- 7 Aralık 2009
- 10.374
- 46
- 408
merhabalar kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.
nevgülll hoş geldin tatlımmm
meloş sende hoşgeldinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güneşim sakın yanlış anlama ama bişi dicem..
kuzenimin kızına babanne baktı 2 yaşına kadar kadın o kadar sahiplenmişti ki kuzenime gece bile vermek istemiyordu o derecede..
ama çok güzel çok akıllı yetiştirdi kuzum pek akıllıdır..
tayini şehir dışına çıktı şimdi kreşe gidiyo
o kadar alışmış ki kreşin eğitimini evde olsak veremeyiz dio kuzenim hergün bi etkinlik yapıyorlarmış geziler tiyatrolar..
günaydın kızlar!
güneşcim yazdıklarınla korkularımı pekiştirdin desem.
benimki de şu aralar babaneci oldu. benim kucağımda bile ona kollarını uzatıp beni al diyor.
yada ben çağırınce bana gelmeyip arkasını dönüyor, üzülüyorum ama diyorum ki annesi sensin bırakıp gittiğin için sana naz yapıyor.
benimkide annem diyor en sinir olduğum şey.
anane ve babane annem diye konuşmamalılar. çocuğun tek bir annesi var niye aklını karıştırıyorsunuz ki? kreşte lmasından evde bakılması bin kat daha iyi.
benimki artık biz evden gideken ağlamıyor mesela.
ama birşeyi yalnış yaptıklarında doğrusunu söyleyince ben 2 çocuk büyüttüm bişey olmadı demesi beni sinir ediyor.
diyeceğim o ki rabbim bizi kimseye muhtaç etmesin, inan çalışan anne olmak çok çok zor.
çocuğun istediğin gibi yetişmiyor.
kız seni tanımıyorbazılarımız sanırsam az tanıtsana kendini tatlışş
bal agzından bal damlıyor ınsallah ole olur ya aslnda öle bak evde paçamdn ayrılmaz gece uyanr benı arar eger yatakda deılsm ama k.v sankı bunu kasıtlı yapıyor ne zor işler yanı bazn dıyorm soncta babanne annane bunlr anne sevgısını verır cocugma kreslerdn ıyıdr onlr canı gıbı bakar ama baznde kadın böle garplkler yapnca kızyorm yınede 2 yas a kadr beklıcm kres ıcın yanı sabretmeye clşyrm bıara dellenmştm yıne bunn tavrlarına alıyordm elindn ama dedım emek harcadı uzlmesım
hmm peki alyacım tanıtıyim kendimi :) Drearines ismim Hilal. 89 doğumluyum 2009 da üye oldum siteye sanırım 2010 hazirana kadar bu sitede çok güsel ruhlu insanlarla tanıştım çok memnunum bundan hergün sitedeydim ama 2010 haziran 5 te evlendim evimde net yok giremedim koptum siteden ama telefondaki arkadaşlıklarım devam etti şükürler olsun :) Muhasebeciyim işletme 3.sınıftayım hedefim mali müşavir olmakhakkımızda hayırlısı
eşimi severim ama ailesini asla
alışveriş manyağı aynı zamanda da tutumluyum hep indirim zamanlarında alışveriş yaparım
azcıkta güzelim yarışmaya istanbuldan katılıyorum esenlerdeim
hepinizi seviyorm
![]()
hmm peki alyacım tanıtıyim kendimi :) Drearines ismim Hilal. 89 doğumluyum 2009 da üye oldum siteye sanırım 2010 hazirana kadar bu sitede çok güsel ruhlu insanlarla tanıştım çok memnunum bundan hergün sitedeydim ama 2010 haziran 5 te evlendim evimde net yok giremedim koptum siteden ama telefondaki arkadaşlıklarım devam etti şükürler olsun :) Muhasebeciyim işletme 3.sınıftayım hedefim mali müşavir olmakhakkımızda hayırlısı
eşimi severim ama ailesini asla
alışveriş manyağı aynı zamanda da tutumluyum hep indirim zamanlarında alışveriş yaparım
azcıkta güzelim yarışmaya istanbuldan katılıyorum esenlerdeim
hepinizi seviyorm
![]()
ball hoş geldin tatlımm
bal anniş sabah yazdığımı okdun mu![]()
bal anniş hoşgeldiinn![]()
dreanesss kız hogeldin tekrar aramıza
eşimi severim ailesini asla heeeee oda güzel tatlımmm
avrupa yakasındasın çok güsell yakınsın bizlere
gerçi ben bir uçta olsam da
ha bide güzelsin ohhh ohhh kokoşluk var mı kızzz
nevgüllll kız çok güldüm büdüşe
ohh bababnneye baba diyo
facia ya neden olmuyo o zaman iyiii![]()
amerika hecnm bende kasıt gördüm o sebeple üzme kendini..çocuğunda bi suçu yok onlara kızıp çocuğuna kötü davranırsan çocuk senden soğur..akışına bırak ve çocuğuna sıcak yaklaş..bizim cadı babanesine mami diyor :)) işine gelince seviyo işine gelmeyince sevmiyor..çok güzel insan kullanıyor..babam diyor bu çocuk amerika gibi sağı solu hiç belli değil..bi bakmışsın dedecim diye babama sarılıyor bi bakmışsın kafasına oklavayı geçiriyor :)) çocuk işte bi şekerle bile kandırmak kolay..senin k.v dede kandırdım sanıyo ama sizin aranıza kim girebilirki..bırak sende bu durumu kullan kendi lehine çevir durumu cnm..
hoşbuldum kızlar sağoolun.
casperım asıl başka bir resmi var onu koymaya çalıştım albüme ama nedense olmamış.onu görsen ısırırsın.![]()
kızlar akşam eve gittim sormayın ne yemek yaptım ne hiçbişey hep büdüşümle ilgilendim.çok afedersiniz yavrum kabız olmuş.nasıl ağlıyo nasıl ağlıyo geliyo kucağıma yatıyo nasıl sarılıyo korktu yavrum.karnı taş gibi.nerdeyse bende ağlayacaktım onunla o kadar kötü oldum.zeytin yağ içirdim sonra görümcemin kızıda aynı olmuştu ona ilaç vermişti dr istedim sağolsun gönderdi ilacı bana da yavrum rahatladı.çok şükür sabahta keyifli uyandı.
facia derken.........
amerika he
kız yazık adama oklavayla mı vuruyo
ayy yerim valla
kuzum kıyamam iğrenç berbat bişi(
aynen öyle caspercım.hep diş çıkarma dönemlerinde böyle.akşam ağlarken farkettim üst azı dişi çıkıyor şişmiş kızarmış.
Esenler fatih mahallesi bekarken bahçelievlerdeydim deevlenince esenlerli oldum
hoşbulduk
yakın olanlar görüşek
casper keşke daha küçük olsam ben hiç büyümek istemiyorum
Alyacım yerine göre kokoşum
makyaj yapmayı seviyorum ama özel günler haricinde asla oje sürmem
ama saçımla başımla çok oynarım
parfüm delisiyim
biraz var kokoşluk
bu arada şuan gelenler hoşgeldiniz :)