Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ladyciğim maşallah canım çok tatlısınızzzzz
bileziğinide gördük ama ince gibi duruyo hahay çok güldüm...
düşünceli kıs senin kaygana.millet bi çeyrek takıyo tamam

birsen nan al :1::1:

Son düzenleme:
nan benim yüzünden niye oliyyy balllll
lamem öle yazdı bende cvp verdim işte kanıtttttt:1::1::1:

birsen sende haklısın kuzum..brck önce demiş diceni sonra kıvırmış...:22:

canım snei kast etmedim zaten...
bu zamanda yok öyle doğumda gelinine de takan..... önemli olan düşünülmesi birsencim.. kesinlikle katılıyorum sana..

hehe... hem kızın oğlumdan büyük olcağına göre kesin köşeyi dönerler... bütün mal varlığımız onların tatlım, merak etmee:))

:)) heh tamam oldu bu iş:1:
doğu, batı ,kuzey sentezi olcak torunlarımızda:1:

Valla benim eşim doğurdum die ne pırlanta alabilir ne elmas alabilir...
istemiyorum zaten para biriktirsin yeter :1:takmak istedikten sonra imitasyon çok kim anlıyo bi ben biliyorum sahte yada gerçek olduğunu.
huzurumuz olsun yeter.alsa bile o bizim kesemizden çıkacak gene sıkıntı çekeceksem hiç almasın :D

Son düzenleme:
alını tabi neden alınmasın hasır set.. kredi kartına 24 ay taksitlee:60::60::60:

haftasonu imitasyonuna baktım cnm toka falan bakarken gördüm küpe ve kolyesi 25 tl gerçeğinden hiç bir farkı yok.hattta alsammı die bile düşündüm sonra aman dedim:1:hele o blezikleri görsen koca bi raf yapmışlar burması hasırı hepsi var :1::1::1::1:düğünlerde iki kolumada 10 ar tane taksam milletin dibi düşer :1::1:

Merhabalar kızlarrr.nasılsınız bakemm.takılardan falan bahsedişyonuz hee.bana kocem doğum yaptıktan sonra bilezik almıştı.takmayı hiç sevmem emmee olsun dursun kenarda.baya bi kar ettik ondan.:1:

haftasonu imitasyonuna baktım cnm toka falan bakarken gördüm küpe ve kolyesi 25 tl gerçeğinden hiç bir farkı yok.hattta alsammı die bile düşündüm sonra aman dedim:1:hele o blezikleri görsen koca bi raf yapmışlar burması hasırı hepsi var :1::1::1::1:düğünlerde iki kolumada 10 ar tane taksam milletin dibi düşer :1::1:

aaa ben orjiden başka takmam...böcük alsın hele arada verir bize takınmak için..demi böcük...

vah vahhhh 12 aya kadar yapıyorlarmış taksit...
yazık oldu vallaa:))

brck.. bende gereksiz görürüm... başka bir ihtiyacım varken almak çok saçma....
evin yoksa kolunda altının varmış... ne işe yarar...

kartta limitte lazım ama lame...15000 varmı limitin ??

neye çok güldüm ya..aynı gün kargo diyo bide..okadn param olcak kargoylamı alcam :1:

fuzuli tabisi..bana göre önce temel ihtiyaçlar..seninki biraz lüks olur yani ev yokken hasır takmak :PPP
tak nan tak hasır tak..nan onu kaldırcak kıyafet lazım neyle takıcan???

sıyah elbıselerle cok şık oluo
:12:
alını tabi neden alınmasın hasır set.. kredi kartına 24 ay taksitlee:60::60::60:

altın taksıtle mı alınırmış

vah vahhhh 12 aya kadar yapıyorlarmış taksit...
yazık oldu vallaa:))

brck.. bende gereksiz görürüm... başka bir ihtiyacım varken almak çok saçma....
evin yoksa kolunda altının varmış... ne işe yarar...

aman ınsanın içinde heves bırakmadınız lenn:37:ev herşeyden öncelık tabısı
bende her zmn derım tabı Allah bılır ama ev almadan cocuk yapmamdıyorum dıkkat etmedınzı zaar:63:

Back
X