Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kız koca çocuk giydir sıkı sıkı bişey olmaz açık havada dolaştır çocuğu. hep mekanlara hapis etmek olmuyor.

:60: koptum

kızzz cılgınlar parkada gotryrmmmm merak etmeyın ama hep sokaktra olmuyorrr bir de dedimya eşimn işi geregııı vitrin gezmk zorundayızzz malsfff:(:( yani mecburi gezmeeeee de oluyor bir nevii:):) herhafta gıtmyrz kı:):)

kahvaltıya cıltgmz zamnlr falan ordn oraya gecıyrz vs vs hihihihih:):) ee bircckda işime gelıyor tabesiii para cok olsa hıc cıkmama oralrdn ondn bundn sundn hepsındn alırdm meselaaa

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

Tanem, esoess+, gunesim+, Alya+, Brck+, bal63+, uğur böcüğü+, MeLoDi+, lale77, LaMe+
:42::42::42: Selam fıstıklar dr herşey normal dedi çok şükür .:nazar: Haber verelim dedik. İyi akşamlar herkese. :34:

görüşelim dedinde randevuyamı gelmedik nan...ama doğuram önce bu halde görme beni :)) kuzumuda görürsün hem ozmn..

inşallah cnm kısmet olursa bigün inşallah topluca görüşmek isterim.böcük sen ben lamecik birsencik ve ismini unuttuğum kızlar hepinis:D

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

Tanem, esoess+, gunesim+, Alya+, Brck+, bal63+, uğur böcüğü+, MeLoDi+, lale77, LaMe+
:42::42::42: Selam fıstıklar dr herşey normal dedi çok şükür .:nazar: Haber verelim dedik. İyi akşamlar herkese. :34:

iyi akşamlar cnmmm kıb

maşallahh kuznaaa

kızlar bende kacar herkese ii akşamlarr kendınızeee ii bakınnnnnnnnnnnnnn:):)):)

kendi gitti adı kaldı oranın :))
brck onların sayesinde kapandı orası :))

tabi cnm ilk avm di orası:)küçüktüm.oraya gidenleri zenginler sanırdım :1:
tanem hoşgeldin cnm maşallah...
evde petibör bisküvim var biri getirmişti ben normalde eve almam petibör sevmem açmıştım misafire die.kalanlarıda muhallebi yapım diyorum kızlar normal 1 kilo süte 1 su bardağı un,1,5 şeker vanilya katı yağ falan olur dimi içinede kırıp atarım bisküvileri

brck tavuk göğsü tarifi işte o ama içine sanırım 1 yumurta kırılıyodu...

yada yap puding dök aralarına işte..veya çaya ban ban ye ben çok seviyorummm

ben sevmiyorum cnm kuru geliyo bana.
burçağı seviyorum çok:)
hazır budingide pek sevmiyorum.
muhallebi tarifi biliyomusun cnm nişastayla yapılıyodu dimi?

ben sevmiyorum cnm kuru geliyo bana.
burçağı seviyorum çok:)
hazır budingide pek sevmiyorum.
muhallebi tarifi biliyomusun cnm nişastayla yapılıyodu dimi?

dediğini yap işte
1 kilo süte 1 bardak şeker ve un 1 yumurta
bak nete belki başka bulursun..

tatlım ben normalde tavuk göğsünede koymuyorum hiç yumurta.neyse deneym bakalım buz gibi yerim oh oh:56:

sen öyle san, nan sen bir doğur bebenin kokusunu bir al bakim ayrılabilecek misin konuşucaz.
abin yengen ayrılmış olabilir ama ben ayrılamam kafayı yerim.
beben olsun konuşuruz. :35:

valla meloş ne dersen de benı ıkna edemzsın bu konuda ben duygusaldan cok mantıklı davrnıyorumsanırım
kımse evladından ayrılmak ıstemez
ayrılanlarda kafayı yemekten cok kafayı kullandılar

sen bılırsın ama senın bebeğım okula başladığından sen kaç yaşında olacaksın ve ne kadar daha çalışabılırsın düşün
artı dıyelımkı Allah korusun bişşi oldu hastalık falan kenarda paran var mı
eşin tek çalışsa geçınebılırsın mısn ben bunları daha cok düşünüyorum
evım olsunkı çalışmam ılerde belkı bebeğımle daha rahat zaman gecırırım dıyorum yaşımda genç
şimdı yatırımyapmazsam yapamam

nevgülde sana katılmış ama onun bebeğıne kaynanası bakmıyor mu madem ayrılamıo otursun baksın
aynı şey
neyse yaa daha bişi demıomm:)
bu benım fıkrım değişmez
kımsede evladından ayrılmak ıstemez ama hayat şartları
ben kenara para atabılıyorsam ıstedığımı yıyıp içip başkalarından daha rahatsam kafamı kullanmamdan ve çalışmamdan
çok şükür sağlık olduğu sürecede çalışırım bebem oluncada anneme verırım bıkaç yıl bakar

günaydın bu arada
dün yazamadım yaa
patron masamı kapıyoıkıde bı
ortakta var

mutlukız ben ıyyım cnm sen nsılsın

lame buble brck günaydın:38::38::38:

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrr
günümüz güzel ve bol muhhabbetli geçsin inş.

Back
X