Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cevaplayacağınızı sanmam ama yinede sorayım.:60:(şaka şaka)
kızlar ben perşembe mi cuma mı kocayla dizi çektik.sonra sabah kalktım wc ye gittim çok afedersiniz peçeteyle bi sildim pembe kan geldi peçeteye çok az.bide karnım belim ve kasıklarım ağırdı epey.ama adet tarihime var daha.

kızlar ben perşembe mi cuma mı kocayla dizi çektik.sonra sabah kalktım wc ye gittim çok afedersiniz peçeteyle bi sildim pembe kan geldi peçeteye çok az.bide karnım belim ve kasıklarım ağırdı epey.ama adet tarihime var daha.

ben dr.a muayneye gittiğimde rahimağzımda yara çıktı,smear testi alındı.dr bana ilişki sonrası kanaman olursa,kokulu akıntın olursa gel demişti.testin sonucuna göre testte temiz çıktı,yara kendini kapıyomuş öle sölemişti.bu arada rahim ağzı yarası cinsel aktivesi olan her 2 kadından birinde olurmuş, bunun için 6 ayda bi smearr testi yapılması gerekiyomuş.korkulcak bişi yok senii korkutmuş gibi olmayayım zaten senin sabah gelmiş ama aile sağlığı merkezinde bi test yaptır istersen :))

canım bence bir doktora görün...ne olur ne olmaz... aklında kalmaz en azından...

arkadaşlar, buluşcağımız zamanlar burdan söylüyoruz zaten, katılmak isteyen olursa detayları paylaşıyoruz:)))

brck benim menü biraz yöresel ama yazıyım...

mercimek çorbası

tavuk sote.. bol acılı bulgur pilavının üstüne servis yaptım yanına biber ve domates közledim..

etli söğürme...patlıcanı közlüyosun sarımsakla harmanlayıp tabağa yayıyosun üstüne kuşbaşı dana eti küçük küçük kavurup seriyosun en üste kızgın tereyağ...(Kuzu etli patlcan srme (Hatay) - lezzetler.com Yemek Tarifleri)

içini kendimiz hazırlayıp fırına pişirmeye verdik lahmacun.....orjinal yani :))

bol köpüklü ayran

bostana salatası ( buda yöresel cnm BOSTANA (anlurfa) - lezzetler.com Yemek Tarifleri)

tatlıyıda yetişmedi o sebeple basit bişey yaptım tavuk göğsü :)) kekle braber kat kat en üstede puding yaptım..
aslında künefe yapıcaktık ama geç başladık yemeklere...

canım bence bir doktora görün...ne olur ne olmaz... aklında kalmaz en azından...

arkadaşlar, buluşcağımız zamanlar burdan söylüyoruz zaten, katılmak isteyen olursa detayları paylaşıyoruz:)))

ramazan sonrası aktivitesi şart =) tmm cnmm o guzl haberı görmk için beklıo olcam=)

böcüm hoşgeldinn yoğunsun herhall

ben dr.a muayneye gittiğimde rahimağzımda yara çıktı,smear testi alındı.dr bana ilişki sonrası kanaman olursa,kokulu akıntın olursa gel demişti.testin sonucuna göre testte temiz çıktı,yara kendini kapıyomuş öle sölemişti.bu arada rahim ağzı yarası cinsel aktivesi olan her 2 kadından birinde olurmuş, bunun için 6 ayda bi smearr testi yapılması gerekiyomuş.korkulcak bişi yok senii korkutmuş gibi olmayayım zaten senin sabah gelmiş ama aile sağlığı merkezinde bi test yaptır istersen :))

nasıl yapılıyor bu test.

bal maşallaj canım eline sağlık...bu arada eşinin yöresine ait bütün yemekleri biliyosun sanırım ne kadar güzell

selam kızlar nasılsınız? biz yarın eve dönüyoruz. pazartesi de işe başlıyorum. :59: kuzumdan ayrılmak zor gelecek bu sefer. pazartesiye kadar görüşemeyeceğiz. kendinize iyi bakın.
birazdan sezonu kapatacağız. bundan sonra sıcaklar nasıl çekilir iş nasıl çekilir bilmem. hepinize kolay gelsin.
öpüyorum.

Bizde annemlerde bu hafta hep misafir ağırladık..
En son dün akşamda misafir vardı
menüyü yazem annemle yaptıkk.

Terbiyeli buğdaylı yayla çorba
etli taze fasülye
pilav

salata (göbekli mısırlı)
su böreği
ali nazik
kadayıf tatlısı
baklava(annecim yaptı)
komposto

bıraz yoğunum tatlım
netım yoktu sabahta
ctesıde program bozuldu gene bugune kaldı işler ondan
ama geldım işte

bal nasılsın cnm:38:
geçmişe gıdemıycem

balımm o yımeklerı tek başın ayapmadın dimii?????kendını okdr çok yorma

böcüm iş bitmezz =)
omzlarım ağrıo uykum var =) bu akaşm kocemle başbaşa olcez heralde kimse gelmio

balımm o yımeklerı tek başın ayapmadın dimii?????kendını okdr çok yorma

böcüm iş bitmezz =)
omzlarım ağrıo uykum var =) bu akaşm kocemle başbaşa olcez heralde kimse gelmio

yok cnm tekbaşıma yapamam..bilmiyom zaten :)
sağolsun eşimle beraber yaptık..adam bi markete koşuyo bi camiye bi pazara bide kebapçıya :))

brck mısafr mı gelıyo 12kişide az değilmiş
bende dünde ağırladım bıttı
bıtmek zorundaydı
kocem artık gececı ramazan sonuna kadar ondan kımseyı çağıraram:31:

bende oluyo o balcım
oruçtan sanırım benımkı

kızlar 12 kişiye iftar menüsünde islim kebabı zormu olur?
ve yanına illa sulu yemek gerekirmi?

biraz zor olur tabii:)) ee işte olmassa olmaz yada meze çeşitlerini zengin tutarsınn:))

ben iskender yaptım süper bişi oldu,döneri kendim yaptım illa iskender olarak yapılmak zorunda değil,yarım kilo kıyma yarım kilo dövülmüş et parçaları ile iki akşam toplam 14 porsiyon çıktı:))

cuma akşamki menüm

ezogelin çorba
pastırmalı kuru fasulye
pilav
beşamel soslu patlıcan
zeytinyağlı sarma
patates kızartma
iskender
gelin tatlısı

cmt.
aynı çorba:)
aynı dolma:)