Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kıslarrrrr hoşgeldinizzzz şeker kelebenk ada patik casperrrr

kadir gecesinde bebek olunca bişey olmaz ama yapmasan ibadetle geçirirsen daha iyi olurmuş yoksa öle kötü bişey falan olmaz ben duymadım

dün eve gittiim yemek yok
dedim tavuk kızartam pilav yapam
3 tane de minnak patlıcanım vardı küçük küçük kızartam üstüne domates sos yapam dedim
tavuğu koydum kocem geldii

balık almış neyse dedim tavuğu yarın yerizz

patlıcanı kızartacaktım ondan da vazgeçtim
bi soğan bi biber bi domates kavurdum ohh patlıcan yemeği yaptım hemencik
bugün de bi pilav yapcamm yemeğim hazırr çok mutluyum çookk

kadir gecesinde bebek olunca bişey olmaz ama yapmasan ibadetle geçirirsen daha iyi olurmuş yoksa öle kötü bişey falan olmaz ben duymadım

inş Rabbim ibadetle geçirmeyi nasip etsinn canımm
c.tesi gecesine gelseydi keşke ertesi gün tatil olurdu sabahlardım rahat rahat

katılıyorum...

organik belirlenen bir gün işte..sen takvimde geçeni belirle canım..10 gün beklicek halin yokya

ya hep derler o gece olmaz sakat olur çocuk derler allah korusun ama allah bilir tabisi kıslar...
casper senin bu patlıcanlar hep kalıyo yaa alma sen bidaha cnm:1::1:

kızlar din konusuna girmiyelim bence işin içinden çıkamayız...herkez kendine göre yorumlamaya çalışıcak gibime geliyor..sakat filan bende duymadım ama yinede kesinlikle o geceyi o şekilde geçirmek istemem...neyse kapatalım..

Allah bilir kızlar,sakat olup olmayacağını böyle şeyler söylemeyin,söyleyenlerede müsade vermeyin lütfen...

derler bilmemne güzel kelimeler değil bunlar..eskiden insanlar daha cahilce konuşabiliyormuş,uymayalım lütfen...

konu kapansın...

Elbette ki ibadet etmek hayırlıdır o gecenin her bir dakikası önemli ,fakat yapmayın günah ,yok sakat olur falan...:45:

canımmmmmmmmm :3:
nasılsın bakalım,çalışmalar ne alemde,senden ve benden haber veremeyecek miyiz biz yahu bu topiğe.....
ben de cumartesi regl oldum.....artık başka baharlara diyorum koceye gülüyor pis pis :)))))

ben bu ay veremem zaten... daha öncede söylemiştim... casperımın adını koyduğu kamp günlerinde ayrı kaldık kocişle:))
ne acelemiz varyaa.... boşveresenee. takma sende kafanaa güzelim:)

bilmiyorum artık allah bilir kızlar...
kimileride o gece sevapmış dio :1::1:
bilenlere sormak gerek.zaten yasak burda bu konular sanırım :34:

az kalmış cnm ii 3 haftada az değilmiş hani.bencede uzun süre yollamasın önemli bişi olmadığı sürece

öyle şekerim bayağı oldu
zati ben keyfe keder yollamadım ama yavrumu yinede kendimi suçlu hissettim nese geçti artık

patiğim neden öle dedin neye kırıldınki

Back
X