamecim güllacı yaptım çok beğendik ama 2 den biraz az şeker koydum çok ama çok şekerliydi ama yendi annemlerde yedik cnm teşekkür ederim..
bir dahakine 1,5 tanda az koyucam 1 bile yeter belkide....
bu arada güllaç yufkası pahalı bence 6 tl 10 tane var içinde..

hayrrrrrrrr :57: sperm kalitesi düşük olayumuş 2 günde birr
tecrübeliyede bak..:) öğrendiğimiz iyi oldu gelecekte lazım olur :D kaliteli çocuğumuz olsun tabe :Pp
canım ben de sabaha karşı bacağımdaki krampla bağarark uyandım halen acısını hissediyorum ya herkes aynı şeyleri yaşıyo bugün farkında mısnız?:44:
cnm geçmiş olsun sanada...bnmki uyku arasında olmadı...
sanırım bnmki ayakkabıdan oldu şık olcaz di e cnmdan oluyom valal nedir bu kadınların çektiği :)) çok hoşuma gidiyor ama topuklu ayakkabı aldım yeni onun önüde biraz damara denk geliyo arada bi çıkarıyodum babetle rahatlatıyordum...baktım dün çok cnm acımadı çıkarmadım hiç..iyi kan pompalanmadı galiba..
kalsiyumda diplerdedir bayadır süt takviye etmiyom...
ikisinden biri sebep...
kendime çok kızdım akşam süt alcam hergün yine....yazın için saol..
sıcak suya koydum ben ayağımı geçirdi..yazıda da var..
çözdüm nan yumurtlama zamanları:46:
:1: ben regl zamanı sandım,bişi olamıcak sandım :D
32,90 tl cnm...%100 pamukmuşş
pahalı sankim yav...kundak gereksiz bişi diilmi ..
sıkı kundak diil gerçi ama sanırım...sıkı kundağı doktorlar önermiyorda..

rahat olur ama balcım.ağız silmek için bez falan yaptınızmı hiç beyaz tülbentten..başına başörtüde yap bi iki tane bağlarsın kışın falanda duştan sonra:)şapkalar olmuyo düşüyorlar evde bağlarsın.kundaklamak iyi oluyo bence bebeği rahat ediyor.hem eli koluda daha düzgün olur tutarken :)
onlar ne :) ilk kez duyuyorum ...erkeğede bağlıyonuzmu baş örtüsü yazık kız...:D
kampta olanlar.her akşam yapmayın gün aşırı yapın.
her akşam nasıl olur zati yav ...ay çok güldüm beee..kaçtır yazılmış..
herakşam yapan varmıdır..üşenir insan :60:
casper sendemi kız diyon...anaaaa atağa geçti kızlar :))

menüleriniz çok güzel kızlar..ellerinize sağlık...
bende hala iftara kimseyi almayı düşünmüyorum
son hafta ancak temizlik yaparım ..bi haftaya kaldı zaman ...işllh akrabalr alırda dolar bidahaki haftasonumda..
çokmu fenayım neyim ama cidden enerjim yok gibi bu konuda...

aynen valla..sanırım almıcam kimseyi bende...

siz soslu tavuğa yoğurt koyuyormusunuz kızlar?ben hiç sebzeli sevmiyorum bezelyeli falan hayatta yapmam tavuğu.

Lamecim güllacı yaptım çok beğendik ama 2 den biraz az şeker koydum çok ama çok şekerliydi ama yendi annemlerde yedik cnm teşekkür ederim..
Bir dahakine 1,5 tanda az koyucam 1 bile yeter belkide....
Bu arada güllaç yufkası pahalı bence 6 tl 10 tane var içinde..

brck portakal ağacına baktın mı harika tarifleri var bak ...

Back
X