Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

her akşam içmiyor, mesela yatarken içtiği süt 230 c sabaha kadar tok tutuyor bazen sabaha karşı uyanınca veriyorum. Ama nadiren. O zaman bile yaptığı çiş bu kadar taşmıyor bezinden.
Ama kv. Sağolsun salonda taz üzerinde oturtmuş. Dün felaketti yavrum birde ne kadar öyle ıslak kaldı bilmiyorum. :(
dün dedim taşta oturtmayın üşütür diye.
Ben bilinçsiz değilim 2-3 dk. Oturuyor dedi.
Dedimki battaniye üzerine yorgan serin üzerinde oynasın dedim yapmamış.
Yorganı üzerimize örtüyoruz olmaz dedi,
yazın kendi evinde yere çarşaf serip akşama üzerine örttü. :53:

ne kadar durursa dursun çocuk bu üşütür.ne varmış üstüne örtüyorsa yesin paşanın totsunu.onun oturduğu oynadığı şeyden ne çıkar.çok zorlanıyosa örtmesin başka şey örtünsün.

bal ben tahmin edeyim 700-1000 arası.:1:

bal amma uyanıksın nan sen sölemiyon millete söletecek :1:
birsen oooo sende 1 milyara az dion millet asgari alıyo kız duymuyonmu kızları :1:
bak asgari olanlar hiç saklamıyo :1:

ee atıp tutmayın biz deriz bilmem herkezin emeği diye...
fasa fiso yapmayın leynnnnnnnnnnn....kimsenin bişi dediği yok işte..lafta bende derimmm

Ne oluyo bee nereden çıktı bunlar cins cins :D

kızlar markafoni linki versem ban yemem dimi bi elbise var yorum almak istiyorum ??

ben şöyle inanırım şeytanın en hoşlandığı şey eşlerin kavga etmesiymiş.bir yuvanın içindeki huzursuzluk kavga onu acayip mutlu ediyormuş.

bende duydum bunu canım
birde şey duymuştum ben
eşler birbirine sırtını dönüpte uyursa
günahmış diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama

bal amma uyanıksın nan sen sölemiyon millete söletecek :1:
birsen oooo sende 1 milyara az dion millet asgari alıyo kız duymuyonmu kızları :1:
bak asgari olanlar hiç saklamıyo :1:

mesela ben:52::52:

ahhh zengünlük nerdeeeee
bekarken desen tamam dicemmm babacımın evinde bi giydiğimi bi daha geymezdim kızz
koca evinde zora geldik birassssss

all ülenn alda beraber bekar evi açarız
bebelerimizi de alırık amma tamam
ahhh şaka ben kocemi bırakmammmmm

cıks almıyom sneı vazgectım çok kararsız garu oldun sen !:56:

ben eski şirkette 1.300 alıyodum hatta zam yapıldı 200 tlcik alamadan çıktım o ay işten.
şimdi amcamn yanında çalışıyorum asgari ücretten başladın dedi ama bakalım :D akraba kazııı :p

http://www.markafoni.com/product/1471840/

bunu gördüm bayıldımmm ama beden seçicekken baktım tükenmiş çok üzüldüm

teşekkür ederim kızlar nevgul üye yapammı seni :D

mankenin boyu 1.81 ben 160 lardayım düşünün :D dizime gelir o elbise yazlık diye istiyorum zaten aliyimmi bilemedim bende deseni pek beyenedim ama çok ice ise çamaşır belli eder ondan korkuyorum

teşekkür ederim kızlar nevgul üye yapammı seni :d

mankenin boyu 1.81 ben 160 lardayım düşünün :d dizime gelir o elbise yazlık diye istiyorum zaten aliyimmi bilemedim bende deseni pek beyenedim ama çok ice ise çamaşır belli eder ondan korkuyorum

1, çok sıradan herkesde varrr ama renkler hoş bu aralar laci çok takılıyom ben

2, daha hoş bence

bence guzl fıyatına göreeee bend ebıkac sey begndım ama bu ay cok acıldım kocem dun kızdı harca paralrını öle gerksz dedı banaa dunde pelerın cekt almstm kapsonlu ogeldıı offf:(:(

nasıl oldu kız pelerinin
alma nan ev alıcan parayı koy kenara müsrifçi olma
parfüm al izin veriyom:52::52::52::52::52:

ne kadar durursa dursun çocuk bu üşütür.ne varmış üstüne örtüyorsa yesin paşanın totsunu.onun oturduğu oynadığı şeyden ne çıkar.çok zorlanıyosa örtmesin başka şey örtünsün.

yorganın altına da çarşaf verdim kirlenmesin diye.
sanki çok titizler de!

melodi kayınvaliden küçücük çocuğu neden bilinçli olarak taşa oturtsnki?
vicdanı kimin müsade eder buna...

Back
X