Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
perşembeden sardım brckk
cuma-cmt.hava okadan sıcak değildiki yendi,dahada var ağğşama yerizz:))
ya nasıl sinir oldum kızlar zorumada gitti..
çaycı kadın izinli dolayısıyla 1 hafta işler bana kaldı bundan yana bi sıkıntım yok(oruç tutanda yok ben ve 2 kişi hariç normal gün gibi yani)
yemek geldi yemeklerini yemişler aşağıda.karşımdaki kızda indi yedi.çatalını kaşığını yıkamamış atmış lavabonun içine.okadar zoruma gittiki.hadi erkekler anlamazlar ama yaptığı tamamen saygısızlık.ben oruçlu oruçlu onlara çay yapıyorum veriyorum yemek bulaşıklarını yıkıyorum yaptığına bak...aşağı inerken saolsun bardak indiriyo ama lavabonun içine bırakıveriyor hiç insanlık yok...
ya yok benim canım çekmez asla zaten gözümüzün önünde su çay yemek herşeyi yapıyolar ama oda bir bayan yediği yemeğin bulaşığını yıkayamayacak kadar aciz demekki.çok terbiyesizlik yaptığı saygısızlık.Allaha havale ediyorum.ama söylicem kırıldım die.oda zormu geliyo dicek
ya yok benim canım çekmez asla zaten gözümüzün önünde su çay yemek herşeyi yapıyolar ama oda bir bayan yediği yemeğin bulaşığını yıkayamayacak kadar aciz demekki.çok terbiyesizlik yaptığı saygısızlık.Allaha havale ediyorum.ama söylicem kırıldım die.oda zormu geliyo dicek
oo hep mülerden bahsetmişsiniz.bende cumartesi arkadaşım gelmişt.kocem köydeydi.benle arkadaşıma,taze fasulye kavurdum yumurtalı harika oldu.yanına makarna yaptım.bide tavuk vardı.kavun meşrubat.
Pazar günüde mercimek çorbası sarma sardım.kavun üzüm.kocem gelmediği için daha bişey yapmadım.bugün çorbam var sarmamda var.bide mücver yaparım kabaklarım bozulmasın.yoğurt falan yeriz.
ben bu göbişle gelmem :))
doğurıyım zayıflıyım arabamıda alıyım :)) kızımla süslenip geliriz...
kız formumu düşünen kim,anneme bende kıyamıyom cnm yaa..gelcek buraya napçak evini bırakıp,yeni yerleşti evine zati..ancak bakıcı alışana kadr bikaç ay kalır..SAĞOL KELEBEK TEYZESİ DARISI Başına işllh...
ayy keşke sanada doğurtsakkk..ne yakışır bi kızda sana yaa
formunda bozulmaz senin yap be bitane..annen gelir bakmaya yada bulursun bi bakıcı :))
senin bu ağrılarına cnm kalıcı bi tedavi şart..nereye kdr böyle çekiceksin yaa
Pöfff bi bel ağrım varr delircem resmennn
evin son taksit kutlamasını abarrttık sanırımmm![]()
PembeKelebek,bal63+,organiksheker+,birsens+,LaMe,caspersy,kirmizipatik+,melikertan+,
Herkeslere günaydın kızlarrrr
balcım tekrar gözünüz aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
Kız patik popo bezi falan demedik kız ben başka bişeye demiştim sanırım annem almış koymuş kenara diebaktım şimdi ama göremedimki.
sosyete hatunn.ben ıslakla silinmemeli didim okadar popo toto lafı geçmedi kıs geçtiysede göremedim bebem
neyse geçmiş olsun cnm sanada bu fıtıkla napıcaksın bilmem allah şifa versin bi an önce inşallah...
Böcük nerdesin kısss yoruldun heralde haftasonu iftar falan derken..
bizde dün iftara davetliydik mangallar yakıldı bi güzel ımmmm
Allah kabul etsin canım iyi yapmışın,:)) esti brck napıyım..hem kaynım kayınvalidem hepsi aldı..şimdi onları almasam olmaz gibi
ee aannemleride ayıramam tabisi dedim son güne kdr düşünene kadr en iyisi al kurtul yoksa içim içimi kemircekti..ctesi yada pazar öbür kafile gelir..son hafta zaten ancak temizlik yaparım kimseyi alamam..
bazen mikrop kapınca kanlı akıntı olabiliyor kısa süreliğine,doktor demişti bunuda ..çok nadir başıma geliyor ama öle pembe değil...cevaplayacağınızı sanmam ama yinede sorayım.(şaka şaka)
kızlar ben perşembe mi cuma mı kocayla dizi çektik.sonra sabah kalktım wc ye gittim çok afedersiniz peçeteyle bi sildim pembe kan geldi peçeteye çok az.bide karnım belim ve kasıklarım ağırdı epey.ama adet tarihime var daha.
222222222222222222222222222222222
kelebekim nasıl diyimki zaten bırakıvermiş lavaboya
bide ben küçüküm o benden 5-6 yaşta büyük.patron ondan tutup çay istemez benden ister.yani işler bana bakıyo ama ne bilim o değil benim derdim zoruma gitti gücendim işte yaptığına...
ya yok çaycı olsam tamam görevim o ama kadın yokken bizim birbirimize yardım etmemiz gerek die düşünüyorum.ben ayağına çay getirirken ne hoş ama