Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

amma çene yapmışsınız!
KELEBEK kv. ne kadar kalacağı belli değil ama 19 una kadar burdalar şimdilik. sağığında sorun olmazsa daha kalabilirlermiş.

GÜNEŞ yatakla duvar arasına mı sıkıştın allah iyiliğini verdin. yorgunluktan olur ama sen yinede dikkat et. allah korusun kuzularımız.

COTURCUM bende doğum izninde hep evdeydim sıkıntıdan patladım. yalnız başıma çıkmam imkansızdı benim. evim yokuşun başında arabayla indirmem mümkün değil. hava soğuk diye de korktum ama düz bi yer olsaydı sarıp sarmalar çıkardım. haftada 1 gün annem gelince ğlumu uyutup kendimi sokağa atıyordum.

BÖCÜK yuh diyorum 200 tl kozmetiğe vermiş bide duş jeli, parfüm hay allahım müsrif garu.

CASPER senin kızın olacak bak demedi deme. kızlar nazlı olur göstermez. erkek olsa benimki gibi sere serpe açardı bacaklarını :60:

meloş garusuu hoşgelin ve kaygananla ilk gününüz nasıl geçti demiştim sana sabah huhuhuuuu

LAMECİM NOLCAK HER TELDEN TOPİĞİ BURASI TATLIMMMM

BENDE 7 PARÇA YİYECEK ALDIM rABBİM KABUL ETSİN NİYETLERİMİZİ İNŞ

canım ama sırf bu konudan dolayı buraya gelmeyen arkadaşlarımız var... onlarada saygı duymak lazım....

tabiki her konudan konuşabilcez.. bu yüzden açtık bu topiği... ama sürekli bir konuda yoğunlaşıyoruz.... buda bazı arkadaşalrımızı sıkıyor ve gelmiyorlar... lütfen biraz daha dikkatli olalım...

Bu nasıl bir şeydirki doktorlar bile sebep gösteremiyor lamecim rabbim dermansız dert vermesin kimselere inşallah.
Allahım çok büyük bir daha yaşatmasın inşallah.
Sorun yok problem yok böyle birşey oluşuyor.

neyse kapatalım bencede;)
ben pirinç aldım ve bi dolu şey fındık fıstık vs...
rabim bereketini versin
canım buda senin sınavın demekki.. rabbim hepimizi farklı şekilde sınıyor... benim sınavımda başkaa.. ama bunda şükretmek lazım... eminim sende bir gün bizimle bebeğinin gelişimini paylaşıcaksın...

ben burda bu konuların konuşulup senide üzmesini istemiyorum.... sonuçta hepimizin bi gebelik topiği var, ordan da konuşabiliriz... haa merak ettiklerimizi yine burda tecrübeli arkadaşlra sorarız... ama bu kadarda sizlerin gözlerine sokmadan....

yemek yedim geldiimm
patron da yok hava da pek güzeel
ben gidiyoom die çıkıp gezesim var valla :1:

dün kocem erken çıkmış işten beni beklerken de biraz alışveriş yapmış..
Rabbim hepimizin evinden bereketi eksik etmesin inşallah güzeller..

bak yaa aşurenin ikinci günü daha kimse yapmadı :1:

Lamecim estağfurullah canım benim olsun sizin melekleriniz iyi olsun yeter.
Ama okadar mükemmel bir insansınki bu kadar güzel düşünmen,ılımlı yaklaşman inanılmaz..
Seviyorum seni:38:

yemek yedim geldiimm
patron da yok hava da pek güzeel
ben gidiyoom die çıkıp gezesim var valla :1:
dün kocem erken çıkmış işten beni beklerken de biraz alışveriş yapmış..
Rabbim hepimizin evinden bereketi eksik etmesin inşallah güzeller..
bak yaa aşurenin ikinci günü daha kimse yapmadı :1:
offf dün burda konuşa konuşa benimde canımı çektirdiniz... bu akşam kayınvalidmeler annemlere gidecek.. ortaya konuşayımda hemen yapsınlarr:)

Lamecim estağfurullah canım benim olsun sizin melekleriniz iyi olsun yeter.
Ama okadar mükemmel bir insansınki bu kadar güzel düşünmen,ılımlı yaklaşman inanılmaz..
Seviyorum seni:38:
canım benim, umarım bütün arkadaşlar benimle aynı fikirdediler....
:38:

benim habeim yoktu ama eşim 7 parça aşürelik almış yapıcam bakalım tarif aldım
bide erkek terliği almışş

oo hdi bakalım, şimdidien allah kabul etsin canım....
erkek terliği mi:))

lamecimm ....
ben bu konuyu hani bizim açımızdan düşünerek siz konuşun hamişler sizsiniz diye her telden dedim yanlış anlamayın sakın
ama öbür tarfı da okuyunca akıl edemedim kusura bakmayın
bende kimseyi ne üzmek nede kırmak istemem
herkes mutlu olsun

meloş garusuu hoşgelin ve kaygananla ilk gününüz nasıl geçti demiştim sana sabah huhuhuuuu

yine görmedim canım yaaa kusura bakma. pazar günü güzeldi onlar bir ara alışverişe gittiler. ana ve çocuklar ben evde oğlumla kaldım.
dünde gittim oğlumla oynadım uyuttum yemek yedik tv karşısında sohbet ettik ben tabi uyuyakaldım :1: fena geçmiyor yani.

ben dün bişi almadımm:37:öncekı gün aldm sayılmaz mı

meloşş patron ödedı cnm benım:63:

sayılmaz dün alacaktın.
patron ödemiş niye kıs patron baban mı senin? :1:

sayılır böcük
zati dün ben yanlış söledim 1, günü pazar günüymüş

nan niye yalnış söyledin?
neyse dün şeker tuz sirke sabun ve ekmek almış kocem.
e pazar günüde alışveriş yapmışlardı karlıyım yani.

canım ama sırf bu konudan dolayı buraya gelmeyen arkadaşlarımız var... onlarada saygı duymak lazım....

tabiki her konudan konuşabilcez.. bu yüzden açtık bu topiği... ama sürekli bir konuda yoğunlaşıyoruz.... buda bazı arkadaşalrımızı sıkıyor ve gelmiyorlar... lütfen biraz daha dikkatli olalım...

canım buda senin sınavın demekki.. rabbim hepimizi farklı şekilde sınıyor... benim sınavımda başkaa.. ama bunda şükretmek lazım... eminim sende bir gün bizimle bebeğinin gelişimini paylaşıcaksın...

ben burda bu konuların konuşulup senide üzmesini istemiyorum.... sonuçta hepimizin bi gebelik topiği var, ordan da konuşabiliriz... haa merak ettiklerimizi yine burda tecrübeli arkadaşlra sorarız... ama bu kadarda sizlerin gözlerine sokmadan....

burada neredeyse hepimizin ya bebeği var ya hamile ya da yeğeni var. bu nedenle hepimiz bişeylerden bahsediyoruz bebek hamilelik filan.
brck in durumunu biliyoruz. dualarımız onunla. yazdığı şeylere cevap vermeye çalışıyoruz.
böcüğünde yeğeni oldu. o da bişeyler yazınca ona da cevap veriyoruz.
yani herkesin yazdığı şeyler hakkında konuşuluyor.
eğer brck rahatsız olsa buraya gelmez diye düşünüyorum.
burada gözüne sokmak diye birşey olamaz kimse bu düşüncede değildir.
genelde konuştuğumuz konular hep aynı.
ama sıkılan arkadaşımız olursa farklı bir konu atsın ortaya onun hakkında konuşalım.

Back
X