Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birsens kızıma koca bi valiz cici yapmış banada doğum hedayesi bilezik taktı çok sefiom artıkın onu bidenecik kaynanamm![]()
birsens kızıma koca bi valiz cici yapmış banada doğum hedayesi bilezik taktı çok sefiom artıkın onu bidenecik kaynanamm![]()
kızzz Allah seni napsın onu sevmede kim sev tabiii altının bu değerli zamanında bilezik haaaa tebrikler kaynana hehehee
artık el üstünde tutarsınnnnnnanneciğiniiiiiii
pardon günaydın canım direk daldım
açlıktan sanırım kusura bakma canım
çok acıktımmmm
kızına kavuşmana az kalmış hadi bakalım
oyyyyyyy oyyyyy maşallahhhh41 kere ana kız nekadan güzeller maşallahhhh
ladymm bileziğinide gördükkk güle güle kullan kolundan çıkarmassın anneciğin taktı yaaaa![]()
sağol kuzu biraz ince ama idare eder ne nankörümo fotoğrafı 2.gün çekindik eve geldiğimiz gün o gün taktıydı çıkardım şimcik attım onuda köşeye
anammmmmm garuya bak bu zamanda sana anca bunu yapmış şükret hanımmmmmm
dimek gösteriş için taktın haaa bari gidene kadar taksaydında gönlü olsaydı kızzzzz
bunu bilem yapmayanlar var bakk oku kk yı ne kaynanalar varrrrr
orası öle canım beterin beteri var her zaman için şükür bu arada senin kız nerde kavuşacam az kaldı falan muhabbeti olmuş yine mi ananeyle tatilde bıdık yoksa
anamla gitti bidaha
şimdide kocemle tatildelerr tatlımmm
çalışan anaların işi zorrrr bakalım napcaz yaaa
seninde tatilin yoktu demi zor gerçekten ben belki çalışmam diyorum bırakıp gitmeye kıyamayacam gibi![]()
yok be tatil matil yok bu sene ama çok bunaldım ramak kaldı işten çıkmak istiyom da karar veremiyom annem diyo boşver çalış kız da alışmişken bu ayrılıklar sarstı beniiii
seninki büyümüş artık çalışmak herzaman iyi ama işte izinin olsa bu kadar bunalmazdın sabret bakalım az daha
iyiyim kızlar sağolun kayınvalidemi bu sabah uğurladım kafam dağılsın die size bakem dedim yine bebekgündüz kalkmaz gece yatmaz bi kızım var bide kalbinde 4 tane deliği varmış
kapanmazsa bayram sonu açık kalp ameliyatı olacak kilo alırsa kapanır dedi doktor inşallah kapanır tek duam o herkes iidir inşallah bı sıkıntı yoktur kimsede