Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla geçti günler canım yaa.. bak nasıl az kalmış::)iyiym tatlım çok şükür sen nasılsın?şafak sayıyom kızıma kavuşmaya son 3 gün
ablamada dıyet vermışler kız 7 aylık hamış nasıl bı dıyetse aç kalsa daha ıyı
akşam6 dan sonra yemek yasak
sabah 4 zeytın kıbrıt kutusu kadar peynır
bıldığnız dıyet yanı ama cocuk gelışımını engellemez mı bunlar![]()
günaydın böcükkkkk
neden vermişler şekeri falan varsa yada çok kilo alıyorsa verirler tatlımmmm.nedeni önemli yanii
sağolun kızlar inşallahh
böcük diyet verdilerse ablana şekeri yüksek çıkmıştır büyük ihtimal canım o yüzden vermişlerdir
birsens kızıma koca bi valiz cici yapmış banada doğum hedayesi bilezik taktı çok sefiom artıkın onu bidenecik kaynanamm![]()
hoşgeldinnnnn ballll annecikkkkkk bebiş nasılll yerim ben o bıdığıııı
valla geçti günler canım yaa.. bak nasıl az kalmış::)
kızlarında dediği gibi ya bebek çok kilo almıştır, yada şekeri çıkmıştır..
eltimde hamile... 1,5 ayı kaldı.. bebiş 1 ayda 1 kilo alınca hemen diyet verdiler, hatta hastaneye yatırdılar 1 hafta, kilo verdirdiler. şekeride çıktı... oda şimdi diyete devam ediyor...
hoşbulduk cnm..iyiyiz çok şükür ikimizde...
en yakın arkadaşımın ve bizim muhasebecinin oğlu oluyor...ikiside kızıma talip oldu hemen..bende dedim maddi durumlarınıza göre elemeye sokucam sizi ona göre çok çalışın...
![]()
laddyy cim.. maşallah ne güzel... allah nazarlardan korusun..
kayınvalide de pek düşünceliymiş bak.. kızlar ince falan dediler ama burma sanırım... daha ne olsun:))
balım hoşgeldin....
laddyy cim.. maşallah ne güzel... allah nazarlardan korusun..
kayınvalide de pek düşünceliymiş bak.. kızlar ince falan dediler ama burma sanırım... daha ne olsun:))
balım hoşgeldin....
ayyyyyy yesinlerrrrr yok yok senden kız mız alınmaz adamlar mahvolurrrrr
bizimde etrafımızdaki arkadaşlarımızın hep erkek bizede diolar ama ben diyom heytttt ben kızımı vermicem bi arkadaşın daha ikiz kızları var onlara gidin hem 2 tane diyommmm![]()
lamecim ben ince demedeim bende şükret diyom brck garusu diyo hıhhhh bulmuşlarda beğenmilerrrrr![]()
he walla 2 tane gidip beğenip alsınlarr
lamemi bekliyom ben oğluna vercem :)) yazlığı yaparlar artık üstüne...![]()
lamecim ben ince demedeim bende şükret diyom brck garusu diyo hıhhhh bulmuşlarda beğenmilerrrrr![]()
ayyyyyy ne güldürdün beni kayganaya bak ne mal meraklısı
kızı suscek anası damat beğencek ilahi balllllll![]()
öle walla devir ekonomi devri...nan görüyoz burda halimizi herkes kredi peşinde..kızıma kıyamam ben napiimPP
böcük geçmiş olsun..doktorlarda senin kdr düşünür nan gelişimini negatif etkilese vermezler zaten..
ladyciğim maşallah canım çok tatlısınızzzzz
bileziğinide gördük ama ince gibi duruyohahay çok güldüm...
düşünceli kıs senin kaygana.millet bi çeyrek takıyo tamam![]()
öle de ne bılem yaa
len sende cok uyanıksın hee ben vermem kızımı oğlumu
ben doğum edınce kocem söz verdı hasır set takcek![]()
canım snei kast etmedim zaten...
he walla 2 tane gidip beğenip alsınlarr
lamemi bekliyom ben oğluna vercem :)) yazlığı yaparlar artık üstüne...![]()