Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:43::43: içim sıkılıyor yaa pof moralmanım bozuk hemde durduk yere sayılır
:36: kocişim lise mezunu 5 yıldır aynı bnkada çlışıo ve terfi vermıolar ya buyuk haksızlıkkkk lise mezunu dıe memur ypmıolar kocacımı çok içim sıkılıo iş öğrettiği herkes bi yerlere geldi =( hakknı yyıolar kocamın ya
bugu gene canı sklmış olması gerktiği yerde değil sıkılıp duuro moralı bozuk ne dıyeceğimdie bilemiyorum .aöfden unı 1 işletme ama okmk pek gelmıo içinden böle moralım bozuldu bnmde :97:

hep böle cnm benım eşimde 6 yıldr çalışıyo 40 tl zam yapmışlar
yenı gelenlere 100 200:6:adam işine gelmıyorsa cıkın demış
bende dedım çık valla ben sana bakarım:1:tabı ona moral vermek ıcın ama şuan cıkamaz
onu terfı etmek ıstedıler kabul etmedı cunku terfı olan 1yıl sonra atılıyo işten sebepsız:47:

yok ben yaştan şeyetmedim ya ne bilim çocuğun falan var ya o yüzden öle başladı öle gidiyo başka yaşı büyklerde vardır burda benden ama sana diyorum nedense :78:

de canım nasıl rahat ederse öyle hitap et.benim hoşuma gidiyo senin öyle demen ama brck yada başkası bana abla dese tuhafıma gider mesela.:34:

develi resturant
nerdesın bılmım ama bazı yerlerde şubelerı var:6:
patron bugun rezervazyon yaptrdı sızde gelın dedı ama kocemyok
baktımda hoş bı yermış

avrupa yakasındayımmm

küstümmmmmmm aplaaaaaaa susim zati konuşmaya mecalim yok kiiii
kızlar ben sizinle bi kaç kıan fotomu paylaşayım içimden geldi ama alıntı yapmayalım silicem ok?

koy koyda görek şu gözler senin mi ferihaaaaaaa:1::1:

sılınır cnm

evt cnm

yenı resmım var ama koymak ıstemıyorm
değişen bişiyimde yok le
aynı kılo aynı boy aynı saçrengı

hımm ben izmirdeyim ama benım kocam ramazanda ıftar ıcn dısarda yemkten nefret edıyor cunku cok sınrlı oluyor servıs aksasın cıldıryr:):) ama bugunde evde yemegım yok yandık napcaz acaba:):)

Back
X