hoşbuldukk canlarım..biricik attım özelden msn adresimi..
kötü birşey değil çok şükürde..biz eşimle 6-7 aydır falan ev bakıyoruz.yeni bir ev alalım dedik öyle,şuan oturduğumuz evi satıp üzerine çok az bir kredi çekip uygun birşey bulalım dedik.beğendiklerim oldu oldu ama bütçemizi aşıyor.bizde daha makullerine bakıyoruz tabi..neyse işte bir inşaat firması var,40 dairelik 4 blokluk bir site yapıyor.inşaattan satıyor.daha sadece 1 bloğu tamamlanmış ev sahipleri geçmiş,şuan 2.blok yapılıyor falan işte..şimdi burda daha inşaatına başlanmamış bloktan bir daire seçtik biz bu olsun diye çünkü bitmiş daireler çok hoşuma gitti.kullanılan malzeme falan iyi yani.ama tabi geniş bir daire değil şuan oturduğum gibi.benim evim 145 mtk,bu evde planda 127 m2 yazıyor.neyse işte.3+1 daire yine.dün akşam oturduğum yerde sitenin planlarına bakarken odaların alan m2lerini topladım,hiçtr 127 m2 gelmedi.kafam çok karıştı,yoksa diyorum çokmu ufak bir ev..sonra diyorum bu ev çok büyük işiyle başa çıkamıyorum birde eski bina şuan oturduğum..komşuluk sıfır,anlaşamıyoruz h iç,apartmanda yapılması gereken h içbirşeye karışmıyorlar orta yol bulamıyoruz üstelik sadece 3 daireyiz yani düşünün..evde ufak tefek sorunlar çıkarmaya başladı artık..ayy ne yapacağım ben kızlarrrr yaa,cidden kafam allak bullak