Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bizimde aynı güneşcim bizde annanaeye getiriyoz sabahın köründe aynı oluyo yanlız değilsin napalım mecburr

efet haklısnnn cnm
güneşim resimdeki bebek senin bebeğin diil dimi.
ayaklarının altı ne kadar kırışık gördükçe tuhaf oluyorum kız yanık gibi:1:

yok yok dııl hamişken cok sevmstm koymustmmm ama oglumuda aynı seklde cektum hehehe:):) evet cok kırsk bebik ayakları cok guzl amaaa hihihi
akşama menüler ne kızlarrr

çorbaa, pilav,tavuk but patatesli,cacık insallah yetişrse ezana

bizimde aynı güneşcim bizde annanaeye getiriyoz sabahın köründe aynı oluyo yanlız değilsin napalım mecburr

güneşim resimdeki bebek senin bebeğin diil dimi.
ayaklarının altı ne kadar kırışık gördükçe tuhaf oluyorum kız yanık gibi:1:

öyle valla gözüm adamı bilem görmüyo yorgunluktan bazen
bunlar anlamz nan bebişleri yok güneşcimmmm

ay evet haklsn ama kocişn tepesi atmaya baslıck gıbı buaralrr hihihih :) gerci acıyorda halime bana ağır işçi diyorrr:):)

ben akşam iftardan sonra bamya yapmıştım bu akşam yerük diye ama bu akşam dışarda bi yere davetliyik orda yicez..bamyam yarına kaldı...

valla ramazandan dolayı benimde hiç bişi canım istemio ne dizi ne film:)
bu istekli hatunlarada şaşırıom la :1::1:
ne içionus kızım siz:1:

deil agır işçiym ben cok yorulyrm ztn kacmasmdaaa cocuk kucamda uyuyakalıyorum bıcokkez ayakta uyumslugm var meselaaa anılarım mevcut:)
ayy kıyamam yaaa
sen gibin kamp yaptık bizde çok zamanında yeter şimdi başka türlü kamp yapmak istiyok yorguluktan hanımmmmm
dokunulmazlık kampı:1::1:
heheheeh dokunulmazlık kampı he :52:
ben akşam iftardan sonra bamya yapmıştım bu akşam yerük diye ama bu akşam dışarda bi yere davetliyik orda yicez..bamyam yarına kaldı...
ne güzel işte canmm hazır oldu şimdidenn

valla ramazandan dolayı benimde hiç bişi canım istemio ne dizi ne film:)
bu istekli hatunlarada şaşırıom la :1::1:
ne içionus kızım siz:1:

kız bu dönemde tempolu geçio yoksam benim de hiç halim yok diziye filme :52:

bal şimdık sana benım memleketten bı pattes getrırım 1kılo:1:tmm tmm senın melekın kavun kadar olmş maşallah:69:

bırazdan cıkarım herkese ı ıftarlar

Back
X