Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy fasülye kavurması yumurtalı annem yapar reyhanda koyar bak nasıl canım istedi yaaa![]()
biricik o hatuna senden garu olmaz de en iyisi![]()
melike sen hamile kalırsan düşünemiyorum seni.ben gibi tv de gördüğün herşeyi istersin.![]()
keleboş bizde bayramda tatile gidiyooosss
bayramdan sonra yapıcaz önemli ziyaretlerimizi..
zati öle yaşlılarımız pek kalmadı![]()
öle gözüküyo ablacım herkes aynı şeyi söylüyo bana hakkınız var napim yemek yemeyi seviim![]()
opel son model bişidi hee,spor modelinden ...
şu turbosu çıktıya onun ondandı sanırım :)
sende ne turba yaparsınya
kız formumu düşünen kim,anneme bende kıyamıyom cnm yaa..gelcek buraya napçak evini bırakıp,yeni yerleşti evine zati..ancak bakıcı alışana kadr bikaç ay kalır..
şu borcu kolaylıyalım bakalım ,hevesimi arttırıyonuz zati :)
bende kalıcı olanını istiyom ama amliyattan sonrada tekrarlıyomuş,Allah kolaylığını verir inşallah,bilmiyom 2 lt kaldırmıyom ağrım olmasın die bebiş kaç kilolarda olcak nasıl kucaklarım :S
kutlamalar güzeldir :)
bizde aldığımız kutlamıştık
yazmışınız bi kerem
afiyet olsun cnm..rüyanda ne enteresan valla Hayır olsun inşallah...
Allah kabul etsin canım iyi yapmışın,
yaşlılarınız etrafınızdayken onları esirgemeyin zaten...çok mutlu oluyorlar...
bazen mikrop kapınca kanlı akıntı olabiliyor kısa süreliğine,doktor demişti bunuda ..çok nadir başıma geliyor ama öle pembe değil...
ne yazdın acap çok merak ettim![]()
neyse kızlar boşverelim gün içinde mutlaka ben ona laf çarpıtırım
sarma yapraklarını pazardan mı alyorsunuz?bizim pazar dündü.nereden alabilirim...ve nasıl yapıyosunuz pazarda haşlanmış gibi olanlarda var onlar sadece yıkanıp direk sarılıyormu?
opel son model bişidi hee,spor modelinden ...
şu turbosu çıktıya onun ondandı sanırım :)
sende ne turba yaparsınya
kız formumu düşünen kim,anneme bende kıyamıyom cnm yaa..gelcek buraya napçak evini bırakıp,yeni yerleşti evine zati..ancak bakıcı alışana kadr bikaç ay kalır..
şu borcu kolaylıyalım bakalım ,hevesimi arttırıyonuz zati :)
bende kalıcı olanını istiyom ama amliyattan sonrada tekrarlıyomuş,Allah kolaylığını verir inşallah,bilmiyom 2 lt kaldırmıyom ağrım olmasın die bebiş kaç kilolarda olcak nasıl kucaklarım :S
kutlamalar güzeldir :)
bizde aldığımız kutlamıştık
yazmışınız bi kerem
afiyet olsun cnm..rüyanda ne enteresan valla Hayır olsun inşallah...
Allah kabul etsin canım iyi yapmışın,
yaşlılarınız etrafınızdayken onları esirgemeyin zaten...çok mutlu oluyorlar...
bazen mikrop kapınca kanlı akıntı olabiliyor kısa süreliğine,doktor demişti bunuda ..çok nadir başıma geliyor ama öle pembe değil...
ne yazdın acap çok merak ettim![]()
neyse kızlar boşverelim gün içinde mutlaka ben ona laf çarpıtırım
sarma yapraklarını pazardan mı alyorsunuz?bizim pazar dündü.nereden alabilirim...ve nasıl yapıyosunuz pazarda haşlanmış gibi olanlarda var onlar sadece yıkanıp direk sarılıyormu?