gelen hediye geri çevrilmez ki keleboşum
bu sene benimde görümceler sünnet yapcak sanırsam..
2 çeyrek lazımm..
bide bohça hazırlarım çocuklara ya da hazırlamam![]()
bende hayır demem ki :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelen hediye geri çevrilmez ki keleboşum
bu sene benimde görümceler sünnet yapcak sanırsam..
2 çeyrek lazımm..
bide bohça hazırlarım çocuklara ya da hazırlamam![]()
her hafta arıyonmu nan
ararım tabi kız
cuma günü genelde ararım cumasını mübareklemek için..
ama öyle canmm
görümcem taşındı babanne gitti bi süre toruna bakmaya ama kayınvalide bi üzgün anlatamam anne anne gibi olur mu hiç falan dio
dedim öyle anne haklısın anneanne gibi olmas :)))
bi kezde dio gelinin yeri ayrı kızın yeri ayrı
haklısın anne dedim
annenin yeri ayrı kayınvalidenin yeri ayrı.1:
yemek yedim geldimmm![]()
kaynana muhabbeti var yineevalla benim kaynanam parmaıma yüzük takıldı bi iyi bi iyi hediyeler çeyizler onlar bunlar bnm oturduğum eve tadilat yapıldı resmen içindeki herşey yenilendi avizeden kapı kollarına kadar pirizlere kadar düşün herşei bana sordu en iyisini aldık hiç bir şei kendi kafasına göre almadı mobilyalarıda biz ödices filan dedi evlendik mobilyaları ödemedi evlendiğimden beri de 1 iğne görmedim
sadece 4 bayram geçti bana bi etek aldı oda ben 38 bednm bildiği halde tek kalmış ucuz die gitti 42 beden etek aldı hamile olunca giyersin dedi bende yüzüne fırlattım onuda geçtik onların evnde oturuorus diye sanki biz onlar için herşei yapmak zorundaymışız gibi davranıo eşim ayıptır sölemesi pasta alır yada gider meyve alır yada gider kıyma alır mulaka onlarada alır 2 küçük görümcem vr her akşam harçlığını verir.babasının herakşam sigarasını alır geçen yıl bizden borç aldılar 1 aylığına 1 yıl oldu adını etmiyolar eşimde çok düşkün ailesine ne olcak böyle bilmiyorum ben çok yanıldım hani insan köprüyü geçince 360 derece değişir ya aynı bnm kaynanam o işte
hayırlı gelın bı başka
kız benımkınede bı arasan
nasılsa tanımaz sesımden![]()
dreaines adınıda yanlış yazıyom sanırım
Neee kafasınamı attın![]()
En doğrusu uzak olmak böcük senin dediğin gibi.Baştan bilseydim evlenirmiydim ama ben büyük konuştum babam babanneme çok düşkün annem çok çekmiştir bu yüzden hep dedim kocam annesine düşkün olsun evlendiğimde anlarsam eğer düğün günü boşarım diye başıma geldi işte bidaha tövbe
ararım tabi kız
cuma günü genelde ararım cumasını mübareklemek için..
hayırlı gelın bı başka
kız benımkınede bı arasan
nasılsa tanımaz sesımden![]()
dreaines adınıda yanlış yazıyom sanırım
neee kafasınamı attın![]()
bakk gördün mü herkes sen gibi mazlum mu aç gözünü![]()
En doğrusu uzak olmak böcük senin dediğin gibi.Baştan bilseydim evlenirmiydim ama ben büyük konuştum babam babanneme çok düşkün annem çok çekmiştir bu yüzden hep dedim kocam annesine düşkün olsun evlendiğimde anlarsam eğer düğün günü boşarım diye başıma geldi işte bidaha tövbe
yemek yedim geldimmm![]()
kaynana muhabbeti var yineevalla benim kaynanam parmaıma yüzük takıldı bi iyi bi iyi hediyeler çeyizler onlar bunlar bnm oturduğum eve tadilat yapıldı resmen içindeki herşey yenilendi avizeden kapı kollarına kadar pirizlere kadar düşün herşei bana sordu en iyisini aldık hiç bir şei kendi kafasına göre almadı mobilyalarıda biz ödices filan dedi evlendik mobilyaları ödemedi evlendiğimden beri de 1 iğne görmedim
sadece 4 bayram geçti bana bi etek aldı oda ben 38 bednm bildiği halde tek kalmış ucuz die gitti 42 beden etek aldı hamile olunca giyersin dedi bende yüzüne fırlattım onuda geçtik onların evnde oturuorus diye sanki biz onlar için herşei yapmak zorundaymışız gibi davranıo eşim ayıptır sölemesi pasta alır yada gider meyve alır yada gider kıyma alır mulaka onlarada alır 2 küçük görümcem vr her akşam harçlığını verir.babasının herakşam sigarasını alır geçen yıl bizden borç aldılar 1 aylığına 1 yıl oldu adını etmiyolar eşimde çok düşkün ailesine ne olcak böyle bilmiyorum ben çok yanıldım hani insan köprüyü geçince 360 derece değişir ya aynı bnm kaynanam o işte
ilk okudum anlamadım
jeton şinci düştü
koptum nan delüüüüüüüüüüü![]()