selam garular....nasılsınız..özledim sizi....
temizliğim yeni bitti anca geldim..uzun sürdü ama ev mis gibi bebek deterjanı kokuyo..ela hanımın deterjanıyla sildim kokuyu duyar gelir dye :))) eşim aradı ne ediyon diye temizlik şimdi bitti dedim..köşkmü temizliyon diyo :)) ayy dedim yawaş yawaş anca :)) yemek var rahatım o sebeple..
birazdan bucu bucu yapçem :))
sizde ne var ne yok...okıyım dedim ama okurken zaman geçiyo yazmaya fırsat kalmıyo...
evt yakın olsak heralde dışardan içeri girmezdik :)))
doğurmassam gidicem yaa..nasip tabiii :))
evt cnm bencede çok güzeldir fuara gittim ama bunu hep kaçırıyodum bu sene gene kaçıcak sanırım
((
temizliğim yeni bitti anca geldim..uzun sürdü ama ev mis gibi bebek deterjanı kokuyo..ela hanımın deterjanıyla sildim kokuyu duyar gelir dye :))) eşim aradı ne ediyon diye temizlik şimdi bitti dedim..köşkmü temizliyon diyo :)) ayy dedim yawaş yawaş anca :)) yemek var rahatım o sebeple..
birazdan bucu bucu yapçem :))
sizde ne var ne yok...okıyım dedim ama okurken zaman geçiyo yazmaya fırsat kalmıyo...
günaydınn...
balım, ahh keşke yakın olsaydık, neler neler yapardık, bu arada o fuarı duydum ve gitmeyi çok istiyorum ama çoook uzak((
inş. bi formül bulabilirm...
esoescim ve bublecim, çok geçmiş oslun kızlar....
evt yakın olsak heralde dışardan içeri girmezdik :)))
doğurmassam gidicem yaa..nasip tabiii :))
gunaydın hatunlar nasılsınızzz...
hava izmirdede baya sogukkk :):)
oglusda cok halsızdı sabah gıtmek istemediii montunu bıle gıymek ıstemedı kuzummm:):)
öpcemmm
ya o bebek fuarı cok guzelmiş bizm arkadaslar gıtmıstı hazırn analrı zamanındaa![]()
evt cnm bencede çok güzeldir fuara gittim ama bunu hep kaçırıyodum bu sene gene kaçıcak sanırım