Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nevg,l geçmiş olsun Allah şifa versin inş.
mutlukız 12 de yatıyorum ama niyeyse uyku tutmuyo ne olucak halim 3 gündür böyleyim![]()
saol canmcmmcasperim gözün aydın hadi maşallah:)
nevgülcüm geçmş olsun büdüşüne cnm
ayy yavrum geçmiş olsun canmmhoşbuldum kızlar büdüşüm hasta yaa.grip oldu burnu hep akıyo hapşırıyor.dün sağlık ocağına götürdüm ciğerleri çok kötü değil dedi DR şükür bir öksürük şurubu yazdı.inşallah iyileşir.akşam moralsiz gibi duruyor babası soruyo uykun geldimi oğlum "geldi" dedi birden yavrum.
amiinn canm benim çok saolhoşgeldin canım
gözün aydın allah senide arkadaşını da
kazasız kurtarsın inşallah
pek güzel oldu valla ama evin temizlik daha bitmemiş ya heryer heryerdeydi yakın deil ki akşam gidip yardım etsemm..hoşgeldin
kızz dimek annen yaptırdı
zati koyu renk değilde krem çok hoş olabilir
sıkılırsam bidaha sefer kaldırtırım gerçi
kolay o nasıl olsa biişi yapılacak
gözünaydın casperim bu arada
gözün aydın casper :)
çok uykum var geceleri uyuyamıyorum yahu
nevgül geçmiş olsun kuzucuğuna.
çocuklar hasta olmasın yaaaa yazık kıyamıyorum.
benimki çok komik hapşuruyor mümükleri akıyor bana bakıp sırıtıyor.
tuhaf olan da başka çocuğun burnuşu aksa içim kalkar,
kendi çocuğumda hiç iğrenmiyorum.
kusan birine hayatta dayanamam, anında bende öğürürüm.
çocuğum kusarsa napcam derdim eskiden.
şimdi gayet rahat temizliyorum.
evlat sevgisi çok farklı yaaaaa!
nevg,l geçmiş olsun Allah şifa versin inş.
mutlukız 12 de yatıyorum ama niyeyse uyku tutmuyo ne olucak halim 3 gündür böyleyim![]()
melodi ya bende öyleyim..
Bebek kusar ben kusarım çocuğun burnu akar ben yine kusarım
Bu zamana kadar hep böyleydim bakalım bebek doğunca napcaz
sağol casperım.bende öyleydim ama şimdi eser kalmadı o durumumdan.![]()
hadi ya
iyi bari o zaman :))
küçük kardeşim durup dururken çığlık atardı bende ondan yüksek sesli çığlık atardım susardı
annem diyo ki sen bebeğe de böyle yaparsın cırlar durursunuz![]()
melodi ya bende öyleyim..
bebek kusar ben kusarım çocuğun burnu akar ben yine kusarım
bu zamana kadar hep böyleydim bakalım bebek doğunca napcaz
Alya, arines, melodi, duygu hepinize teşekkür ederim.
Aynen öle melodi bende hiç kıyamıyorum.sabah bi baktım terlemiş çok.uyuyordu hem uyandırmaya kıyamadım hemde böyle bırakıp gidemem dedim değiştim.uykusunda bişeyler söylüyor kendince büdüşüm de büdüşüm.![]()
alyacım benden nasıl bi anne olur
valla bebeğinden hiç tiksinmiyorsun. oğlum elime kaka bile yaptı ben gülmekten yerlere yatmıştım.
eşim diyorki hiç aklına gelirmiydi evladın kaka yapınca güleceğin.
bir gün kaka yapmış daha 3-4 aylık altını açtım sırtına kadar taşmış temzilemeye uğraşıyorum derken çişinide yaptı. her taraf battı. gülmekten altını alamadım annem yardım etmişti.
sırtına bez koysaydın ya.
sabah benimkide uyandı kendi kendine konuşuyor bizde bebefondan dinleyip gülüyoruz.
şükür ne zamandan sonra ilk kez neşeli uyandı.
valla bebeğinden hiç tiksinmiyorsun. oğlum elime kaka bile yaptı ben gülmekten yerlere yatmıştım.
eşim diyorki hiç aklına gelirmiydi evladın kaka yapınca güleceğin.
bir gün kaka yapmış daha 3-4 aylık altını açtım sırtına kadar taşmış temzilemeye uğraşıyorum derken çişinide yaptı. her taraf battı. gülmekten altını alamadım annem yardım etmişti.
sırtına bez koysaydın ya.
sabah benimkide uyandı kendi kendine konuşuyor bizde bebefondan dinleyip gülüyoruz.
şükür ne zamandan sonra ilk kez neşeli uyandı.
çok iyi olur güneşim
hiç hayır demem yaaaa
neden böyle oldu bilmiyorum
ama çok kötüyüm şuan da
hoşbuldum kızlar büdüşüm hasta yaa.grip oldu burnu hep akıyo hapşırıyor.dün sağlık ocağına götürdüm ciğerleri çok kötü değil dedi DR şükür bir öksürük şurubu yazdı.inşallah iyileşir.akşam moralsiz gibi duruyor babası soruyo uykun geldimi oğlum "geldi" dedi birden yavrum.
alyacım benden nasıl bi anne olur
![]()
süper bi anne olur kuzum
bağırır şarkılar türküler danslar edrsiniz artık![]()
bayanlar forumda trendyol var ya onun gibi bir siteden alışveriş yapıcamda daha önce hiç yapmadım adını söyleyebiliyormuyum reklam diyerekten ceza almiyimhiç intten alışveriş yapan var mı bir elbise beyendim triko çok güsel 14.90 alsam mı yaaav