Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

NAN ÖLE DEMEDİK bi özelliği var mutlaka android felan diyolar omu acep???
giren yazan garulara sor işte modelini...

yok walla mahçup olan filan çokta memnunlar :))

lameme gelmiş olabilir bende hatırlamıyom heççç

ay çok güldüm bide memnunlar demi:1:
ben evde bileziği ttakıcam hep inat diilmi:1:

casperim msj atmış iphoneden yazılıyomuş kk ya
kkda çok moderen heee
kaliteden ödün vermiyo :1:

Son düzenleme:
Ben geldiiimmmm

Aksam 7den beri uyanık olan paşamı uyuttuk sanırım beşiğe yatırdım beklemedeyim 5dk daha ses çıkmazsa uyumuş demektir :)

Ben bı yasımda oglus dogmadan 9 saat uyumadan kendime gelemiyordum minik pasa kocaman günun sadece 9 10 saatini uyuyarak geciriyo on dk uyuyo enerjiyle uyaniyo resmen

Ayy hala ses yok oğlumdan bende yatayım cok yorgunun dün 3de uyudu pasa 4u geçerken yatıp 9gibi uyandm ve temiLik yaptım...

Gelenlere gunaydiiiinnn hayirli cumalar hayirli islerrrrr

birsürü alıntılar ettiydim hepsi sitenin bakımına kurban gittiler...

balcım üzme cnm kendini , senin yerine bakabilecek biri var mı ki tam anlamıyla ?

biri sormuştu vipdükkandan alıyorum bu ara genelde 20 tl üzeri kargo bedava bu ara..zaten dağıtım süreleri yazıyor orada..
bu siteler depsu olan siteler değildir aracı sitelerdir o bakımdan süreleri vardır firmaya satılan miktarı ve ürünleri bildirir ürünün kendine gelmesini bekler müşteriye yollar,bilinçsiz çamur atmaları hiç doğru bulmuyorum kimsenin ekmeğiyle oynanmalı bence once bilinçlenmeli sonra konuşulmalıdır....genelde kişilerimiz bu gibi özellikleri bilmeden alırlar satış siteleri gibi ertesi gün gelmelerini beklerler...site uyarıda bulunuyor zaten zamanı konusunda...100 lerce alışveriş yaptım defolu ürün gelmedi böcükten başka kimseden de duymadım milyoların içinde tek sanırım :D

benim alışveriş yapmaya vaktim olmadığından genelde netten alışveriş yaparım..belli sitelerim var güvendiğim...

keleboşun sesini duydum,iyilermiş..:nazar:

Son düzenleme:
ben mılyonların içinde farklıyım dımekk ne güzel valla cnm ılk deneyımımde böle bişi yaşadımm
hatta resımlerıne bıle ekledım delıklerın:1:heryerlerı delık delıktı
zaten bı daha töbe

brck lenn kocem tarafından herkesten bılezık beklıom:52::52:ılk ve son erkek evlattan bı torunları olmuş demı ama

enam ne güzel 16. haftayı gösteriyo cetvelim :52: :nazar:

hoşgeldinnn patikçimm nasılsın:38:

saol cnm bnm sen nasılsın,bugün bi elbise giydim gğüs altı bol herkes göbüşümü farketti :)) bugün pek bi gerildi ama ay ben göbek deliğim sivrilsin istemiyom:)

ben mılyonların içinde farklıyım dımekk ne güzel valla cnm ılk deneyımımde böle bişi yaşadımm
hatta resımlerıne bıle ekledım delıklerın:1:heryerlerı delık delıktı
zaten bı daha töbe

brck lenn kocem tarafından herkesten bılezık beklıom:52::52:ılk ve son erkek evlattan bı torunları olmuş demı ama

oo hayırlı olsun şimdiden bilenzikin :D

Slm

Size dargınım bİlesiniz :((

Fırsat buldukça yazıyorum hiiic görmezden geliyorsunuz..

Neyse hepinize simdiden hayirli bayramlar olsun ins..

Baliiiiim bayramda gelicek oglusum ablasını ziyarete ;)

enam ne güzel 16. haftayı gösteriyo cetvelim :52: :nazar:

saol cnm bnm sen nasılsın,bugün bi elbise giydim gğüs altı bol herkes göbüşümü farketti :)) bugün pek bi gerildi ama ay ben göbek deliğim sivrilsin istemiyom:)
iyiyiz tatlım bizde çok şükür büyümeye çalışıyoruz işte hehe:)
maşallah 16 lara girmişsinizz:nazar:
benim hamile olduğumu çok geç anlıyodu gören yaaa:(halada küçük sanıyolar:50:
Slm

oyyy küsermişte bitanemmm yerim seniiii:nazar::nazar:

Slm

kim yapmış onu :38:küsme lennn
senı hep anıyoz yaa
valla paşa oğlunuda herkes burda özel bılesın cnmmm

brck ne sandın lenn ohoo kocemde hasr alcak:27::27:
bu arada dün ablamı aradım ceyreklerımı bılezık ettırdım bı tane daha oldu:52::52:250 gayme borcum var 300 ver sen dıoo:1:çakal

slm kızlar...

size müjdeli bi haber daha:)

dün gece organiğimde doğum yaptı, biraz erken oldu ama çok şükür ikiside sağlıklı. Kayra bebek 2910 gr 50 cm olarak doğmuş.

organikkkkk Rabbim bahtını güzel eylesin inşallah yavrunun...gözün aydın olsun cnm...dilerim iyisinizdir...Allah'a emanet olun...

casperımmmmm özledim desem :34: yarın Çağan paşadan fırsat bulursam arayacağım...

bal kız...aklıma geldin de şimdi inşallah işten çıkarılma mevzusunda gönlünden geçen nasibine çıkar...Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize...

sabah geleceklere günaydın olsun...

organikim, Allah bahtını şansını güzel eylesin minişin, Sağ salim almışsın kucağına kuzunu, Allah sağlıklı bir ömür mutlu bir hayat versin bebişede sizede. Çok tebrik ederim.

Balkız ne işten çıkması hayrola??

herkeslere günaydın, çok güzel bir hafta olmasını diliyorum, bayram öncesi son hafta, daha kuzuma bayramlık almadım, ama bi sürü giymediği elbiseleride var belkide onlardan bikaçını giydirebilirim , kendime de almadım bişi, ben çok şişmanım yaa kg veremiyorum böhühü.

Back
X