Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buble inşallah hayırlısı olur canım ablan için
bublecim
sana bir tebrik verdim yani.....maşallah ne de güzel objektif bakıyorsun olaya.....herkes senin yaptığını yapamaz vallahi...
aferin çok takdir ettim yaw.....enişten el sonuçta ama hakkını yemiyorsun....
bal hemen formu doldurdum valla çok zahmet ettim 1 aylık bez isterim heeee
bublecim eniştene tebrik koydumm ne kadar ii niyetliymiş peki ayrılma sebepleri neydi bide çoluk çocuk var mı
bal hemen formu doldurdum valla çok zahmet ettim 1 aylık bez isterim heeee
bublecim eniştene tebrik koydumm ne kadar ii niyetliymiş peki ayrılma sebepleri neydi bide çoluk çocuk var mı
mutlucum amin inşallah canım,güzel haberlerle dönelim inşallah
lamecim...hoşbuldum,güzel annecik nassın :)))) yavrun nasıl :)))) iyi olun aman,nazarlara neyim gelmeyin......
bublecim şükür be güzelim,kuzumla ıspanak neyim yedik az önce büyüsün diye :))))
brck
bal
keleboş
alya
melodi
günescim
böcükk
hepiciğinize![]()
nan 2 satır form...sana 1 senelik gelir ayıp ettin...
selaaam çok işim var bnm gelemiyorumaçtım yazamıyorum bir türlü..
Bublecim okudum yazdıklarını banada ilerlemiş yaşlarda lise aşkı gibi ilişkiler tuhaf gelir hep..
erken bir başlama olmuş,inşallah biz yanılmış oluruz ne diyim :S
enişten iyi,sakin biriymiş hakketten ayrılmasalardı keşke![]()
lamecim...hoşbuldum,güzel annecik nassın :)))) yavrun nasıl :)))) iyi olun aman,nazarlara neyim gelmeyin......
selaaam çok işim var bnm gelemiyorumaçtım yazamıyorum bir türlü..
Bublecim okudum yazdıklarını banada ilerlemiş yaşlarda lise aşkı gibi ilişkiler tuhaf gelir hep..
erken bir başlama olmuş,inşallah biz yanılmış oluruz ne diyim :S
enişten iyi,sakin biriymiş hakketten ayrılmasalardı keşke![]()
bublecim eğer eniştenin elle tutulur gözle görülür bi hatası yoksa bence bu ilişki bu adam yüzünden bitmiş olabilir benim aklıma öle geliyo
ev bile almışlar yani daha ne olsun
mutlucum amin inşallah canım,güzel haberlerle dönelim inşallah
bublecim şükür be güzelim,kuzumla ıspanak neyim yedik az önce büyüsün diye :))))
brck
bal
keleboş
alya
melodi
günescim
böcükk
hepiciğinize![]()