Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

herkesın doğru bıldıklerı vardır cnm
benım demek ıstedığım 1 haftada kaççeşit yemek yenır 1 2 mı:26:
yanı kişi haftalık yemek yaparken 1 2 çeşitle kalıyorsa zaman ıyı kullanılır ama ben 1 2 çeşit değil 4 çeşit falan yapıyorum yanı 2 gün yıyorum 3.gün yetecek kadar yapmıyorum mesela
bıde corba pılav taze olacak bana göre

dıyelımkı 4 çeşit yemek yapacak bu haftalık yemek yapanlar nasıl yapıo onu merak edıyorum zaten onca yemeğe ayıracağı zamanı nrmaldede yapabılır

ama bak bende dondurucu kullanıyorum
yaprak sardım fazla geldı 2 poşet koydum (ama ben taze sarıyorum genelde koymamkı arttı dıye)
vişne fasulye barbunya koyarım
ama öle soğan doğra koy domates yada corba yada poğaça börek hıc denemedım,ama koymayı hıc düşünmedımde
annem zaten bahçe domateslerınden menemen edıyy

soğanda mı doğrayıp kyuyorlarmış bak bunu falan bilmiyodum bende :27:

soğanda mı doğrayıp kyuyorlarmış bak bunu falan bilmiyodum bende :27:
doğranmış soğanın dondurulmuşu satılıyor zaten,ben onlardan alıyorum..çok pratik...

bu arada ctesi ikili test için gittik doktora,bu doktordan çok memnun kaldım çok daha ilgiliydi..
ense kalınlığı 1,23 çıktı :nazar: ellerini parmaklarını gösterdi doktor yakından :) çok tatlıydı,hoplattı zıplattı her yerini inceledik :)

bu arada biz pipiyi gördük :) :emir_bebek:

Son düzenleme:
Patikciim pipiniz hayirli olsunnn :))))

Slmmmnmmmmmm
Naslsinz hanımlar biz sıcaklarla ugrasmaktayiz oglum uyuyanım hic. Biraz önce banyo yapti pasacim simdi emiyo umud ediyorum ki 1de uyusun :)))

bı haftadır annem yanılmdaydi gitti kalicam yne yalnız ne Komsu var ne gelen giden bazen bunalıyorum :(((
Yarin inşallah Kur'an öğrenmeye başlıcam oğlum durur ins onunla gidicem çünkü ;)

Öptük sizi hayirli haftalar olsuuunn

doğranmış soğanın dondurulmuşu satılıyor zaten,ben onlardan alıyorum..çok pratik...

bu arada ctesi ikili test için gittik doktora,bu doktordan çok memnun kaldım çok daha ilgiliydi..
ense kalınlığı 1,23 çıktı :nazar: ellerini parmaklarını gösterdi doktor yakından :) çok tatlıydı,hoplattı zıplattı her yerini inceledik :)

oo hadi hayırlı olsun bi paşa daha geliyor topice desene.

Günaydın kızlar, çoook uykum var haftasonu inci beni mahvetti, o kadar hareketli ki, 10sn yerinde durmuyor, sürekli tırmanıyor bi yerlere sonrada düşüyor, biri sürekli onun peşidnde olmalı yoksa çok tehlikeli işler çıkarıcak başımıza.

Herkesler iyidir umarım, iyi haftalar..

slm kızlar

patıkçım hayırlı olsun cnmm mipiniz:52::52:bı paşa daha gelıoo yalnız burdakı paşalar cok yaramas senınkı umarım uslucuk olur

casper h geldın cnmm ayy en zor sizin iş
bana bu ramazan cok zor gecıoo Allah bılıoo susuyom sırtım akşama kadar ağrıoo uykusuz kalıom başım çatlıo falan bıde bebe olsa kafayı yer ınsan
Allah kolaylık versn oruç tutanlara ve bebesı olanlara

Günaydın kızlarrr

patikçim hadi gözünüz aydın cnm benim:nazar::nazar:
oğluşuma arkadaş geliyor:emir_bebek::emir_bebek:

saol canım siz ismine ne karar verdiniz ?

coturcum korkutma gözümüzü :) Allah kolaylık versin canım...

Böcük babasına ya da anasına benzerse çok uslu olur ama bilinmez yine kendi karakteriyle doğacak sonuçta,kova burcu nasıl oluyo bilmiyom hiç,kova olcak kısmetse..

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınızzz

ben daha doğurmadım, çarşamba dr.a gidicem bakalım oğlum nasıl.

patik hayırlı olsun oğluşun herkesler iyidir inşallah

cnm isim bulamıyorum yaa..
abim Ömer olsun adaletli olsun Hz.Ömer gibi dedi:)
Benimde kulağıma hoş gelmeye başladı ama önerilere açığım ama beğenemiyorum:)
bende erkek isminde çok kararsızım,kız isminde beğendiğim vardı bulmuştum bi tane ama...

şimdilik Poyraz var seçeneğimizde...

cnm isim bulamıyorum yaa..
abim Ömer olsun adaletli olsun Hz.Ömer gibi dedi:)
Benimde kulağıma hoş gelmeye başladı ama önerilere açığım ama beğenemiyorum:)

ömer faruk:)yeğenımın adı
hz.ömerinde adı ömer faruk tek ömer değil:)bence cok anlamlı bı isim cnm

anam ben hamış olsam doğumdan cok isim konusunda zorlanırımm:37:

hmmm hiç kullanmadım cnm bilmiyorum ki nasıl:1:
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş. paşanı :emir_bebek:

Patikciim pipiniz hayirli olsunnn :))))

Slmmmnmmmmmm
Naslsinz hanımlar biz sıcaklarla ugrasmaktayiz oglum uyuyanım hic. Biraz önce banyo yapti pasacim simdi emiyo umud ediyorum ki 1de uyusun :)))

bı haftadır annem yanılmdaydi gitti kalicam yne yalnız ne Komsu var ne gelen giden bazen bunalıyorum :(((
Yarin inşallah Kur'an öğrenmeye başlıcam oğlum durur ins onunla gidicem çünkü ;)

Öptük sizi hayirli haftalar olsuuunn

allah yardımcın olsun cnm inş. paşan uslu dururda sen de allahın izniyle öğrenirsin kuranı çünkü öğrenmesi çok güzel bende yeni öğrendim sayılır :17:

selam kızlar nasılsınızzz

ben daha doğurmadım, çarşamba dr.a gidicem bakalım oğlum nasıl.

patik hayırlı olsun oğluşun herkesler iyidir inşallah

kazasız belasız hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olrak kucağına alırsın inş. paşanı cnm:emir_bebek:

Son düzenleme:
ömer faruk:)yeğenımın adı
hz.ömerinde adı ömer faruk tek ömer değil:)bence cok anlamlı bı isim cnm

anam ben hamış olsam doğumdan cok isim konusunda zorlanırımm:37:

cnm ben hamile olmadan önce bi isim bulunur bi şekilde koyulur kuranda geçen fazla detaya girmeye gerek yok diyordum ama hamile kalıp son zamanlar gelmeye beşlayınca öyle bi derine indim ki anlatamam çok araştırdım ki farkettim ne kadar önemli olduğunu bebeğimi hissettikçe alelade bi isim koymak istemedim çok özendim sonunda kızıma ayşe zeren koydum ama ayşe ismi kayınvalidemin daha doğrusu ayşen ama ben kuranda ayşe geçiyor diye ayşe istedim yanına da ikinci ismi çok aradım sonunda buldum annemin vasıtasıyla vel hasıl çok zorlanıyo insan dediğin gibi:ssz:

2 isim istemiyorum böcükcüm yaa
ya bi dolu isim var ama hiç güzel isim yok yada biz beğenemiyoruz:1:
yağız da güzelmiş dedi eşim geçende:)

selam kızlar isimler konuşulmuş.
Tuğra ismi benim favorimdi ve oğluşuma koydum.
çok anlamlı ve çok güzel bir isim. tabi benim fikrim.
isim bulmak çok zor ama ben evlenmeden önce belirlemiştim isimleri.
hepiniz umarım iyisinizdir.
geçmişe pek bakamadım. patiğin oğlu oluyor sanırım. çok sevindim sağlıkla gelssin inşallah.
bende geçen hafta izinliydim oğlum hastalandı.
birkaç gündürde isilik oldu yavrum.
bugün benim doğum günüm ve ben işyerinde sıcakta pelte gibiyim.

Back
X