Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla patikim evet her akşam yapan var.tedavi görürken yapıyoduk.:17: ee malum sorunumuz vardı ve ne zaman olacağını bilmiyorduk.

patik bebenin ağızını neyle siliceksin kısss peçeteylemiii:1:

bebişlere özel ıslak mendiller var kıs..hem öle kuru kuru bez canı acır sankim...
sen sil kuru beze bakalım :)

kusura bakma cnm keyfım yok
bu konuyla ılgılıde yazmak ıstemıyorm
anlayışla karşılarsan sevınırım:70:

pekü...

burada bi otel var ,iftar menüsü 60 tl yazıyor :53: giden varmıdır acaba ...şaştım kaldım...

oyalı mendıller yumuşak oluyo cnm bebe deterjanı ıle yıkanırsa ama bende yapmam sanırım ıslak medıllerı var yengem ıslak mendıllerı yıkıyo öle kullanıo

patık:48:

melikecim bilmiyorumki belkide bakmışımdır bakarım yine yavrum
nan kimsede cvp vermedi yoğurt koyuyomusunuz sizde dedimde :57:

patikim annem ilk doğduğunda yıkadık.tan sonra bağlıyodu yada gece yatarken sanırım üşümesin diyedir belkide.annemin vardır bi bildiği elbet bilmiyorumki bebem.bebiş başörtüsü zaten :)

Son düzenleme:
patiğim hoşgeldin cnm..
evt cnm sıkı kundak değil,sıcacık tutar diye de düşündüm..
hee kız hergün yapan varmış :))
2rh4cc0_th.jpg.gif

yeni doğan bebeğin ağzına ıslak mendil sürülmes kızlar saçmalamayın.onlar sert diil zaten.penyeden yada tülbentten incecik:)tutupta haşırt die silinmiyo zaten :1:

yeni doğan bebeğin ağzına ıslak mendil sürülmes kızlar saçmalamayın.onlar sert diil zaten.penyeden yada tülbentten incecik:)tutupta haşırt die silinmiyo zaten :1:

benım annem kundak yapar valla yapsın kaç cocuk büyüttü yetmedı kaç torun
ondan ıyı bılen mı olcekmış
dr a bişiye ıyı dıye bırı cıkıo yok kötü
ınanmıom
annem haklı benım:63:tülbent derse onuda ederım
benım annem toyota gıbım kadın:60::60:

ne bileyim cnm kimileriniz bilmiyoruz dio herkes bilmez tabisi
yaparım cnm ayıb ettin

Son düzenleme:
böcük nan sen nie 5 te çıkıyon beee uzakmı yetişemicenmi erkenden gidiyo:57:
aşçıları teftişemi gidin neydin :57:

siz soslu tavuğa yoğurt koyuyormusunuz kızlar?ben hiç sebzeli sevmiyorum bezelyeli falan hayatta yapmam tavuğu.

lamecim güllacı yaptım çok beğendik ama 2 den biraz az şeker koydum çok ama çok şekerliydi ama yendi annemlerde yedik cnm teşekkür ederim..
bir dahakine 1,5 tanda az koyucam 1 bile yeter belkide....
bu arada güllaç yufkası pahalı bence 6 tl 10 tane var içinde..

nıe kız ben tavu parçlttıp garnıtur ve bol pattaes salçlı sos bayılıom böle guzl oluo =) kbkla ptlıcnda ykışıo

ben yapıom cnm yoğurtlu sos oda güzel oluyor =) yoğurt toz salça tuz karabiber olrk yapıom

bugun bı yazamadım sıze

böcum hyırıdr nıe canın sıkkın de bakem

bal ben erken cıkcam ya merak ederım yaa cınsıyetını
5te cıkcam
yetışırsın ınş:55:

ohh hyt sana guzl böcüm =) nie erken çıkıon bakem

Back
X