Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şeker gene kuru etmışsın yaktın adamların içini:1:

bende dün gazozlu poğaça ettım ama sanırım kalcek tek başıma yıyemem eşime dıyımde götursun orda yerler arkadaşlarıyla
hep böle oluo tam bişi edıom o vardıya değiştırıo:84:

dün carrefourda amma gezdık sonra ıftar yaptık orda
ümranıyede ıkea var bende carrefourda var dıye gıttım o sıckta yokmuş
sonra koçişin işyerıne gıttım onun çıkış saatıne kadar ordan carrefoura gectık
tefal tava 2li 30 tl sırf onun ıcın gıttım ve bıde pılav tenceresı aldım gene tefal 40 tl
ındırım vardı normalde ıkı katı bunlar

ya nasıl sinir oldum kızlar zorumada gitti..
çaycı kadın izinli dolayısıyla 1 hafta işler bana kaldı bundan yana bi sıkıntım yok(oruç tutanda yok ben ve 2 kişi hariç normal gün gibi yani)
yemek geldi yemeklerini yemişler aşağıda.karşımdaki kızda indi yedi.çatalını kaşığını yıkamamış atmış lavabonun içine.okadar zoruma gittiki.hadi erkekler anlamazlar ama yaptığı tamamen saygısızlık.ben oruçlu oruçlu onlara çay yapıyorum veriyorum yemek bulaşıklarını yıkıyorum yaptığına bak...aşağı inerken saolsun bardak indiriyo ama lavabonun içine bırakıveriyor hiç insanlık yok...

perşembeden sardım brckk

cuma-cmt.hava okadan sıcak değildiki yendi,dahada var ağğşama yerizz:))

yarasın:38:
bende bugun yemeklerımı bıtırem daha ypmam yıyememkı yalnız:5:yeşil mercımek corba pılav ve tavıkım var:21:
kavun ve tatlımda var

dün esse mudo ıkea gezmedık yer bırakmadım azcık paraharcadım ama harıka şeyler vardı yaa ınsan doyamıo bakmaya hpsınden alasım geldı

ya nasıl sinir oldum kızlar zorumada gitti..
çaycı kadın izinli dolayısıyla 1 hafta işler bana kaldı bundan yana bi sıkıntım yok(oruç tutanda yok ben ve 2 kişi hariç normal gün gibi yani)
yemek geldi yemeklerini yemişler aşağıda.karşımdaki kızda indi yedi.çatalını kaşığını yıkamamış atmış lavabonun içine.okadar zoruma gittiki.hadi erkekler anlamazlar ama yaptığı tamamen saygısızlık.ben oruçlu oruçlu onlara çay yapıyorum veriyorum yemek bulaşıklarını yıkıyorum yaptığına bak...aşağı inerken saolsun bardak indiriyo ama lavabonun içine bırakıveriyor hiç insanlık yok...

söyle cnm üzme kendını
bızmde 1 ay olmuycak cay koyup kahve yapıyorum yıkıyorum bardakları falan ama burda yemek yıyen yok herkes dışarda yıyo

ya yok benim canım çekmez asla zaten gözümüzün önünde su çay yemek herşeyi yapıyolar ama oda bir bayan yediği yemeğin bulaşığını yıkayamayacak kadar aciz demekki.çok terbiyesizlik yaptığı saygısızlık.Allaha havale ediyorum.ama söylicem kırıldım die.oda zormu geliyo dicek

ya yok benim canım çekmez asla zaten gözümüzün önünde su çay yemek herşeyi yapıyolar ama oda bir bayan yediği yemeğin bulaşığını yıkayamayacak kadar aciz demekki.çok terbiyesizlik yaptığı saygısızlık.Allaha havale ediyorum.ama söylicem kırıldım die.oda zormu geliyo dicek

ne demek zor mu gelıo
sen bulaşıkcı msın çemkr boşver
bı bayana hıc yakıştıramadım de ayy en sinir bende tabağı durularım bıle bı mak.koyyo kadın ama son tartışmadan sonra yıyom kalkıom
o da bana kötü bı laf ettı benım arkamı topluyormuş dedım öle mı öle
ıyı dedım sen bardaklarını bırak ben cıkartım sen otur ben çay geıtırem sonra sen benım arkamı topla
madem öle asıl toplamayı gösterdım ona:47:

brckk bırak o yıkasın cnm sen yıkama
bende burdaki kıza gıcık oluyom ama napayım
benden 15 dk önce geliyo onu yap bunu yap
dedim sabah kusura bakma belim ağrıyo dedim sustu
direk söle 2. ye cesaret edemesin ....

ya yok çaycı olsam tamam görevim o ama kadın yokken bizim birbirimize yardım etmemiz gerek die düşünüyorum.ben ayağına çay getirirken ne hoş ama

ayyyyy çok sinirlendim brck ramazan günü şeytan neler diyo ama uymamak lazım
yıkama ve söyle gitsin yıkasın uşağı yok hanımın:47::47:

oo hep mülerden bahsetmişsiniz.bende cumartesi arkadaşım gelmişt.kocem köydeydi.benle arkadaşıma,taze fasulye kavurdum yumurtalı harika oldu.yanına makarna yaptım.bide tavuk vardı.kavun meşrubat.
pazar günüde mercimek çorbası sarma sardım.kavun üzüm.kocem gelmediği için daha bişey yapmadım.bugün çorbam var sarmamda var.bide mücver yaparım kabaklarım bozulmasın.yoğurt falan yeriz.

kelebekim nasıl diyimki zaten bırakıvermiş lavaboya:57:
bide ben küçüküm o benden 5-6 yaşta büyük.patron ondan tutup çay istemez benden ister.yani işler bana bakıyo ama ne bilim o değil benim derdim zoruma gitti gücendim işte yaptığına...

sen söyle cnm alışmasın böle

ramazanıda yaraladık kızlar:21:ne hızlı gecıo maşallah ne kolay:61:
bayram gelsede yatsak dınlensek:61:gezsek

oo hep mülerden bahsetmişsiniz.bende cumartesi arkadaşım gelmişt.kocem köydeydi.benle arkadaşıma,taze fasulye kavurdum yumurtalı harika oldu.yanına makarna yaptım.bide tavuk vardı.kavun meşrubat.
Pazar günüde mercimek çorbası sarma sardım.kavun üzüm.kocem gelmediği için daha bişey yapmadım.bugün çorbam var sarmamda var.bide mücver yaparım kabaklarım bozulmasın.yoğurt falan yeriz.

ayyy fasülye kavurması yumurtalı annem yapar reyhanda koyar bak nasıl canım istedi yaaa:56:

ben bu göbişle gelmem :))
doğurıyım zayıflıyım arabamıda alıyım :)) kızımla süslenip geliriz...
:1: opel son model bişidi hee,spor modelinden ...
şu turbosu çıktıya onun ondandı sanırım :)
sende ne turba yaparsınya :1:
SAĞOL KELEBEK TEYZESİ DARISI Başına işllh...

ayy keşke sanada doğurtsakkk..ne yakışır bi kızda sana yaa
formunda bozulmaz senin yap be bitane..annen gelir bakmaya yada bulursun bi bakıcı :))

senin bu ağrılarına cnm kalıcı bi tedavi şart..nereye kdr böyle çekiceksin yaa
kız formumu düşünen kim,anneme bende kıyamıyom cnm yaa..gelcek buraya napçak evini bırakıp,yeni yerleşti evine zati..ancak bakıcı alışana kadr bikaç ay kalır..
şu borcu kolaylıyalım bakalım ,hevesimi arttırıyonuz zati :)
bende kalıcı olanını istiyom ama amliyattan sonrada tekrarlıyomuş,Allah kolaylığını verir inşallah,bilmiyom 2 lt kaldırmıyom ağrım olmasın die bebiş kaç kilolarda olcak nasıl kucaklarım :S

Pöfff bi bel ağrım varr delircem resmennn

evin son taksit kutlamasını abarrttık sanırımmm :60::60::60:
:60: kutlamalar güzeldir :)
bizde aldığımız kutlamıştık :60:

PembeKelebek,bal63+,organiksheker+,birsens+,LaMe,caspersy,kirmizipatik+,melikertan+,

Herkeslere günaydın kızlarrrr

balcım tekrar gözünüz aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

Kız patik popo bezi falan demedik kız ben başka bişeye demiştim sanırım annem almış koymuş kenara die :1:baktım şimdi ama göremedimki.
sosyete hatunn.ben ıslakla silinmemeli didim okadar popo toto lafı geçmedi kıs geçtiysede göremedim bebem:1:
neyse geçmiş olsun cnm sanada bu fıtıkla napıcaksın bilmem allah şifa versin bi an önce inşallah...

Böcük nerdesin kısss yoruldun heralde haftasonu iftar falan derken..

bizde dün iftara davetliydik mangallar yakıldı bi güzel ımmmm

yazmışınız bi kerem :63:

afiyet olsun cnm..rüyanda ne enteresan valla Hayır olsun inşallah...

:)) esti brck napıyım..hem kaynım kayınvalidem hepsi aldı..şimdi onları almasam olmaz gibi
ee aannemleride ayıramam tabisi dedim son güne kdr düşünene kadr en iyisi al kurtul yoksa içim içimi kemircekti..ctesi yada pazar öbür kafile gelir..son hafta zaten ancak temizlik yaparım kimseyi alamam..
Allah kabul etsin canım iyi yapmışın,
yaşlılarınız etrafınızdayken onları esirgemeyin zaten...çok mutlu oluyorlar...

cevaplayacağınızı sanmam ama yinede sorayım.:60:(şaka şaka)
kızlar ben perşembe mi cuma mı kocayla dizi çektik.sonra sabah kalktım wc ye gittim çok afedersiniz peçeteyle bi sildim pembe kan geldi peçeteye çok az.bide karnım belim ve kasıklarım ağırdı epey.ama adet tarihime var daha.
bazen mikrop kapınca kanlı akıntı olabiliyor kısa süreliğine,doktor demişti bunuda ..çok nadir başıma geliyor ama öle pembe değil...
222222222222222222222222222222222

ne yazdın acap çok merak ettim :1:

neyse kızlar boşverelim gün içinde mutlaka ben ona laf çarpıtırım:57:
sarma yapraklarını pazardan mı alyorsunuz?bizim pazar dündü.nereden alabilirim...ve nasıl yapıyosunuz pazarda haşlanmış gibi olanlarda var onlar sadece yıkanıp direk sarılıyormu?

kelebekim nasıl diyimki zaten bırakıvermiş lavaboya:57:
bide ben küçüküm o benden 5-6 yaşta büyük.patron ondan tutup çay istemez benden ister.yani işler bana bakıyo ama ne bilim o değil benim derdim zoruma gitti gücendim işte yaptığına...

Lafın iyyisi şakayla sölenirr

abla nasıl bıraktın tabağını çatalını lavaboya de eneee yakıştıramadım valla de gülerek o anlar zati

bayram tatilinde alanyayay gidiyoruzzz eltimlerde...

Back
X