Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bublecim
sana bir tebrik verdim yani.....maşallah ne de güzel objektif bakıyorsun olaya.....herkes senin yaptığını yapamaz vallahi...
aferin çok takdir ettim yaw.....enişten el sonuçta ama hakkını yemiyorsun....

Son düzenleme:
bal hemen formu doldurdum valla çok zahmet ettim 1 aylık bez isterim heeee :52::52::52::52:

bublecim eniştene tebrik koydumm ne kadar ii niyetliymiş peki ayrılma sebepleri neydi bide çoluk çocuk var mı

bublecim
sana bir tebrik verdim yani.....maşallah ne de güzel objektif bakıyorsun olaya.....herkes senin yaptığını yapamaz vallahi...
aferin çok takdir ettim yaw.....enişten el sonuçta ama hakkını yemiyorsun....

adacım kim olursa olsun gelemiyorum ben haksızlığa..ablam,annem,babam farketmiyor ne yapayım böyleyim bende.

bal hemen formu doldurdum valla çok zahmet ettim 1 aylık bez isterim heeee :52::52::52::52:

bublecim eniştene tebrik koydumm ne kadar ii niyetliymiş peki ayrılma sebepleri neydi bide çoluk çocuk var mı

çocukları yoktu canım..ama gerçekten çok iyi niyetli biriydi..elle tutulur bir ayrılma sebebi yokki canım yaa..hepimiz yaşamışısızdır öyle şeyler evimizde inan yani..eniştem ablam için çok fedakarlık yaptı ben bunubilir bunu söylerim..ben öyle adamı tepemde gezdirirdim valla

Adaa ve kuzusu hoşgelmişlerrrrrrrrrrrrrr

adacım nereye gediyon dr sen

bublecim eğer eniştenin elle tutulur gözle görülür bi hatası yoksa bence bu ilişki bu adam yüzünden bitmiş olabilir benim aklıma öle geliyo

ev bile almışlar yani daha ne olsun

mutlucum amin inşallah canım,güzel haberlerle dönelim inşallah

lamecim...hoşbuldum,güzel annecik nassın :)))) yavrun nasıl :)))) iyi olun aman,nazarlara neyim gelmeyin......

bublecim şükür be güzelim,kuzumla ıspanak neyim yedik az önce büyüsün diye :))))

brck
bal
keleboş
alya
melodi
günescim
böcükk

hepiciğinize :3:

selaaam çok işim var bnm gelemiyorum :( açtım yazamıyorum bir türlü..
Bublecim okudum yazdıklarını banada ilerlemiş yaşlarda lise aşkı gibi ilişkiler tuhaf gelir hep..
erken bir başlama olmuş,inşallah biz yanılmış oluruz ne diyim :S

enişten iyi,sakin biriymiş hakketten ayrılmasalardı keşke :(

lamecim...hoşbuldum,güzel annecik nassın :)))) yavrun nasıl :)))) iyi olun aman,nazarlara neyim gelmeyin......

bublecim şükür be güzelim,kuzumla ıspanak neyim yedik az önce büyüsün diye :))))

brck
bal
keleboş
alya
melodi
günescim
böcükk

hoşgeldinn ada
hoşgeldin patikim
:9:

nan 2 satır form...sana 1 senelik gelir ayıp ettin...

:60::60:

Son düzenleme:
Bublecim okudum yazdıklarını banada ilerlemiş yaşlarda lise aşkı gibi ilişkiler tuhaf gelir hep..

hoşgeldin canım

iyiyim canım.. sende iyisin okuduğum kadarıylaa... valla dikkat ediyoruz ama artık takdir allahın:)

canım hoşgeldin.....

patikçim hoş geldin tatlımmmmmmmmm
addaa sana bişi yazdım kuzum

Son düzenleme:
bublecim eğer eniştenin elle tutulur gözle görülür bi hatası yoksa bence bu ilişki bu adam yüzünden bitmiş olabilir benim aklıma öle geliyo

ev bile almışlar yani daha ne olsun

inşallah öyle değildir kelebekimm çok büyük günah olur cidden,ömrü boyunca kalkamaz ablam altından..

Son düzenleme:

brck
bal
keleboş
alya
melodi
günescim
böcükk

hoşgeldınnnn:49::49::49::49:

Back
X