Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bızde öle yaptık kiradan düşüldü
annemlerın evı 4.kat normlde hiç korkmaz hep sılerdım camın dışına bıle cıkıp:31:sonra 2.kat evıme taşındım alıştım sanırım
geçen ay ablamın camlarını sıleyım dedım korktum
sonradan çıktı bu korku

benim hep vardı bu korku canım
evide mecburen tuttuk düğün zamanı kiralık ev yoktu
ev sahibimiz de çok iyi çıkmak istemiyorum burdan
o yüzden annem kardeşim onlar hallediyo ama silebilmeyi
çok isterdim yaaa her zaman her zamanda onlara
demek olmuyo

gribim geçmemiş olabilr cnm ama ara ara ateş basıyo yine

teşekkürler alyacım

saol cnmm

inşallah mutlukız inşallah hep beraber o günleri görelimm inş

Fotoğrafınıda verdi doktor amcamız balık başı gibi bişey iyi bakınn bebeğe yoksa kızarım size dedi herşeyimiz normalmiş :16::16::16:

amin canım inşallah
bizim birde cd ye çekip veriyor doktorumuz
iyi oluyo öyle canın istedimi bakıyorsun

kelebeğim canım daha iyi olmana sevindim, tekrar geçmiş olsun.

saol lamecimmm

aslında kendimi yormamam gerekiyormuş ama 1 sele ütüm vardı aylardır bekleyen artık yok
evide sildim süpürdüm :)

doktorumuzda kızdı bırakın dağınık kalsınn iki kişisiniz yorma kendini meleği üzme dedi
çok sevdim doktorumuzu yaaaa
:16:

Akşam kayınvalidem aradı eşimi babasıda aramış.Babası halledicez demiş her zamanki sözleri...
Eşim kaynanama dedi bi dünya borç var üstüme.Kaynanam ilk kez duymuş gibi şaşırdı:1:anlamıyorum insanları ben ya
Bide maaşınn çok az diip duruyo eşime telefonda her seferinde kafayı yicem yaa ben mutluyum eşimin aldığıyla.Neden eşimi işten soğutmaya çalışıyor neden oğlum napcan çalış işte düzenli bi iş demiyor yaa.Sürekli eşime maaşını soruyor ve çok az diyip duruyor off

kelebeim hoşgeldinn :16: geçmiş olsun canım benim inş tekrarlamaz rahatsızlığın.mucizenin kalp atışları duyuldu yani :emir_bebek::nazar: Allah ım nazarlardan esirgesin sizi kucağına alıp sağlıkla mutlulukla büyüttüğünüde görürüz inş sana gebelik çok yakışıcaktır :49: canımsın yaaaa :38:

BRCKKK ne acayipler bencede.hayırlı olsun oğlum işin az çok demeden çalış Rabbim bereketini verir diyeceğine maaş az diyo hee
ayy tatlım valla Rabbim sana sabır veriyo ben olsam herhal artık patlardım yani

Akşam kayınvalidem aradı eşimi babasıda aramış.Babası halledicez demiş her zamanki sözleri...
Eşim kaynanama dedi bi dünya borç var üstüme.Kaynanam ilk kez duymuş gibi şaşırdı:1:anlamıyorum insanları ben ya
Bide maaşınn çok az diip duruyo eşime telefonda her seferinde kafayı yicem yaa ben mutluyum eşimin aldığıyla.Neden eşimi işten soğutmaya çalışıyor neden oğlum napcan çalış işte düzenli bi iş demiyor yaa.Sürekli eşime maaşını soruyor ve çok az diyip duruyor off

brckk kayınvaliden beğenmiyorsaaaa o versin hey allahım ne tuhaf insanlar onlar yaa:47:

işim var ama eşim daha yok inş. 01.09.2012 de olcak :)
hoşgeldinn hayırlısı olsun şimdiden

kelebeim hoşgeldinn :16: geçmiş olsun canım benim inş tekrarlamaz rahatsızlığın.mucizenin kalp atışları duyuldu yani :emir_bebek::nazar: Allah ım nazarlardan esirgesin sizi kucağına alıp sağlıkla mutlulukla büyüttüğünüde görürüz inş sana gebelik çok yakışıcaktır :49: canımsın yaaaa :38:

hilalim hoşgeldinnn
canımsınn rabbim sanada nasip etsin inşallah
işe başlıcam dediğinde ne kadar sevinmiştimm bi bilsennn

ee nasılsın neler yaptın biz yokkennn

BRCKKK ne acayipler bencede.hayırlı olsun oğlum işin az çok demeden çalış Rabbim bereketini verir diyeceğine maaş az diyo hee
ayy tatlım valla Rabbim sana sabır veriyo ben olsam herhal artık patlardım yani

ya yemin ediyorum öyle söylese gam yemicem her aradığında maaşını soruyo sanki maaşı değişecek hemen.Korktuğum eşim ya soğursa işinden sürekli annesi böyle dedikçe...sanmıyourm ama belli de olmaz.Arıcam akşam kayınvalidemi söylicem neden öyle söylüyosun sürekli ben memnunum bize yetiyo dicem.siz daha çok para verin her ay evde otursun çalışmasın dicem.Eşimi soğutup işten çıkartırlarsa vallahi babam çeker alır beni

saol lamecimmm

aslında kendimi yormamam gerekiyormuş ama 1 sele ütüm vardı aylardır bekleyen artık yok
evide sildim süpürdüm :)

doktorumuzda kızdı bırakın dağınık kalsınn iki kişisiniz yorma kendini meleği üzme dedi
çok sevdim doktorumuzu yaaaa

kelebekim evt dr çok önemli dr sevdiysen ne güselll

biriciğim tekrar babasının yanına dönsün diye yapıyorlardır canım
az veya çok en iyisi eline geçen para belli darısı bizim başımıza inşallah

biriciğim tekrar babasının yanına dönsün diye yapıyorlardır canım
az veya çok en iyisi eline geçen para belli darısı bizim başımıza inşallah

eşim babasının yanına dönerse seçimini yapmış olur beni unutsun ozaman..
inşallah cnm eşinde umarım bi an önce ayrılır ailesinin yanından

Son düzenleme:
ya yemin ediyorum öyle söylese gam yemicem her aradığında maaşını soruyo sanki maaşı değişecek hemen.Korktuğum eşim ya soğursa işinden sürekli annesi böyle dedikçe...sanmıyourm ama belli de olmaz.Arıcam akşam kayınvalidemi söylicem neden öyle söylüyosun sürekli ben memnunum bize yetiyo dicem.siz daha çok para verin her ay evde otursun çalışmasın dicem.Eşimi soğutup işten çıkartırlarsa vallahi babam çeker alır beni

soğumaz tatlım merak etme .kocen okadar emek etti buldu bak yola bile razı geldi
kocen için de düşünürsek kolay değil iş sahibiyken el yanında çalışmak
söle bencede kayganana yani sakin sakin söle yinede

ayy Allah korusun kız kocenle aranızda bişi yok ama öle düşün

Eşimle çok şükür hiçbi sorunum yok alyacım ama işten çıkarsa çok büyük sorun olabilir hele keyif için çıkarsa böyle söyleyip soğutmazlar umarım.
Ama eşim işinde mutlu şuanda hiç bi problem yok.

brckk çok şanslısın aslında bak eşin senin tarafında bide ya neler duyuyoz neler yapıyolarda yine ailelerini destekliyolarrr
Dünya hali işte kimi eşinden kimi eşinin ailesinden kimide evladından dert yanıyor
Rabbm herşeyin hayırlısını versin inş.

selam kızlar nasılsınız?

güneş koptum ya ay iyiki, yalnızım gören olsa deli bu diyecek.
ekrana bakıp gülüyorum. çocukla ayakta uyumuş allah seni ne etmeye. :60:

brck eşin işinden soğumaz merak etme. süten ağzı yana yoğurdu üfleyerek yermiş.

kelebek geçmiş olsun canım. girpsen portakal suyu iç iyi gelir. bebişinin pıt pıtlarını duymuşsun.
maşallah allah nazardan korusn.

işim var ama eşim daha yok inş. 01.09.2012 de olcak :)

oda olur inşallah canım hoşgeldin

inşallah öyle bişey olmaz canım eşin soğumaz inşallah

Back
X